Gå til innhold

Bruke salt når en koker poteter?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Hvis skallet er av, så kan osmoseeffekten gjøre at det trekkes vann ut av potetene ved koking. Dermed blir de litt tørrere eller mer melne, og det liker jeg. Men ikke så godt at jeg stadig gidder å skrelle potetene, selv om det er ytterst sjeldent denslags står på bordet her i huset.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...