Gjest Opel GTI Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Er litt lei av potetsalat til kjøtt. Spiser kjøtt sammen med potetsalat, salat og dressing. Må ha salat og dressing, men kunne ønske det var et alternativ til potetsalat. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Nypotetene er jo knallgode nå - de trenger kort koketid, og er kjempegode til kjøtt. Eller du kan ta og dele nypotetene i to eller i fire, ha litt olje i langpanne og steke dem i ovnen med litt krydder. Nydelig, tar litt lenger tid enn å koke dem. Eller ris, men det er kanskje litt kjedelig? 0 Siter
morsan Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Utover det prust svarte: Grillede grønnsaker! Blir bare ekstra godt med masse grønnsaker til istedenfor ris/potet osv, synes 0 Siter
morsan Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Utover det prust svarte: Grillede grønnsaker! Blir bare ekstra godt med masse grønnsaker til istedenfor ris/potet osv, synes 0 Siter
Gjest Opel GTI Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Nypotetene er jo knallgode nå - de trenger kort koketid, og er kjempegode til kjøtt. Eller du kan ta og dele nypotetene i to eller i fire, ha litt olje i langpanne og steke dem i ovnen med litt krydder. Nydelig, tar litt lenger tid enn å koke dem. Eller ris, men det er kanskje litt kjedelig? Takk for tips. Satser på ris i dag. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Hva med å lage "potetsalat", men med blomkål, selleri og litt vårløk i stedet? Litt annen smak enn kun poteter. Eller en bønnesalat? Samme utgangspunkt som potetsalat det og, men med hvite bønner. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Bakt potet/stekt poteter/kokte poteter/pommes frites? Ris? Pasta? Kikerter? Couscous? Du må være lite oppfinnsom om potetsalat er alt du kommer på Selv har jeg så og si aldri potetsalat til maten. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Jeg formoder at det er til grillmat du konsumerer store mengder potetsalat? Prøv norske nypoteter. Kok dem hele med skall, og sleng dem på grillen i et par minutter rett før servering dersom du griller. Ellers kan du spise dem vanlig kokt, eller du kan hive dem i ovnen i 10 min i en ildfast form etter koking. 0 Siter
Gjest Opel GTI Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Jeg formoder at det er til grillmat du konsumerer store mengder potetsalat? Prøv norske nypoteter. Kok dem hele med skall, og sleng dem på grillen i et par minutter rett før servering dersom du griller. Ellers kan du spise dem vanlig kokt, eller du kan hive dem i ovnen i 10 min i en ildfast form etter koking. Takk, det høres godt ut. Skal forsøke det. 0 Siter
Gjest Opel GTI Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Bakt potet/stekt poteter/kokte poteter/pommes frites? Ris? Pasta? Kikerter? Couscous? Du må være lite oppfinnsom om potetsalat er alt du kommer på Selv har jeg så og si aldri potetsalat til maten. Takk, det høres godt ut. Skal forsøke det. 0 Siter
Gjest Opel GTI Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Hva med å lage "potetsalat", men med blomkål, selleri og litt vårløk i stedet? Litt annen smak enn kun poteter. Eller en bønnesalat? Samme utgangspunkt som potetsalat det og, men med hvite bønner. Takk, det høres godt ut. Skal forsøke det. 0 Siter
Gjest Opel GTI Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Utover det prust svarte: Grillede grønnsaker! Blir bare ekstra godt med masse grønnsaker til istedenfor ris/potet osv, synes Takk, det høres godt ut. Skal forsøke det. 0 Siter
tusseline Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Grillede asparges, grillspyd med ulike grønnsaker på (for eksempel sopp, squash, paprika, løk), grillede maiskolber med smør og salt på... 0 Siter
meg__123! Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 fløtegratinerte poteter, ovnstekte poteter, bakt potet... 0 Siter
Gjest Opel GTI Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 fløtegratinerte poteter, ovnstekte poteter, bakt potet... Takk, blir fløtegratinerte poteter i dag om jeg kan finne det. 0 Siter
meg__123! Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Takk, blir fløtegratinerte poteter i dag om jeg kan finne det. Det har de både ferdig-fryst eller som tørrvare.. kjempe godt 0 Siter
Gjest Opel GTI Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Det har de både ferdig-fryst eller som tørrvare.. kjempe godt Gleder meg. 0 Siter
Gjest Hulderen Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Er det grillet kjøtt du mener? Til det er det veldig godt med grillede maiskolber (må være ferske) som du har smør på. Dessuten grillet løk, paprika, poteter, epler. Løken og paprikaen deler du opp, mens eplene og potetene grilles hele. Ikke pakk noe av det inn i folie. Det blir best med små poteter, som skal bli myke. Etter at potetene er grillet ferdig, så skjær et kryss i dem og ha i smør. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Er det grillet kjøtt du mener? Til det er det veldig godt med grillede maiskolber (må være ferske) som du har smør på. Dessuten grillet løk, paprika, poteter, epler. Løken og paprikaen deler du opp, mens eplene og potetene grilles hele. Ikke pakk noe av det inn i folie. Det blir best med små poteter, som skal bli myke. Etter at potetene er grillet ferdig, så skjær et kryss i dem og ha i smør. Gjør du noe med potetene først - halvkoker de f.eks. Hørtes godt ut med grillet potet 0 Siter
Gjest Hulderen Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Gjør du noe med potetene først - halvkoker de f.eks. Hørtes godt ut med grillet potet Nei, jeg bare vasker dem. Det tar tid å grille store poteter, derfor lønner det seg bedre å ta flere små. Jeg syns også at de små blir bedre på smak. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.