Gjest mysterio Skrevet 10. januar 2011 Del Skrevet 10. januar 2011 Jeg har et spørsmål jeg gjerne skulle hatt svar på, som for meg er et mysterium. Hvordan kan det være at en person som tåler ris, ikke tåler rismelk? Det skal nevnes at vedkommende er allergisk mot egg og melk (melkeprotein) og til en viss grad soya, nøtter og sitrusfrukt. Men det var i den forbindelse at vi prøvde å finne noen alternativer til melk, og såvidt jeg har kunnet finne ut, er rismelk og havremelk vanlige drikker å erstatte melk med for dem som ikke tåler melk. Vi har ikke testet med havremelk enda, men vil vedkommende også reagere på havremelk? Hva er i tilfellet allergenene i rismelk og havremelk? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.