Gjest YoungS Skrevet 24. november 2011 Skrevet 24. november 2011 Pinnekjøtt, vossakorv, kålerabistappe og poteter her. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 24. november 2011 Skrevet 24. november 2011 Ribbe og pinnekjøtt tenker jeg. 0 Siter
Gjest GA Skrevet 24. november 2011 Skrevet 24. november 2011 Hvetekake med sylte og ribberull ca kl 09 Mølje kl 12. Ribbe, medisterkaker, pølser, erter, potet. Is og multer. kl17 Julegodteri, klementiner og kaker. kontinuerlig. 0 Siter
Gjest grublendeikveld Skrevet 24. november 2011 Skrevet 24. november 2011 kalkun! den eneste middagen som absolutt alle i familien liker! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 24. november 2011 Skrevet 24. november 2011 Blir vel den tradisjonelle ribba med diverse tilbehør. Ikke egentlig min favorittmat, men er jo koselig akkurat på julaften :-) 0 Siter
Gjest grevela Skrevet 24. november 2011 Skrevet 24. november 2011 Ett eller annet jeg blir passe mett av. 0 Siter
Gjest Shilapila Skrevet 24. november 2011 Skrevet 24. november 2011 Kalkun med Flisa's stuffing :-) Har du oppskriften til Flisas stuffing? 0 Siter
nick Skrevet 24. november 2011 Skrevet 24. november 2011 Jeg vet ikke en gang hvilket land jeg skal være i, så maten er ganske langt unna mine tanker. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 24. november 2011 Skrevet 24. november 2011 Har du oppskriften til Flisas stuffing? http://doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=4276137 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 24. november 2011 Skrevet 24. november 2011 Vi pleier å ha ribbe, og så langt er resten uvitende om at jeg sysler med tanken på å ha pinnekjøtt... Regner med å tape terreng big time og ender nok opp med pinnekjøtt lillejulaften og ribbe julaften, akkurat som i barndomsheimen ;-) 0 Siter
Gjest prust Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Nesten som deg, men uten vossakorv. Det er mer hverdagsmat for oss. Vi har pinnekjøt (røykt og tørka så klart), nepestappe (altså kålrabistappe), rødkål, poteter og moltekrem til dessert :--) 0 Siter
Ferskenblomst Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Kalkun, med medisterstuffing. Det er jeg vant med fra barndommen, med min danske mor, ribbe med pølser og medisterkaker har vi 1. dag. 0 Siter
Gjest sunnmørsberta Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Pinnekjøtt, et par ulike svinemører (mulignes Vigramør og Bjorlimør, de syns jeg smaker best), gjerne dampet tørket mør også.... Samt muligens sossisser og medisterkaker. Kålrabistappe, ertestuing, rødkål og surkål. Poteter. Rødbrus med en liten skvett vørterøl i for den rette julesmaken. 0 Siter
Gjest Hulderen Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Pinnekjøtt, et par ulike svinemører (mulignes Vigramør og Bjorlimør, de syns jeg smaker best), gjerne dampet tørket mør også.... Samt muligens sossisser og medisterkaker. Kålrabistappe, ertestuing, rødkål og surkål. Poteter. Rødbrus med en liten skvett vørterøl i for den rette julesmaken. Damper du den tørkede mo'ren selv? Er det sånn "vanlig" mo'r som man bruker som pålegg? Og hvordan tilbereder du den? 0 Siter
jubalong70 Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Pinnekjøtt, sossisser, mandelpotet, rosenkål, brokkoli og gulerøtter her. Til dessert blir det vaniljeis med hjemmelaget jordbærsaus. 0 Siter
Gjest sunnmørsberta Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Damper du den tørkede mo'ren selv? Er det sånn "vanlig" mo'r som man bruker som pålegg? Og hvordan tilbereder du den? Ja, det er den "harde" tørkamøren man skjærer i tynne skiver og har på brødskiva, husker ikke helt hvilket merke som smaker best, men den smaker veldig godt når man damper den. Den mykner litt opp da, og blir litt mer rødlig inni... litt kraftig smak, men fortreffelig :-) Er mest en gammel familietradisjon dette da. Er ikke så mye jeg orker da, men en liten snabb er godt Jeg har det bare i sammen med pinnekjøttet, kan godt dampe en stund så det blir mørt og godt. 0 Siter
Gjest Melis36 Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Her blir det ribbe,medisterkaker,julepølse,surkål og poteter. Desserten blir riskrem med rød saus mmmmmm.... 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Ja, det er den "harde" tørkamøren man skjærer i tynne skiver og har på brødskiva, husker ikke helt hvilket merke som smaker best, men den smaker veldig godt når man damper den. Den mykner litt opp da, og blir litt mer rødlig inni... litt kraftig smak, men fortreffelig :-) Er mest en gammel familietradisjon dette da. Er ikke så mye jeg orker da, men en liten snabb er godt Jeg har det bare i sammen med pinnekjøttet, kan godt dampe en stund så det blir mørt og godt. Det bruker vi til raspeballer vi ) 0 Siter
Gjest sunnmørsdama Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Det bruker vi til raspeballer vi ) Det bruker vi det også til :-) og noe som er knallgodt om vi har rester av julematen er å servere pinnekjøtt og stæsjet til raspeballer mmmmm 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.