Gå til innhold

Grovt brød vs. grove rundstykker


Anbefalte innlegg

Gjest snøskredet

Hva er best? Har begynt å bake egne grovbrød. Er ganske ny i gamet og brødet ble ganske så "løs i fisken", men rundstykkene ble veldig fine.

Så nå tenker jeg å bare satse på rundstykkene. Er det ok for barna å spise mye rundstykker i stedet for brød? Deigen er jo den samme, men det er mer skorper på rundstykkene. Har lest en gang at skorper ikke er så bra. Var visst kreftfremkallende eller noe. Stemmer det?

Hva er best av brød å rundstykker? (av samme deig)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/361197-grovt-br%C3%B8d-vs-grove-rundstykker/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Onsdag1365380628

Er brødet og rundstykkene laget av samme deigen er det ingen forskjell i næringsinnholdet. At rundstykkene inneholder mer skorpe gjør ingenting. Det er både godt og sunt for tennene å jobbe litt med maten. Og det er ikke kreftfremkallende med skorpe. Svidd mat kan være kreftfremkallende, men ikke vanlig stekt mat. Du får sikkert dreis på brødbakingen etterhvert. Øvelse gjør mester.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...