Gjest matlaging Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Jeg skal lage ovnsbakt kylling, hel. Hva er best av prior, stange og liviecthe-kyllingen? (Husker ikke hvordan liv...kylling staves men de selger den på ultra). Livetchekyllingene forresten er enorme (3 kg+). Har ikke gjort dette før. Har størrelsen noe å si på smak? Skal lage til 5 stk (inkludert en småspist). Hvor mye bør en beregne? 0 Siter
Louis Cyphre Skrevet 9. juni 2011 Skrevet 9. juni 2011 Alt annet enn Prior;) Stangekylling anbefales. http://www.matoghelse.no/mat/2006/06/30/stangekylling---smaken-av-suksess!.aspx 0 Siter
Gjest Linnea79 Skrevet 10. juni 2011 Skrevet 10. juni 2011 Bare du holde deg unna kyllingen fra Rema 1000... 0 Siter
Hypoen Skrevet 10. juni 2011 Skrevet 10. juni 2011 Har du først kjøpt stangekylling , kan jeg nesten garantere at du ikke går tilbake til Prior.....Stange er nydelig ,så saftig at den smelter på tunga : ) Men , den er jo dyr da..... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.