Gå til innhold

Risboller


Anbefalte innlegg

Gjest annlovinda
Skrevet

Jeg skal lage risboller til jul - og tenkte lage de i dag. Burde jeg fryse de, eller holder de seg kjølig i kakeboksen??

Skrevet

Tenker du sånne med puffet ris? Vil bare tipse om at de blir myyyyye bedre om du bruker havrenøtter istedet! :o)

Vi pleier å sette dem kaldt, men da er faren at de slett ikke rekker til jul...

Gjest annlovinda
Skrevet

Tenker du sånne med puffet ris? Vil bare tipse om at de blir myyyyye bedre om du bruker havrenøtter istedet! :o)

Vi pleier å sette dem kaldt, men da er faren at de slett ikke rekker til jul...

Ja - det er slike med puffet ris jeg tenkte på.

Havrenøtter - hva er det? Har lagd en gang med corn flakes i stedet. Men sønnen her i huset likte de med puffet ris best.

Skrevet

Ja - det er slike med puffet ris jeg tenkte på.

Havrenøtter - hva er det? Har lagd en gang med corn flakes i stedet. Men sønnen her i huset likte de med puffet ris best.

Havrenøtter = puffet havre. Ikke så gode i seg selv synes jeg, men de var nydelige i risboller! Hadde ikke hørt om det før kjæresten lagde slike til jul da vi ble i lag og var meget skeptisk. Men siden da har han ikke fått lage slike boller med noe annet enn havrenøtter. :o)

Gjest annlovinda
Skrevet

Havrenøtter = puffet havre. Ikke så gode i seg selv synes jeg, men de var nydelige i risboller! Hadde ikke hørt om det før kjæresten lagde slike til jul da vi ble i lag og var meget skeptisk. Men siden da har han ikke fått lage slike boller med noe annet enn havrenøtter. :o)

Kaskje jeg skulle prøve det også da - hørtes i grunn godt ut det

Takk :)

Skrevet

Kaskje jeg skulle prøve det også da - hørtes i grunn godt ut det

Takk :)

Havrenøtter eller puffet havre pleier ligge attmed puffet ris i matbutikkene. Eg gått også i melk med f.eks. blåbær til. Mye billigere enn corn flakes og frokostblandinger. Havre skal jo være sunt og bra bl.a. for høyt kolesterol. Skal jammen prøve å lage havreboller i år.

Skrevet

Tror sjokoladen får et hvitt lag når de fryses. Tips: Ha i daimkuler, det er kjempegodt.

Gjest annlovinda
Skrevet

Tror sjokoladen får et hvitt lag når de fryses. Tips: Ha i daimkuler, det er kjempegodt.

Hm - det hørtes jo veldig godt ut da :)

Skrevet

Tenker du sånne med puffet ris? Vil bare tipse om at de blir myyyyye bedre om du bruker havrenøtter istedet! :o)

Vi pleier å sette dem kaldt, men da er faren at de slett ikke rekker til jul...

''Vil bare tipse om at de blir myyyyye bedre om du bruker havrenøtter istedet!''

.... eller honnikorn :-)

Skrevet

''Vil bare tipse om at de blir myyyyye bedre om du bruker havrenøtter istedet!''

.... eller honnikorn :-)

Blir det ikke fryktelig søtt med honnikorn? Husker jeg elsket honnikorn med melk da jeg var liten, men fikk det aldri - kun hos en venninne som vokste opp på honnikorn med melk eller loff med honning...

Gjest ambrose
Skrevet

Blir det ikke fryktelig søtt med honnikorn? Husker jeg elsket honnikorn med melk da jeg var liten, men fikk det aldri - kun hos en venninne som vokste opp på honnikorn med melk eller loff med honning...

Nja, man klarer ikke så mange av dem i gangen nei....

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...