Gå til innhold

Kakebaking - igjen


Anbefalte innlegg

Gjest annlovinda
Skrevet

Jeg har i grunn mange anledninger å bake til nå for tida, jul, burdag og div. avslutninger.

Til helga skal vi ha bursdagsfeiring for guttungen. Da skal vi servere bløtkake og sjokoladekake. Sjokoladekaken er oppskrift med kefir - så den er vel ganske så holdbar. Den kan vel bakes i kveld den - og settes kjølig fram til lørdag??

Bløtkakebunnen kan vel også bakes i dag? Den pleier jeg å dynke godt når jeg pynter den.

Skrevet

Sjokoladekake blir vanligvis bare bedre av å få litt tid på seg.

Sukkerbrød taper seg litt fortere, så jeg ville vel i utgangspunktet tenkt at 4 (?) dager før var litt tidlig. Men hvis den skal dynkes, har det kanskje lite å si - og alle bløtkakebunner er ikke like "tørre" i seg selv heller, det kommer an på oppskriften.

Gjest annlovinda
Skrevet

Sjokoladekake blir vanligvis bare bedre av å få litt tid på seg.

Sukkerbrød taper seg litt fortere, så jeg ville vel i utgangspunktet tenkt at 4 (?) dager før var litt tidlig. Men hvis den skal dynkes, har det kanskje lite å si - og alle bløtkakebunner er ikke like "tørre" i seg selv heller, det kommer an på oppskriften.

Ja - tenker også jeg burde vente litt med bunnen til bløtkaka.

Men om jeg får unne sjokoladekaka i kveld eller i morgen tidlig - så hjelper det veldig

Takk

Skrevet

Hva med å bake brownies i stedet?

Jeg bruker toro-mix. Smelter smøret i en stor kaserolle, har oppi pulver og egg. Så er det rett oppi langpanna og en halvtime i ovnen.

Dette tar bare 15 minutter å lage og er barnas favoritt. Må serveres rykende fersk da...

Vanlige sjokoladekaker kan fryses, så de baker jeg i god tid og legger i fryseren til den dagen de skal brukes.

Jeg ville ikke bakt bløtkake så tidlig, men heller tatt natta til hjelp.

Jeg baker bløtkake på julaften, så denne tidsklemma kjenner jeg meg godt igjen i. Du verden så deilig det er når selskapet er over ;-)

Gjest annlovinda
Skrevet

Hva med å bake brownies i stedet?

Jeg bruker toro-mix. Smelter smøret i en stor kaserolle, har oppi pulver og egg. Så er det rett oppi langpanna og en halvtime i ovnen.

Dette tar bare 15 minutter å lage og er barnas favoritt. Må serveres rykende fersk da...

Vanlige sjokoladekaker kan fryses, så de baker jeg i god tid og legger i fryseren til den dagen de skal brukes.

Jeg ville ikke bakt bløtkake så tidlig, men heller tatt natta til hjelp.

Jeg baker bløtkake på julaften, så denne tidsklemma kjenner jeg meg godt igjen i. Du verden så deilig det er når selskapet er over ;-)

Jeg skal IKKE bake brownies. Vi skal ha sjokoladekake på lørdag, laget med kefir i oppskriften. Så ikke noe posekake denne helga ;)

Programmet er blitt litt forandret denne uka, så sjokoladekaka blir bakt i morgen, og bløtkakebunnen på fredag. Så vil jeg tro kakene er ferske og gode til bursdagsfeiringa på lørdag

:)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...