Gjest snøskredet Skrevet 27. februar 2011 Del Skrevet 27. februar 2011 Hva er best? Har begynt å bake egne grovbrød. Er ganske ny i gamet og brødet ble ganske så "løs i fisken", men rundstykkene ble veldig fine. Så nå tenker jeg å bare satse på rundstykkene. Er det ok for barna å spise mye rundstykker i stedet for brød? Deigen er jo den samme, men det er mer skorper på rundstykkene. Har lest en gang at skorper ikke er så bra. Var visst kreftfremkallende eller noe. Stemmer det? Hva er best av brød å rundstykker? (av samme deig) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/361197-grovt-br%C3%B8d-vs-grove-rundstykker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 27. februar 2011 Del Skrevet 27. februar 2011 Er brødet og rundstykkene laget av samme deigen er det ingen forskjell i næringsinnholdet. At rundstykkene inneholder mer skorpe gjør ingenting. Det er både godt og sunt for tennene å jobbe litt med maten. Og det er ikke kreftfremkallende med skorpe. Svidd mat kan være kreftfremkallende, men ikke vanlig stekt mat. Du får sikkert dreis på brødbakingen etterhvert. Øvelse gjør mester. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/361197-grovt-br%C3%B8d-vs-grove-rundstykker/#findComment-3124609 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Franzeska Skrevet 28. februar 2011 Del Skrevet 28. februar 2011 Bak rundstykker du! Like sundt og mye morsommere å spise en kjedelige brødskiver. Ihvertfall for barna! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/361197-grovt-br%C3%B8d-vs-grove-rundstykker/#findComment-3124909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.