Gå til innhold

Synsforstyrrelser


mjau

Anbefalte innlegg

Har vært plaget med at synet forsvinner delvis. Dette hender som regel ca. en halv time etter fysisk aktivitet eller etter dager med mye stress på jobben. Når synet "forsvinner" blir alt uklart, må f.eks konsentrere meg om å lese. Er like uklart på begge øynene. Hvis jeg går inn på et mørkt rom og lukker øynene en halv time, bruker ting å gå over av seg selv. Hva bør jeg gjøre, jeg har ikke lyst å slutte å trene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Lege Nina Lindstad

Til mjau vedr. synsforstyrrelser.

Det hadde vært interessant å få en øyelege til å undersøke synet når du er på det værste. Viktig å skille mellom tåkesyn, eller om deler av synsfeltet er borte. Muligens vil tåkesyn kunne forklares med dårlig væsketilførsel, evt. lavt blodsukker. Mulig kan det være en form for migrene; da vil synsendringene oftest gå over i hodepine. Prøv rikelig tilførsel av f.eks. en sportsdrikke på slutten av en arbeidsdag, eller ved trening, og kontakt optiker eller øyelege om problemet fortsatt vedvarer.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...