Hønemoren Skrevet 30. september 2011 Del Skrevet 30. september 2011 Hvor lenge holder Får i kål seg i kjøleskapet etterat den er kokt? På forhånd takk for svar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370547-f%C3%A5r-i-k%C3%A5l/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
-ssi Skrevet 30. september 2011 Del Skrevet 30. september 2011 3-4 dager? Folk sier i hvert fall at de har det til middag hver dag i nesten ei uke (urk!). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370547-f%C3%A5r-i-k%C3%A5l/#findComment-3236413 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 30. september 2011 Del Skrevet 30. september 2011 Jeg lagde fårikål forrige onsdag - en stor gryte. Den var minst like god, kanskje enda bedre på søndagen, altså 4 dager etter. Da hadde den selvsagt stått kaldt. Vi spiste ikke opp alt, og jeg satte restene i kjøleskapet, men det ble kastet på onsdag, da det var en uke gammelt. Hadde sikkert g ått å spise det da og, men det fristet ikke. Fårikål er knallgodt, men det holder med to ganger i løpet av en uke :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370547-f%C3%A5r-i-k%C3%A5l/#findComment-3236416 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemoren Skrevet 30. september 2011 Forfatter Del Skrevet 30. september 2011 Jeg lagde fårikål forrige onsdag - en stor gryte. Den var minst like god, kanskje enda bedre på søndagen, altså 4 dager etter. Da hadde den selvsagt stått kaldt. Vi spiste ikke opp alt, og jeg satte restene i kjøleskapet, men det ble kastet på onsdag, da det var en uke gammelt. Hadde sikkert g ått å spise det da og, men det fristet ikke. Fårikål er knallgodt, men det holder med to ganger i løpet av en uke :-) Takk, prust! Lagde onsdag (samme ukedag som deg) og lurte på om jeg kunne vente til søndag med å ha den til middag. Ble spist litt første dagen, men lagde mye. Passer liksom bedre som søndagsmiddag for har så lyst til grilling i morgen nå som endelig go'været har kommet:) Den står i kjøleskapet, sto på terrassen første døgnet, men etter det i kjøleskap. Er vel ikke verre med Får i kål å holde seg enn kjøttpålegg og det har vi jo noen dager i kjøleskapet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370547-f%C3%A5r-i-k%C3%A5l/#findComment-3236492 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemoren Skrevet 30. september 2011 Forfatter Del Skrevet 30. september 2011 3-4 dager? Folk sier i hvert fall at de har det til middag hver dag i nesten ei uke (urk!). Da holder det:) Lagde den onsdag og tenkte ha resten søndag. Stor kjele i kjøleskapet. To dager med Får i kål samme uka holder..... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370547-f%C3%A5r-i-k%C3%A5l/#findComment-3236493 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 30. september 2011 Del Skrevet 30. september 2011 Takk, prust! Lagde onsdag (samme ukedag som deg) og lurte på om jeg kunne vente til søndag med å ha den til middag. Ble spist litt første dagen, men lagde mye. Passer liksom bedre som søndagsmiddag for har så lyst til grilling i morgen nå som endelig go'været har kommet:) Den står i kjøleskapet, sto på terrassen første døgnet, men etter det i kjøleskap. Er vel ikke verre med Får i kål å holde seg enn kjøttpålegg og det har vi jo noen dager i kjøleskapet. Det går helt sikkert bra :-) Jeg hadde oppi litt ekstra kål da jeg kokte det opp andre gangen, fordi den første kålen "hadde kokt bort i kål" :-) - neida, ikke helt, men det var litt grøtete oppi der. Godt med kål i fårikål :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370547-f%C3%A5r-i-k%C3%A5l/#findComment-3236615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.