Gjest prust Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jeg husker ikke hva det het, men savner fløtekaramell med banansmak... Som høres ubeskrivelig ekkelt ut når det beskrives på den måten, men det VAR godt! Og ble solgt som en "plate", liksom. Den finnes fremdeles - de har den på Meny butikker og på Ultra her i byen :-) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 ''Lohngrin som er så godt da - en av de beste sjokoladene synes jeg - men den ska helst være kald da '' Jeg syns også Lohengrin var godt (har ikke smakt det på maaange år)! Men du; INGEN sjokolade er best kald, da smaker det jo nesten ikke sjokolade! Romtemperert, mmmmm... ;-) Jeg synes i grunn all sjokolade er best kald jeg 0 Siter
Lillemus Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jeg synes i grunn all sjokolade er best kald jeg ''Jeg synes i grunn all sjokolade er best kald jeg :)'' Jeg liker den mest temperert. Det beste er å ta ren sjokolade, dyppe i varm te og så suge av det som smelter for hver gang... Nam! 0 Siter
Nikki Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 ''Lohngrin som er så godt da - en av de beste sjokoladene synes jeg - men den ska helst være kald da '' Jeg syns også Lohengrin var godt (har ikke smakt det på maaange år)! Men du; INGEN sjokolade er best kald, da smaker det jo nesten ikke sjokolade! Romtemperert, mmmmm... ;-) eller kroppstemperert.. legger gjerne stratosplaten litt på magen (fortsatt innpakket selvfølgelig) først jeg, for å få den litt varmere. Kald sjokolade er smakløst! 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Den kjærligheten eksisterer da enda - jeg får tak i den her jeg bor:-) Hæh???????? 0 Siter
morsan Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Finnes det ikke Daimkuler lenger? Jeg trodde Lion Pop Choc var inspirert av dem. Jeg må laaangt tilbake for å finne noe jeg savner, jeg har spist forsvinnende lite godteri som voksen. Men jeg husker jeg mislikte at mandelputa i Twistposen (som i tillegg til å smake godt hadde en nydelig innpakning) og den mørke eggekonjakk-sjokoladen fra Bergene, forsvant. Det var en annen sjokolade fra Bergene(?) også som var veldig god - i blå pakning, den var mer "bar" enn plate, noe som var uvanlig på 70-tallet. Porøst (men ikke flytende) ubestemmelig sjokoladefyll. Lurer på om den het Cavalier eller noe sånt. Det var sikkert bare jeg som likte den... Re Twist: Jeg savner en bit som bare var der noen få år - aprikosekrem med melkesjokolade utenpå. 0 Siter
morsan Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jeg synes i grunn all sjokolade er best kald jeg Jeg liker den best romtemperert, men junior legger sin i kjøleskapet. Spesielt melkesjokolade. 0 Siter
Lillemus Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jeg liker den best romtemperert, men junior legger sin i kjøleskapet. Spesielt melkesjokolade. ''Jeg liker den best romtemperert, men junior legger sin i kjøleskapet. Spesielt melkesjokolade.'' Eksen pleier å legge sjokoladen i fryseren. Gale mannen. 0 Siter
morsan Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 ''Jeg liker den best romtemperert, men junior legger sin i kjøleskapet. Spesielt melkesjokolade.'' Eksen pleier å legge sjokoladen i fryseren. Gale mannen. *he he* Det blir alt for kaldt for meg!! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 ''Jeg liker den best romtemperert, men junior legger sin i kjøleskapet. Spesielt melkesjokolade.'' Eksen pleier å legge sjokoladen i fryseren. Gale mannen. Det gjør jeg innimellom og ) 0 Siter
Gjest Jacoba Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jeg savner vaniljeis med sjokoladebiter i boks. Ingen selger det lenger, bortsett fra kanskje de mer fancy merkene som Häagendäazz og sånn. Og det kjøper jeg ikke. :-) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jeg savner vaniljeis med sjokoladebiter i boks. Ingen selger det lenger, bortsett fra kanskje de mer fancy merkene som Häagendäazz og sånn. Og det kjøper jeg ikke. :-) Joda, sørlandsis har fortsatt vaniljeis med sjokoladebiter ) Selges på joker og kiwi vel.. 0 Siter
Gjest Jacoba Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Joda, sørlandsis har fortsatt vaniljeis med sjokoladebiter ) Selges på joker og kiwi vel.. Har de? Jeg har sjekket hver frysedisk jeg har kommet over uten hell. Men får bare ikke gi opp ;-) Forresten er Charlottes iskrem helt nyydelig.. fra bl.a Meny. Men ingen sjokobiter der heller. :-( 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Har de? Jeg har sjekket hver frysedisk jeg har kommet over uten hell. Men får bare ikke gi opp ;-) Forresten er Charlottes iskrem helt nyydelig.. fra bl.a Meny. Men ingen sjokobiter der heller. :-( Jeg mener jeg så det i sommer. Både pistasj, vanilje, og sjokolade med sjokoladebiter i. 0 Siter
Gjest PåSlep Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Bugg tyggegummi. Ikke det skvipet de har kommet med nå. Finger isen fra Diplomis solgt i 1987-88. 0 Siter
Gjest Tatjana Skrevet 3. september 2011 Skrevet 3. september 2011 ''Jeg liker den best romtemperert, men junior legger sin i kjøleskapet. Spesielt melkesjokolade.'' Eksen pleier å legge sjokoladen i fryseren. Gale mannen. Jeg også av og til. Frossen Kvikk Lunsj minner meg om ungdommens påsketurer med Kvikk Lunsj i sekken. Når vi endelig kom så langt at vi skulle spise den var den frossen. Det er en mimregreie :-). 0 Siter
sant å si Skrevet 3. september 2011 Skrevet 3. september 2011 Var en sjokolade en gang i tida som het 5 minutt. To biter i pakka, med kjeks og tykt nougatlag med nøttebiter... MMMMMM!! 0 Siter
Bookworm Skrevet 3. september 2011 Skrevet 3. september 2011 Jeg savner vaniljeis med sjokoladebiter i boks. Ingen selger det lenger, bortsett fra kanskje de mer fancy merkene som Häagendäazz og sånn. Og det kjøper jeg ikke. :-) Joda, det får man tak i... ...eller så begynner jeg å lure på om jeg virkelig bor på landsbygda og må begynne å sjekke datostemplingene bedre, kanskje det er eldgamle varelagre de driver å selger ut her, for jeg finner fortsatt mye av det dere andre sier dere savner:-) 0 Siter
Gjest Modern77 Skrevet 3. september 2011 Skrevet 3. september 2011 ''Heldigvis selger de daim som isstrø/kakepynt, de er nesten som daimkulene, bare enda mindre og mer tyggevennlige.'' De smaker ikke likt i det hele tatt! Å jo da 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.