Gå til innhold

Hva annet enn potetsalat til kjøtt?


Anbefalte innlegg

Gjest Opel GTI
Skrevet

Er litt lei av potetsalat til kjøtt. Spiser kjøtt sammen med potetsalat, salat og dressing. Må ha salat og dressing, men kunne ønske det var et alternativ til potetsalat.

Videoannonse
Annonse
  • Svar 45
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • candyqueen_83

    5

  • morsan

    4

  • meg__123!

    4

  • Mirabell

    2

Populære dager

Mest aktive i denne tråden

Gjest prust
Skrevet

Nypotetene er jo knallgode nå - de trenger kort koketid, og er kjempegode til kjøtt. Eller du kan ta og dele nypotetene i to eller i fire, ha litt olje i langpanne og steke dem i ovnen med litt krydder. Nydelig, tar litt lenger tid enn å koke dem.

Eller ris, men det er kanskje litt kjedelig?

Skrevet

Utover det prust svarte: Grillede grønnsaker! Blir bare ekstra godt med masse grønnsaker til istedenfor ris/potet osv,

synes

Skrevet

Utover det prust svarte: Grillede grønnsaker! Blir bare ekstra godt med masse grønnsaker til istedenfor ris/potet osv,

synes

Gjest Opel GTI
Skrevet

Nypotetene er jo knallgode nå - de trenger kort koketid, og er kjempegode til kjøtt. Eller du kan ta og dele nypotetene i to eller i fire, ha litt olje i langpanne og steke dem i ovnen med litt krydder. Nydelig, tar litt lenger tid enn å koke dem.

Eller ris, men det er kanskje litt kjedelig?

Takk for tips. Satser på ris i dag. :)

candyqueen_83
Skrevet

Hva med å lage "potetsalat", men med blomkål, selleri og litt vårløk i stedet? Litt annen smak enn kun poteter.

Eller en bønnesalat? Samme utgangspunkt som potetsalat det og, men med hvite bønner.

Mary Poppins
Skrevet

Bakt potet/stekt poteter/kokte poteter/pommes frites? Ris? Pasta? Kikerter? Couscous?

Du må være lite oppfinnsom om potetsalat er alt du kommer på;) Selv har jeg så og si aldri potetsalat til maten.

mariaflyfly
Skrevet

Jeg formoder at det er til grillmat du konsumerer store mengder potetsalat?

Prøv norske nypoteter. Kok dem hele med skall, og sleng dem på grillen i et par minutter rett før servering dersom du griller.

Ellers kan du spise dem vanlig kokt, eller du kan hive dem i ovnen i 10 min i en ildfast form etter koking.

Gjest Opel GTI
Skrevet

Jeg formoder at det er til grillmat du konsumerer store mengder potetsalat?

Prøv norske nypoteter. Kok dem hele med skall, og sleng dem på grillen i et par minutter rett før servering dersom du griller.

Ellers kan du spise dem vanlig kokt, eller du kan hive dem i ovnen i 10 min i en ildfast form etter koking.

Takk, det høres godt ut. Skal forsøke det. :)

Gjest Opel GTI
Skrevet

Bakt potet/stekt poteter/kokte poteter/pommes frites? Ris? Pasta? Kikerter? Couscous?

Du må være lite oppfinnsom om potetsalat er alt du kommer på;) Selv har jeg så og si aldri potetsalat til maten.

Takk, det høres godt ut. Skal forsøke det. :)

Gjest Opel GTI
Skrevet

Hva med å lage "potetsalat", men med blomkål, selleri og litt vårløk i stedet? Litt annen smak enn kun poteter.

Eller en bønnesalat? Samme utgangspunkt som potetsalat det og, men med hvite bønner.

Takk, det høres godt ut. Skal forsøke det. :)

Gjest Opel GTI
Skrevet

Utover det prust svarte: Grillede grønnsaker! Blir bare ekstra godt med masse grønnsaker til istedenfor ris/potet osv,

synes

Takk, det høres godt ut. Skal forsøke det. :)

Skrevet

Grillede asparges, grillspyd med ulike grønnsaker på (for eksempel sopp, squash, paprika, løk), grillede maiskolber med smør og salt på...

Skrevet

fløtegratinerte poteter, ovnstekte poteter, bakt potet...

Gjest Opel GTI
Skrevet

fløtegratinerte poteter, ovnstekte poteter, bakt potet...

Takk, blir fløtegratinerte poteter i dag om jeg kan finne det. :)

Skrevet

Takk, blir fløtegratinerte poteter i dag om jeg kan finne det. :)

Det har de både ferdig-fryst eller som tørrvare.. kjempe godt :)

Gjest Opel GTI
Skrevet

Det har de både ferdig-fryst eller som tørrvare.. kjempe godt :)

Gleder meg. :)

Gjest Hulderen
Skrevet

Er det grillet kjøtt du mener?

Til det er det veldig godt med grillede maiskolber (må være ferske) som du har smør på. Dessuten grillet løk, paprika, poteter, epler. Løken og paprikaen deler du opp, mens eplene og potetene grilles hele. Ikke pakk noe av det inn i folie. Det blir best med små poteter, som skal bli myke. Etter at potetene er grillet ferdig, så skjær et kryss i dem og ha i smør.

Gjest annlovinda
Skrevet

Er det grillet kjøtt du mener?

Til det er det veldig godt med grillede maiskolber (må være ferske) som du har smør på. Dessuten grillet løk, paprika, poteter, epler. Løken og paprikaen deler du opp, mens eplene og potetene grilles hele. Ikke pakk noe av det inn i folie. Det blir best med små poteter, som skal bli myke. Etter at potetene er grillet ferdig, så skjær et kryss i dem og ha i smør.

Gjør du noe med potetene først - halvkoker de f.eks.

Hørtes godt ut med grillet potet :)

Gjest Hulderen
Skrevet

Gjør du noe med potetene først - halvkoker de f.eks.

Hørtes godt ut med grillet potet :)

Nei, jeg bare vasker dem. Det tar tid å grille store poteter, derfor lønner det seg bedre å ta flere små. Jeg syns også at de små blir bedre på smak.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...