trine-lisa Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Jeg har lyst på en kenwood kjøkkenmaskin for baking av brød og kaker, men ser det er flere typer for salg. Noe som kan anbefale en? Er 4.6 liter bolle for liten? Jeg vil helst ha en som jeg kan lage tre brød i. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Kanskje litt liten bolle? Tror min Electrolux har større, og mine deiger hever som regel helt opp til toppen - enten det er en litt stor bolledeig eller en 3-brøds-deig. 0 Siter
frosken Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Jeg har en variant av Kanwood Major, en som ligner på denne:http://www.elkjop.no/product/hus-hjem/kjokkenapparater/kjokkenmaskin/KM005/kenwood-kjokkenmaskin Er godt fornøyd, men kunne sikkert ha klart meg med noe som var billigere. Tror imidlertid du bør satse på en av modellene med stor bolle hvis du skal bake brød. Den er helt suveren på elting av store deiger. 0 Siter
amelli Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Kenwood Major uten tvil! Har en mye sterkere eltefunksjon enn de andre på markedet. Kan ikke utelukke at jeg har oversett noen, men trives godt på kjøkkenet og tror ihvertfall selv at jeg er rimelig oppdatert. Er superfornøyd med min. Har den største varianten fordi jeg baker mye brød. Ryktene sier at forventet levealder er 30 år. Er tilbud på disse med jevne mellomrom, du får ofte med tilleggsutstyr gratis eller veldig redusert. Fikk med kjøttkvernen er kjempebra. Lager hjemmelagede fiskekaker på nullkommaniks 0 Siter
Katt-ja Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Kenwood Major uten tvil! Har en mye sterkere eltefunksjon enn de andre på markedet. Kan ikke utelukke at jeg har oversett noen, men trives godt på kjøkkenet og tror ihvertfall selv at jeg er rimelig oppdatert. Er superfornøyd med min. Har den største varianten fordi jeg baker mye brød. Ryktene sier at forventet levealder er 30 år. Er tilbud på disse med jevne mellomrom, du får ofte med tilleggsutstyr gratis eller veldig redusert. Fikk med kjøttkvernen er kjempebra. Lager hjemmelagede fiskekaker på nullkommaniks Det jeg synes ser kronglete ut med Kenwooden i forhold til min Electrolux Assistent, er at den armen står over nesten hele bakebollen - min som er åpen i toppen, kan man lettere heller ting i, drysse mel over etc. Men - jeg har ikke prøvd Kenwood - og du har sikkert ikke prøvd Electrolux :-) Electrolux'en er en del rimeligere, og jeg mener den har vunnet i en del tester... 0 Siter
frosken Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Det jeg synes ser kronglete ut med Kenwooden i forhold til min Electrolux Assistent, er at den armen står over nesten hele bakebollen - min som er åpen i toppen, kan man lettere heller ting i, drysse mel over etc. Men - jeg har ikke prøvd Kenwood - og du har sikkert ikke prøvd Electrolux :-) Electrolux'en er en del rimeligere, og jeg mener den har vunnet i en del tester... ''er at den armen står over nesten hele bakebollen - min som er åpen i toppen, kan man lettere heller ting i, drysse mel over etc. '' Det følger med et plastlokk til å ha over bollen, og i dette er det en grei "luke" til å helle egg, mel ol. mens armen går. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 ''er at den armen står over nesten hele bakebollen - min som er åpen i toppen, kan man lettere heller ting i, drysse mel over etc. '' Det følger med et plastlokk til å ha over bollen, og i dette er det en grei "luke" til å helle egg, mel ol. mens armen går. Ah,- ok - men det er vel lett å treffe utenfor luken? F.eks. ved sikting av mel? *Glad i min rimeligere og minst like holdbare Electrolux* 0 Siter
