Gjest annlovinda Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Nei, jeg bare vasker dem. Det tar tid å grille store poteter, derfor lønner det seg bedre å ta flere små. Jeg syns også at de små blir bedre på smak. Skal prøves neste gang vi skal grille 0 Siter
morsan Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Takk, det høres godt ut. Skal forsøke det. Og hvis du skal ha en annen potetvariant enn mer 'klassisk norsk' potetsalat eller andre varianter foreslått i tråden, kan du jo orøve tysk potetsalat. 0 Siter
Maya Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Pommes frites, bakt potet, kokt potet, stekte potetbåter, ovnsbakte potetbåter. Hasselback-poteter, Røstipotet, ja, mye å velge i altså. 0 Siter
ekte nick Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Ris. Jeg spiser nesten alltid ris til kjøtt jeg. Eller av og til bakte poteter m.mais, kryddersmør og rømme. Spørs hva slags kjøtt det er snakk om da. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Woka grønnsaker! Hvis du skal grille så har du diverse grønnsaker som f.eks. sopp, paprika, sukkererter, masse purreløk er yummi!, olivenolje, pepper og litt salt i aluminiumsfolie og pakker lett inn. La dette stå på grillen i ca 5-10 min og nyt det sammen med alt fra kjøtt til fisk 0 Siter
meg__123! Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Woka grønnsaker! Hvis du skal grille så har du diverse grønnsaker som f.eks. sopp, paprika, sukkererter, masse purreløk er yummi!, olivenolje, pepper og litt salt i aluminiumsfolie og pakker lett inn. La dette stå på grillen i ca 5-10 min og nyt det sammen med alt fra kjøtt til fisk Nam 0 Siter
Gjest togli Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Nam Rågodt, ja! Og jeg tror jeg skal prøve å ha i litt soyasaus neste gang:) Noe annet jeg gjerne har på grillen er dette: Aluminiumsfolie fylles med en laksefilet med masse sitronpepper på. Deretter har jeg over flust av purreløk og evt andre grønnsaker. På toppen legger jeg en dæsj creme fraiche eller rømme. Et helt måltid i seg selv, utrolig lettvint og noe av det beste som finnes 0 Siter
meg__123! Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Rågodt, ja! Og jeg tror jeg skal prøve å ha i litt soyasaus neste gang:) Noe annet jeg gjerne har på grillen er dette: Aluminiumsfolie fylles med en laksefilet med masse sitronpepper på. Deretter har jeg over flust av purreløk og evt andre grønnsaker. På toppen legger jeg en dæsj creme fraiche eller rømme. Et helt måltid i seg selv, utrolig lettvint og noe av det beste som finnes Åh, det skal jeg prøve Det er vel like godt i stekovnen også det? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Rågodt, ja! Og jeg tror jeg skal prøve å ha i litt soyasaus neste gang:) Noe annet jeg gjerne har på grillen er dette: Aluminiumsfolie fylles med en laksefilet med masse sitronpepper på. Deretter har jeg over flust av purreløk og evt andre grønnsaker. På toppen legger jeg en dæsj creme fraiche eller rømme. Et helt måltid i seg selv, utrolig lettvint og noe av det beste som finnes Men hva er vitsen med å grille når du baker det i folie? Da kan du jo likegodt slenge det i stekeovnen. Når jeg først skal grille liker jeg å få den gode grillsmaken på fisk, kjøtt og grønnsaker ) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Woka grønnsaker! Hvis du skal grille så har du diverse grønnsaker som f.eks. sopp, paprika, sukkererter, masse purreløk er yummi!, olivenolje, pepper og litt salt i aluminiumsfolie og pakker lett inn. La dette stå på grillen i ca 5-10 min og nyt det sammen med alt fra kjøtt til fisk Dette skal prøves ved neste grilling her hos oss 0 Siter
Gjest ambrose Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Poteter Ris Fløtegratinerte poteter Pommes frites 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Woka grønnsaker! Hvis du skal grille så har du diverse grønnsaker som f.eks. sopp, paprika, sukkererter, masse purreløk er yummi!, olivenolje, pepper og litt salt i aluminiumsfolie og pakker lett inn. La dette stå på grillen i ca 5-10 min og nyt det sammen med alt fra kjøtt til fisk Om du i tillegg legger en klatt blåmuggost øverst og heller en bitteliten svett fløte blir det bare en helt nyyyydelig saus 0 Siter
Gjest ambrose Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Om du i tillegg legger en klatt blåmuggost øverst og heller en bitteliten svett fløte blir det bare en helt nyyyydelig saus Blåmuggost - heter det det? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Blåmuggost - heter det det? Blåmuggost ja? 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 7. juli 2011 Skrevet 7. juli 2011 Blåmuggost - heter det det? Jepp. Både blå Castello og Roquefort gir fet og nydelig saus. Knall til kylling også det 0 Siter
Gjest Hulderen Skrevet 8. juli 2011 Skrevet 8. juli 2011 Men hva er vitsen med å grille når du baker det i folie? Da kan du jo likegodt slenge det i stekeovnen. Når jeg først skal grille liker jeg å få den gode grillsmaken på fisk, kjøtt og grønnsaker ) Jeg er helt enig med deg. Skjønner heller ikke hvorfor grillsmaken skal fjernes ved hjelp av folie. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 8. juli 2011 Skrevet 8. juli 2011 Åh, det skal jeg prøve Det er vel like godt i stekovnen også det? Funker fint i stekovnen også - der kan du jo bare legge alt i en ildfast form. Ost på toppen er digg 0 Siter
Gjest togli Skrevet 8. juli 2011 Skrevet 8. juli 2011 Men hva er vitsen med å grille når du baker det i folie? Da kan du jo likegodt slenge det i stekeovnen. Når jeg først skal grille liker jeg å få den gode grillsmaken på fisk, kjøtt og grønnsaker ) Sant nok Hvordan griller du grønnsakene? Legger dem rett på grillen eller? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 8. juli 2011 Skrevet 8. juli 2011 Om du i tillegg legger en klatt blåmuggost øverst og heller en bitteliten svett fløte blir det bare en helt nyyyydelig saus Høres godt ut 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.