spiky Skrevet 10. august 2011 Del Skrevet 10. august 2011 Ravioli i fløtesaus med parmesan, valnøtter og asparges? Rød? Hvit? sprudlende? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368326-hva-slags-vin-passer-til%E2%80%A6/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 10. august 2011 Del Skrevet 10. august 2011 Ingen lett kombi det der, men tror jeg ville satset på en lett rødvin - gjerne en valpolicella. Godt mulig noen spesialister ville anbefalt noe helt annet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368326-hva-slags-vin-passer-til%E2%80%A6/#findComment-3210230 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest aperitif no Skrevet 10. august 2011 Del Skrevet 10. august 2011 Jeg pleier å spørre på polet hvis jeg er i tvil, på mitt pol er det flere som har virkelig god peiling, det tror jeg det er på de fleste pol. Du kan også søke på noen av ingrediensene (de kraftigste, i dette tilfellet blir det sikkert fløtesausen, men også fyllet i raviolien vil være viktig) på sider som aperitif.no, der har de vinforslag til alle rettene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368326-hva-slags-vin-passer-til%E2%80%A6/#findComment-3210232 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 10. august 2011 Del Skrevet 10. august 2011 Jeg ville satsa på rødt i glasset, gjerne Valpolicella, slik Elextra foreslår, samt droppa aspargesen. Asparges fortjener bedre enn å bli drukna i fløte. Men smaken er som baken. Spør på polet! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368326-hva-slags-vin-passer-til%E2%80%A6/#findComment-3210247 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.