amelli Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Det jeg synes ser kronglete ut med Kenwooden i forhold til min Electrolux Assistent, er at den armen står over nesten hele bakebollen - min som er åpen i toppen, kan man lettere heller ting i, drysse mel over etc. Men - jeg har ikke prøvd Kenwood - og du har sikkert ikke prøvd Electrolux :-) Electrolux'en er en del rimeligere, og jeg mener den har vunnet i en del tester... Har prøvd Electrolux, men husker ikke hvilken modell. Prøvd den fordi den er rimeligere og har kommet godt ut i mange tester. Men jeg synes ikke den kan måle seg med Kenwood. Synes lokket er superpraktisk, både når jeg skal fylle på mens jeg baker og når deigen skal heve. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Har prøvd Electrolux, men husker ikke hvilken modell. Prøvd den fordi den er rimeligere og har kommet godt ut i mange tester. Men jeg synes ikke den kan måle seg med Kenwood. Synes lokket er superpraktisk, både når jeg skal fylle på mens jeg baker og når deigen skal heve. Det er også lokk til Electrolux for heving... 0 Siter
frosken Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Ah,- ok - men det er vel lett å treffe utenfor luken? F.eks. ved sikting av mel? *Glad i min rimeligere og minst like holdbare Electrolux* Ja, hvis du skal sikte i mel, så må du stoppe maskinen og løfte opp armen. Jeg liker Kenwooden min, men tenker at jeg kunne klart meg like godt med en rimeligere løsning :-) (Og hvis jeg hadde visst at jeg skulle få taklekkasje samme året som jeg kjøpte den, så hadde jeg så avgjort prioritert annerledes!) 0 Siter
Katt-ja Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Ja, hvis du skal sikte i mel, så må du stoppe maskinen og løfte opp armen. Jeg liker Kenwooden min, men tenker at jeg kunne klart meg like godt med en rimeligere løsning :-) (Og hvis jeg hadde visst at jeg skulle få taklekkasje samme året som jeg kjøpte den, så hadde jeg så avgjort prioritert annerledes!) ''Ja, hvis du skal sikte i mel, så må du stoppe maskinen og løfte opp armen. '' Oj. Jaja,- jeg pleier jo å ha i alt mel siktet, sikter mens maskinen går, slik at ingrediensene kommer litt etter litt i. 0 Siter
amelli Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Det er også lokk til Electrolux for heving... Vi liker vel alle best det vi er vant med ) 0 Siter
Katt-ja Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Vi liker vel alle best det vi er vant med ) Dét kan vi i hvert fall være enige om - jeg har hatt min i over 20 år, så det skal nok noe til for å få meg til å prøve en annen. :-) 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Jeg har Kenwood Major med 6,7 l bolle og den hever akkurat tre brød. Jeg har en plastbolle, en stålbolle, diverse visper og utstyr til pølseproduksjon, og har vært superfornøøyd i drøye ti år med maskina. Tror jeg betalte nærmere 3000 den gangen. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 Har en Kenwood Major, og er svært godt fornøyd. Men må nok innrømme at den ikke har slitt seg ut hos meg . 0 Siter
trine-lisa Skrevet 19. juli 2011 Forfatter Skrevet 19. juli 2011 tusen takk for svar. Jeg har kommet frem til at jeg absolutt vil ha en 6.7 liter bolle. Har funnet to, forskjellen på dem er 900W og 1500W, ellers er de helt like, ja bortsett fra pris. Noen grunn til å ikke gå for den på 900W 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. juli 2011 Skrevet 19. juli 2011 tusen takk for svar. Jeg har kommet frem til at jeg absolutt vil ha en 6.7 liter bolle. Har funnet to, forskjellen på dem er 900W og 1500W, ellers er de helt like, ja bortsett fra pris. Noen grunn til å ikke gå for den på 900W Jeg har ikke kjøkkenmaskin, men jeg ville nå tenkt litt på hva jeg skulle bruke den til. Den med 900W er jo svakere enn den andre, så f.eks å lage kjøttdeig vil jo gå mye seinere med den, 0 Siter
Axcia Skrevet 20. juli 2011 Skrevet 20. juli 2011 Har en Kenwood Major, og er svært godt fornøyd. Men må nok innrømme at den ikke har slitt seg ut hos meg . ''Men må nok innrømme at den ikke har slitt seg ut hos meg ;)'' Hehe! ;-) Jeg har slitt av reima en gang, men det var gratis å skifte. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 20. juli 2011 Skrevet 20. juli 2011 ''Men må nok innrømme at den ikke har slitt seg ut hos meg ;)'' Hehe! ;-) Jeg har slitt av reima en gang, men det var gratis å skifte. Eh, reim!? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.