Gjest frysetineren Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Hva ville du gjort med et halvt kg. marinert svinefilet som har ligget i fryseren i tre år? Spist den selv, gitt den rå til bikkja, gitt den stekt til bikkja eller kastet den? 0 Siter
Gjest Opprydding i frysern til modern.... Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Jeg ville kastet den. Jeg fant en bayonneskinke i min mors fryser fra 96. Hun var kjempesur for at jeg kastet den, for den hadde jo vært frossen hele tiden og var like god. Grøssss.... 0 Siter
Gjest ambrose Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Jeg ville kastet den. Jeg fant en bayonneskinke i min mors fryser fra 96. Hun var kjempesur for at jeg kastet den, for den hadde jo vært frossen hele tiden og var like god. Grøssss.... Såpass.. :-) 0 Siter
Gjest frysetineren Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Jeg ville kastet den. Jeg fant en bayonneskinke i min mors fryser fra 96. Hun var kjempesur for at jeg kastet den, for den hadde jo vært frossen hele tiden og var like god. Grøssss.... hvorfor ikke gi den til bikkja? 0 Siter
Lillemus Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Tinet den og luktet på den. Om den lukter greit hadde jeg gjennomstekt den og spist den selv. ) 0 Siter
Gjest Opprydding i frysern til modern.... Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 hvorfor ikke gi den til bikkja? Hvis den skulle være bedervet vil jeg helst unngå at bikkja får diare i løpet av natta, mens den ligger inne. Ser for meg en særdeles uappetittelig opprydning på søndagsmorgenen. 0 Siter
siameser Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 hvorfor ikke gi den til bikkja? Marinert kjøtt kan være mer salt enn hunder har godt av. 0 Siter
Gjest hohohihihaha Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Æsj tre år er vel litt lenge. Kast det - eller server middag til noen du ikke liker ;-) 0 Siter
Gjest lapskaus-Gunda Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Hvis det ikke lukter surt kan det brukes i hønse-frikase. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Hvis det ikke lukter surt kan det brukes i hønse-frikase. Svinefilet i hønsefrikasé? Jaja. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Kasta. En ting jeg lurer litt på er hvorfor man skal gi bikkja mat som man mistenker at kan være bederva...? 0 Siter
Gjest vil ha ny jobb Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Kasta. En ting jeg lurer litt på er hvorfor man skal gi bikkja mat som man mistenker at kan være bederva...? Jeg vil søke nye jobber da jeg ikke trives så godt i den jobben jeg er i nå. Husker at det før pleide å stå at en måtte ha referanser men dette ser jeg sjelden nå. Jeg har ikke så lyst til å si på jobben at jeg er på utkikk etter ny jobb da det vil føle meg litt mislykket om jeg ikke får jobbene jeg søker på. Jeg håper derfor jeg slipper å gi referanser. Har dere alltid vært nødt til å oppgi referanser på intervju? 0 Siter
Katt-ja Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Kasta. En ting jeg lurer litt på er hvorfor man skal gi bikkja mat som man mistenker at kan være bederva...? ''En ting jeg lurer litt på er hvorfor man skal gi bikkja mat som man mistenker at kan være bederva...?'' Sant nok - jeg foretrekker å få diaré selv framfor dyrene. Jeg rekker jo fram til do,- ikke alltid at hunden klarer det 0 Siter
Gjest frysetineren Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 ''En ting jeg lurer litt på er hvorfor man skal gi bikkja mat som man mistenker at kan være bederva...?'' Sant nok - jeg foretrekker å få diaré selv framfor dyrene. Jeg rekker jo fram til do,- ikke alltid at hunden klarer det Kjøttet bli jo ikke bedervet når det har ligget i fryseren. Men smaken er vel neppe så god. Bikkja derimot vil nok nyte smaken. 0 Siter
songbirdy Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Jeg vil søke nye jobber da jeg ikke trives så godt i den jobben jeg er i nå. Husker at det før pleide å stå at en måtte ha referanser men dette ser jeg sjelden nå. Jeg har ikke så lyst til å si på jobben at jeg er på utkikk etter ny jobb da det vil føle meg litt mislykket om jeg ikke får jobbene jeg søker på. Jeg håper derfor jeg slipper å gi referanser. Har dere alltid vært nødt til å oppgi referanser på intervju? Tror innlegget ditt må plasseres på riktig sted for at du skal få svar, her havnet det inni en tråd om Gammelt kjøtt... Men for å svare på det du spør om: Ja, vi ønsker referanser!! Det er viktig for oss å høre fra tidligere arbeidsgiver(e) hvordan du fungerer i jobb, om du er punktlig, lojal, positiv, effektiv, sykefravær etc etc. Det er mest vanlig å legge ved referanse fra de to siste arbeidsforhold, men du trenger imidlertid ikke å ha den aller nyeste, og begrunne hvorfor - at du ikke har sagt at du søker ny jobb i nåværende jobb. Hvis du har ok referanse som ikke er alt for gammel (mer enn 3 år), kan du nok bruke denne i stedet. Det beste er nok at du bruker nåværende arbeidsgiver/leder som referanse, men det går nok bra uten også... lykke til! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Jeg ville tint den, luktet på den og trolig spist den sjøl. Tror ikke kjøttet blir dårlig på tre år, men trolig mindre smak bare. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 ''En ting jeg lurer litt på er hvorfor man skal gi bikkja mat som man mistenker at kan være bederva...?'' Sant nok - jeg foretrekker å få diaré selv framfor dyrene. Jeg rekker jo fram til do,- ikke alltid at hunden klarer det ''Jeg rekker jo fram til do,- ikke alltid at hunden klarer det :('' *Urk* 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 2. juli 2011 Skrevet 2. juli 2011 Har den ligget i dypfryser hadde jeg spist den selv. Om den har ligget i fryser under kjøleskap ville jeg gitt den rå til bikkja. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.