Gjest annlovinda Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Jeg skal lage risboller til jul - og tenkte lage de i dag. Burde jeg fryse de, eller holder de seg kjølig i kakeboksen?? 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Tenker du sånne med puffet ris? Vil bare tipse om at de blir myyyyye bedre om du bruker havrenøtter istedet! ) Vi pleier å sette dem kaldt, men da er faren at de slett ikke rekker til jul... 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Tenker du sånne med puffet ris? Vil bare tipse om at de blir myyyyye bedre om du bruker havrenøtter istedet! ) Vi pleier å sette dem kaldt, men da er faren at de slett ikke rekker til jul... Ja - det er slike med puffet ris jeg tenkte på. Havrenøtter - hva er det? Har lagd en gang med corn flakes i stedet. Men sønnen her i huset likte de med puffet ris best. 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Ja - det er slike med puffet ris jeg tenkte på. Havrenøtter - hva er det? Har lagd en gang med corn flakes i stedet. Men sønnen her i huset likte de med puffet ris best. Havrenøtter = puffet havre. Ikke så gode i seg selv synes jeg, men de var nydelige i risboller! Hadde ikke hørt om det før kjæresten lagde slike til jul da vi ble i lag og var meget skeptisk. Men siden da har han ikke fått lage slike boller med noe annet enn havrenøtter. ) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Havrenøtter = puffet havre. Ikke så gode i seg selv synes jeg, men de var nydelige i risboller! Hadde ikke hørt om det før kjæresten lagde slike til jul da vi ble i lag og var meget skeptisk. Men siden da har han ikke fått lage slike boller med noe annet enn havrenøtter. ) Kaskje jeg skulle prøve det også da - hørtes i grunn godt ut det Takk 0 Siter
fresja Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Kaskje jeg skulle prøve det også da - hørtes i grunn godt ut det Takk Havrenøtter eller puffet havre pleier ligge attmed puffet ris i matbutikkene. Eg gått også i melk med f.eks. blåbær til. Mye billigere enn corn flakes og frokostblandinger. Havre skal jo være sunt og bra bl.a. for høyt kolesterol. Skal jammen prøve å lage havreboller i år. 0 Siter
Mrs D Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Tror sjokoladen får et hvitt lag når de fryses. Tips: Ha i daimkuler, det er kjempegodt. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Tror sjokoladen får et hvitt lag når de fryses. Tips: Ha i daimkuler, det er kjempegodt. Hm - det hørtes jo veldig godt ut da 0 Siter
BobbyPeru Skrevet 4. desember 2011 Skrevet 4. desember 2011 Kaldt og kjølig. Alt annet er hysterisk homofilt. 0 Siter
Gjest nåde Skrevet 5. desember 2011 Skrevet 5. desember 2011 Tenker du sånne med puffet ris? Vil bare tipse om at de blir myyyyye bedre om du bruker havrenøtter istedet! ) Vi pleier å sette dem kaldt, men da er faren at de slett ikke rekker til jul... ''Vil bare tipse om at de blir myyyyye bedre om du bruker havrenøtter istedet!'' .... eller honnikorn :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. desember 2011 Skrevet 5. desember 2011 ''Vil bare tipse om at de blir myyyyye bedre om du bruker havrenøtter istedet!'' .... eller honnikorn :-) Blir det ikke fryktelig søtt med honnikorn? Husker jeg elsket honnikorn med melk da jeg var liten, men fikk det aldri - kun hos en venninne som vokste opp på honnikorn med melk eller loff med honning... 0 Siter
Gjest ambrose Skrevet 6. desember 2011 Skrevet 6. desember 2011 Blir det ikke fryktelig søtt med honnikorn? Husker jeg elsket honnikorn med melk da jeg var liten, men fikk det aldri - kun hos en venninne som vokste opp på honnikorn med melk eller loff med honning... Nja, man klarer ikke så mange av dem i gangen nei.... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.