Gå til innhold

sjokolademousse


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis jeg lager sjokolademousse imorra kan den stå i kjøleskapet til lørdag eller søndag?evt. med plastfolie over?

Skrevet

Sjokolademousse kan lages 1-2 dager før servering, men jeg syns den er best når den er nylaget. Fra torsdag til søndag er i alle fall i meste laget.

Skrevet

Spørs hvordan du lager den, om det er rå egg i den bør den ikke stå så lenge, har jeg hørt i alle fall.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...