Gå til innhold

spontant neseblod hos 3 åring


johnkj

Anbefalte innlegg

Hei jeg har en 3 år gammel sønn som i sommer plutselig har begynt å blø neseblod ganske hyppig. det virker som det er mer intensivt når det er varmt eller hvis han kanskje har fått lite søvn. Han kan også begynne å blø hvis han gråter. Han pirker seg ikke i nesen som vi har sett. Dette har pågått ca 1 1/2 mnd. Lege har kikket opp i nesen og anbefalte bare avventing. han slutter å blø etter 2-3 min trykk. Han blør nesten daglig, av og til flere ganger daglig, spesielt når det var varmere i været.

PS hva vil det si at man har for høye verdier av immunglobulin i blodet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Lege Nina Lindstad

Til Johnkj vedr neseblødning hos 3-åring.

Spontan neseblødning behøver ikke bety at noe er galt, det kan være at han har litt overfladiske blodkar fremme i nesen som blør lett. Spontan neseblødning kan også være uttrykk for lavt nivå av blodplater som skal stoppe blødninger, eller en eller annen form for blødersyke. Høye verdier av immunglobulin er oftest tegn på en gjennomgått infeksjon, og man kan få forbigående lave verdier av blodplater etter enkelte typer infeksjoner. Høye immunglobuliner kan også være tegn på mer alvorlige blodsykdommer. Jeg synes det er rimelig å få tatt neon blodprøver som avklarer dette hos sønnen din.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...