Gå til innhold

Har du oppskrift på en super pastasalat?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har en god skalldyrsalat, men det er pasta i den.:

1 beger pillede reker

1 beger krepsehaler

250 g pasta skruer el

2 små paprika i ulike farger

1-2 friske røde chilipepper

1 rød løk

1 liten bunt dill

oliven

4-5 soltørka tomater i olje

1 liten bunt ruccola

Alt kuttes i små biter

Dressing røres først i pasta, så i resten

2-3 ss olje 1 1/2 ss hvitvinseddik 2 fedd pressa hvitløk 1/2 ts sukker evt litt kajenne pepper og litt salt

Dresing til å ha ved siden av: 1 beger lettrømme 1-1 1/2 dl thousand island dressing 1 liten bt gressløk evt 2 fedd hvitløk 1-2 ts sitronsaft 1/2 ts salt 1/2 ts sukker 1/4 ts hvit pepper

Mengde etter hvor mye du skal lage, men innholdet er som følger:

Pasta

Pesto

Isbergsalat

Rød løk

Svarte oliven

Solmodne tomater

Feta (gjerne den med oliven, eller aller helst, om du får tak i: chili)

Kylling eller spekeskinke (jeg syns det siste er best, da)

Kok pasta, hell av vannet og bland med pesto. Avkjøl.

Dele opp salathode, løk, oliven og solmodne tomater (jeg er ikke så glad i de som er ferdig oppdelt av en eller annen grunn)

Hell av oljen på fetaen, men kan bruke LITt i stedet for dressing

Del opp kylling eller klipp spekeskinka i tynne strimler.

Bland alt godt og server med brød til. Den er i grunnen best om den får stå noen timer før servering.

Mengde etter hvor mye du skal lage, men innholdet er som følger:

Pasta

Pesto

Isbergsalat

Rød løk

Svarte oliven

Solmodne tomater

Feta (gjerne den med oliven, eller aller helst, om du får tak i: chili)

Kylling eller spekeskinke (jeg syns det siste er best, da)

Kok pasta, hell av vannet og bland med pesto. Avkjøl.

Dele opp salathode, løk, oliven og solmodne tomater (jeg er ikke så glad i de som er ferdig oppdelt av en eller annen grunn)

Hell av oljen på fetaen, men kan bruke LITt i stedet for dressing

Del opp kylling eller klipp spekeskinka i tynne strimler.

Bland alt godt og server med brød til. Den er i grunnen best om den får stå noen timer før servering.

Umm, nå blei jeg plutselig sulten....

*Noterer oppskrifta*

Jeg har en god skalldyrsalat, men det er pasta i den.:

1 beger pillede reker

1 beger krepsehaler

250 g pasta skruer el

2 små paprika i ulike farger

1-2 friske røde chilipepper

1 rød løk

1 liten bunt dill

oliven

4-5 soltørka tomater i olje

1 liten bunt ruccola

Alt kuttes i små biter

Dressing røres først i pasta, så i resten

2-3 ss olje 1 1/2 ss hvitvinseddik 2 fedd pressa hvitløk 1/2 ts sukker evt litt kajenne pepper og litt salt

Dresing til å ha ved siden av: 1 beger lettrømme 1-1 1/2 dl thousand island dressing 1 liten bt gressløk evt 2 fedd hvitløk 1-2 ts sitronsaft 1/2 ts salt 1/2 ts sukker 1/4 ts hvit pepper

Takker og neier! :-))

Annonse

Mengde etter hvor mye du skal lage, men innholdet er som følger:

Pasta

Pesto

Isbergsalat

Rød løk

Svarte oliven

Solmodne tomater

Feta (gjerne den med oliven, eller aller helst, om du får tak i: chili)

Kylling eller spekeskinke (jeg syns det siste er best, da)

Kok pasta, hell av vannet og bland med pesto. Avkjøl.

Dele opp salathode, løk, oliven og solmodne tomater (jeg er ikke så glad i de som er ferdig oppdelt av en eller annen grunn)

Hell av oljen på fetaen, men kan bruke LITt i stedet for dressing

Del opp kylling eller klipp spekeskinka i tynne strimler.

Bland alt godt og server med brød til. Den er i grunnen best om den får stå noen timer før servering.

Takker så mye! :-) Høres ut som den skal falle i smak! Gleder meg til å prøve den!!

Mengde etter hvor mye du skal lage, men innholdet er som følger:

Pasta

Pesto

Isbergsalat

Rød løk

Svarte oliven

Solmodne tomater

Feta (gjerne den med oliven, eller aller helst, om du får tak i: chili)

Kylling eller spekeskinke (jeg syns det siste er best, da)

Kok pasta, hell av vannet og bland med pesto. Avkjøl.

Dele opp salathode, løk, oliven og solmodne tomater (jeg er ikke så glad i de som er ferdig oppdelt av en eller annen grunn)

Hell av oljen på fetaen, men kan bruke LITt i stedet for dressing

Del opp kylling eller klipp spekeskinka i tynne strimler.

Bland alt godt og server med brød til. Den er i grunnen best om den får stå noen timer før servering.

Jeg brukte oppskrifta di. og fikk endelig det resultatet jeg håpet på.

Men jeg hadde i tillegg oppi cherrytomater, rød chili og cashewnøtter. Nøttene gjorde susen! :-)

Jeg brukte oppskrifta di. og fikk endelig det resultatet jeg håpet på.

Men jeg hadde i tillegg oppi cherrytomater, rød chili og cashewnøtter. Nøttene gjorde susen! :-)

Og jeg liker ikke tomater i salat, sånn generelt. Men soltørkede syns jeg altså er godt. :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...