Gjest saltvann Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Har dere erfaring potetkokere salt i vannet, eller er det unødvendig? 0 Siter
Gjest winda Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Jeg bruker aldri salt og koker dem alltid med skallet på. 0 Siter
Gjest Hulderen Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Jeg bruker aldri salt i vannet når jeg koker poteter. Men når jeg koker ris, pasta eller grønnsaker er det salt i vannet. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Jeg koker poteter med skall på og uten salt. Får ofte nok salt i oss, så jeg koker som sagt uten, men igjen, jeg koker sjelden poteter, så jeg vel ikke den som bør svare heller. ;o) 0 Siter
Mirabell Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Hvis man koker potetene med skallet på, har det ikke stort å si. Hvis man koker skrelte poteter, blir det bedre med litt salt i vannet. 0 Siter
Dorthe Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Aldri, men jeg har ikke salt i grønnsaker eller pasta heller. 0 Siter
megler Smekk Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Bare "nødvendig" hvis du koker skrelte poteter. Helt unødvendig hvis du koker potetene med skallet på. http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=nrk:klipp/368371 0 Siter
Katt-ja Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Bare "nødvendig" hvis du koker skrelte poteter. Helt unødvendig hvis du koker potetene med skallet på. http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=nrk:klipp/368371 Næh! Fysikk på roterommet, jo :-) Hyggelig gjensyn! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Vi gjorde alltid det i oppveksten, men gjør det ikke nå. Vi spiser masse poteter, og har aldri salt i vannet. Min mor koker dem vel med salt i vannet ennå, tror jeg - og jeg ysnes hennes poteter er for salte. 0 Siter
ekte nick Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Jeg har aldri salt i vannet verken med poteter eller grønnsaker. 0 Siter
Gjest Tatjana Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Jeg skreller alltid potetene og jeg koker dem uten salt i vannet. 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Unødvending om man koker med skallet på, men litt salt på skrelte poterer;) 0 Siter
Gjest zipper Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Hvis skallet er av, så kan osmoseeffekten gjøre at det trekkes vann ut av potetene ved koking. Dermed blir de litt tørrere eller mer melne, og det liker jeg. Men ikke så godt at jeg stadig gidder å skrelle potetene, selv om det er ytterst sjeldent denslags står på bordet her i huset. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Koker ytterst sjelden poteter uten skall, og salter derfor heller ikke vannet. Om jeg skulle koke skrellede poteter, så glemmer jeg saltet uansett 0 Siter
tusseline Skrevet 29. august 2011 Skrevet 29. august 2011 Vi spiser ikke så mye poteter, men når vi gjør det, så har vi salt i vannet når vi koker de. 0 Siter
Gjest saltvann Skrevet 30. august 2011 Skrevet 30. august 2011 Vi spiser ikke så mye poteter, men når vi gjør det, så har vi salt i vannet når vi koker de. smaker potetene anderledes ved å salte vannet? 0 Siter
tusseline Skrevet 30. august 2011 Skrevet 30. august 2011 smaker potetene anderledes ved å salte vannet? De smaker litt saltere 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.