Gjest annlovinda Skrevet 6. desember 2011 Skrevet 6. desember 2011 Jeg har i grunn mange anledninger å bake til nå for tida, jul, burdag og div. avslutninger. Til helga skal vi ha bursdagsfeiring for guttungen. Da skal vi servere bløtkake og sjokoladekake. Sjokoladekaken er oppskrift med kefir - så den er vel ganske så holdbar. Den kan vel bakes i kveld den - og settes kjølig fram til lørdag?? Bløtkakebunnen kan vel også bakes i dag? Den pleier jeg å dynke godt når jeg pynter den. 0 Siter
laban Skrevet 6. desember 2011 Skrevet 6. desember 2011 Sjokoladekake blir vanligvis bare bedre av å få litt tid på seg. Sukkerbrød taper seg litt fortere, så jeg ville vel i utgangspunktet tenkt at 4 (?) dager før var litt tidlig. Men hvis den skal dynkes, har det kanskje lite å si - og alle bløtkakebunner er ikke like "tørre" i seg selv heller, det kommer an på oppskriften. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 6. desember 2011 Skrevet 6. desember 2011 Sjokoladekake blir vanligvis bare bedre av å få litt tid på seg. Sukkerbrød taper seg litt fortere, så jeg ville vel i utgangspunktet tenkt at 4 (?) dager før var litt tidlig. Men hvis den skal dynkes, har det kanskje lite å si - og alle bløtkakebunner er ikke like "tørre" i seg selv heller, det kommer an på oppskriften. Ja - tenker også jeg burde vente litt med bunnen til bløtkaka. Men om jeg får unne sjokoladekaka i kveld eller i morgen tidlig - så hjelper det veldig Takk 0 Siter
pusi Skrevet 6. desember 2011 Skrevet 6. desember 2011 Hva med å bake brownies i stedet? Jeg bruker toro-mix. Smelter smøret i en stor kaserolle, har oppi pulver og egg. Så er det rett oppi langpanna og en halvtime i ovnen. Dette tar bare 15 minutter å lage og er barnas favoritt. Må serveres rykende fersk da... Vanlige sjokoladekaker kan fryses, så de baker jeg i god tid og legger i fryseren til den dagen de skal brukes. Jeg ville ikke bakt bløtkake så tidlig, men heller tatt natta til hjelp. Jeg baker bløtkake på julaften, så denne tidsklemma kjenner jeg meg godt igjen i. Du verden så deilig det er når selskapet er over ;-) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 6. desember 2011 Skrevet 6. desember 2011 Hva med å bake brownies i stedet? Jeg bruker toro-mix. Smelter smøret i en stor kaserolle, har oppi pulver og egg. Så er det rett oppi langpanna og en halvtime i ovnen. Dette tar bare 15 minutter å lage og er barnas favoritt. Må serveres rykende fersk da... Vanlige sjokoladekaker kan fryses, så de baker jeg i god tid og legger i fryseren til den dagen de skal brukes. Jeg ville ikke bakt bløtkake så tidlig, men heller tatt natta til hjelp. Jeg baker bløtkake på julaften, så denne tidsklemma kjenner jeg meg godt igjen i. Du verden så deilig det er når selskapet er over ;-) Jeg skal IKKE bake brownies. Vi skal ha sjokoladekake på lørdag, laget med kefir i oppskriften. Så ikke noe posekake denne helga Programmet er blitt litt forandret denne uka, så sjokoladekaka blir bakt i morgen, og bløtkakebunnen på fredag. Så vil jeg tro kakene er ferske og gode til bursdagsfeiringa på lørdag 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.