Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Ravioli i fløtesaus med parmesan, valnøtter og asparges?

Rød? Hvit? sprudlende?

Videoannonse
Annonse
Gjest Elextra
Skrevet

Ingen lett kombi det der, men tror jeg ville satset på en lett rødvin - gjerne en valpolicella.

Godt mulig noen spesialister ville anbefalt noe helt annet.

Gjest aperitif no
Skrevet

Jeg pleier å spørre på polet hvis jeg er i tvil, på mitt pol er det flere som har virkelig god peiling, det tror jeg det er på de fleste pol.

Du kan også søke på noen av ingrediensene (de kraftigste, i dette tilfellet blir det sikkert fløtesausen, men også fyllet i raviolien vil være viktig) på sider som aperitif.no, der har de vinforslag til alle rettene.

Skrevet

Jeg ville satsa på rødt i glasset, gjerne Valpolicella, slik Elextra foreslår, samt droppa aspargesen. Asparges fortjener bedre enn å bli drukna i fløte.

Men smaken er som baken. :)

Spør på polet! :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...