Gå til innhold

Hva annet enn potetsalat til kjøtt?


Anbefalte innlegg

Gjest annlovinda
Skrevet

Nei, jeg bare vasker dem. Det tar tid å grille store poteter, derfor lønner det seg bedre å ta flere små. Jeg syns også at de små blir bedre på smak.

Skal prøves neste gang vi skal grille :)

Videoannonse
Annonse
  • Svar 45
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • candyqueen_83

    5

  • morsan

    4

  • meg__123!

    4

  • Mirabell

    2

Populære dager

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Takk, det høres godt ut. Skal forsøke det. :)

Og hvis du skal ha en annen potetvariant enn mer 'klassisk norsk' potetsalat eller andre varianter foreslått i tråden, kan du jo orøve tysk potetsalat.

Skrevet

Pommes frites, bakt potet, kokt potet, stekte potetbåter, ovnsbakte potetbåter. Hasselback-poteter, Røstipotet, ja, mye å velge i altså.

Skrevet

Ris. Jeg spiser nesten alltid ris til kjøtt jeg.

Eller av og til bakte poteter m.mais, kryddersmør og rømme.

Spørs hva slags kjøtt det er snakk om da.

Gjest togli
Skrevet

Woka grønnsaker!

Hvis du skal grille så har du diverse grønnsaker som f.eks. sopp, paprika, sukkererter, masse purreløk er yummi!, olivenolje, pepper og litt salt i aluminiumsfolie og pakker lett inn. La dette stå på grillen i ca 5-10 min og nyt det sammen med alt fra kjøtt til fisk :)

Skrevet

Woka grønnsaker!

Hvis du skal grille så har du diverse grønnsaker som f.eks. sopp, paprika, sukkererter, masse purreløk er yummi!, olivenolje, pepper og litt salt i aluminiumsfolie og pakker lett inn. La dette stå på grillen i ca 5-10 min og nyt det sammen med alt fra kjøtt til fisk :)

Nam :)

Gjest togli
Skrevet

Nam :)

Rågodt, ja! Og jeg tror jeg skal prøve å ha i litt soyasaus neste gang:)

Noe annet jeg gjerne har på grillen er dette: Aluminiumsfolie fylles med en laksefilet med masse sitronpepper på. Deretter har jeg over flust av purreløk og evt andre grønnsaker. På toppen legger jeg en dæsj creme fraiche eller rømme. Et helt måltid i seg selv, utrolig lettvint og noe av det beste som finnes :)

Skrevet

Rågodt, ja! Og jeg tror jeg skal prøve å ha i litt soyasaus neste gang:)

Noe annet jeg gjerne har på grillen er dette: Aluminiumsfolie fylles med en laksefilet med masse sitronpepper på. Deretter har jeg over flust av purreløk og evt andre grønnsaker. På toppen legger jeg en dæsj creme fraiche eller rømme. Et helt måltid i seg selv, utrolig lettvint og noe av det beste som finnes :)

Åh, det skal jeg prøve :) Det er vel like godt i stekovnen også det?

candyqueen_83
Skrevet

Rågodt, ja! Og jeg tror jeg skal prøve å ha i litt soyasaus neste gang:)

Noe annet jeg gjerne har på grillen er dette: Aluminiumsfolie fylles med en laksefilet med masse sitronpepper på. Deretter har jeg over flust av purreløk og evt andre grønnsaker. På toppen legger jeg en dæsj creme fraiche eller rømme. Et helt måltid i seg selv, utrolig lettvint og noe av det beste som finnes :)

Men hva er vitsen med å grille når du baker det i folie? Da kan du jo likegodt slenge det i stekeovnen. Når jeg først skal grille liker jeg å få den gode grillsmaken på fisk, kjøtt og grønnsaker :o)

Gjest annlovinda
Skrevet

Woka grønnsaker!

Hvis du skal grille så har du diverse grønnsaker som f.eks. sopp, paprika, sukkererter, masse purreløk er yummi!, olivenolje, pepper og litt salt i aluminiumsfolie og pakker lett inn. La dette stå på grillen i ca 5-10 min og nyt det sammen med alt fra kjøtt til fisk :)

Dette skal prøves ved neste grilling her hos oss :)

Gjest ambrose
Skrevet

Poteter

Ris

Fløtegratinerte poteter

Pommes frites

Gjest Kayia
Skrevet

Woka grønnsaker!

Hvis du skal grille så har du diverse grønnsaker som f.eks. sopp, paprika, sukkererter, masse purreløk er yummi!, olivenolje, pepper og litt salt i aluminiumsfolie og pakker lett inn. La dette stå på grillen i ca 5-10 min og nyt det sammen med alt fra kjøtt til fisk :)

Om du i tillegg legger en klatt blåmuggost øverst og heller en bitteliten svett fløte blir det bare en helt nyyyydelig saus :)

Gjest ambrose
Skrevet

Om du i tillegg legger en klatt blåmuggost øverst og heller en bitteliten svett fløte blir det bare en helt nyyyydelig saus :)

Blåmuggost - heter det det?

candyqueen_83
Skrevet

Blåmuggost - heter det det?

Blåmuggost ja?

Gjest Kayia
Skrevet

Blåmuggost - heter det det?

Jepp. Både blå Castello og Roquefort gir fet og nydelig saus. Knall til kylling også det :)

Gjest Hulderen
Skrevet

Men hva er vitsen med å grille når du baker det i folie? Da kan du jo likegodt slenge det i stekeovnen. Når jeg først skal grille liker jeg å få den gode grillsmaken på fisk, kjøtt og grønnsaker :o)

Jeg er helt enig med deg. Skjønner heller ikke hvorfor grillsmaken skal fjernes ved hjelp av folie.

Gjest togli
Skrevet

Åh, det skal jeg prøve :) Det er vel like godt i stekovnen også det?

Funker fint i stekovnen også - der kan du jo bare legge alt i en ildfast form. Ost på toppen er digg :)

Gjest togli
Skrevet

Men hva er vitsen med å grille når du baker det i folie? Da kan du jo likegodt slenge det i stekeovnen. Når jeg først skal grille liker jeg å få den gode grillsmaken på fisk, kjøtt og grønnsaker :o)

Sant nok ;)

Hvordan griller du grønnsakene? Legger dem rett på grillen eller?

Gjest togli
Skrevet

Om du i tillegg legger en klatt blåmuggost øverst og heller en bitteliten svett fløte blir det bare en helt nyyyydelig saus :)

Høres godt ut :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...