Gjest Nickløsheletida Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 Jeg skal ha et par venninner på ost, kjeks og vin. Hva annet er godt til enn druer og paprika? Av praktiske årsaker må jeg handle på Kiwi dessverre, så det dere foreslår må kunne handles der. 0 Siter
frosken Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 Jeg synes oppskåret pære også er godt til :-) 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 Jeg synes oppskåret pære også er godt til :-) Takk, det skal jeg prøve 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 En søtsak til blåmuggost er et must. Fikenmarmelade er knallgodt til, men det er mulig at Kiwi ikke har dette. Akasiehonning er også et veldig godt alternativ, gjerne med litt hakka nøtter blanda i. 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 En søtsak til blåmuggost er et must. Fikenmarmelade er knallgodt til, men det er mulig at Kiwi ikke har dette. Akasiehonning er også et veldig godt alternativ, gjerne med litt hakka nøtter blanda i. Takk for tips:) Håper de ha noe av dette på kiwi. Jeg tenkte på morrpølse også eller er det rart? 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 Epleskiver, valnøtter og en slags marmelade (som flyfly også nevner). Ferskensyltetøy er en mulighet. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 Takk for tips:) Håper de ha noe av dette på kiwi. Jeg tenkte på morrpølse også eller er det rart? Det er rart. 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 Det er rart. Ok;-)) Jeg var hos en annen en gang og fikk servert en ungarsk pølse til som var veldig godt. Det lignet litt på morrpølse, men smakte bedre da ;o) 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 9. desember 2011 Skrevet 9. desember 2011 Epleskiver, valnøtter og en slags marmelade (som flyfly også nevner). Ferskensyltetøy er en mulighet. Her er det mange gode tips ja. Dette blir bra :-) 0 Siter
Mistrale Skrevet 10. desember 2011 Skrevet 10. desember 2011 Stangselleri og valnøtter! Det er mitt faste tilbehør. 0 Siter
Lillemus Skrevet 10. desember 2011 Skrevet 10. desember 2011 Kiwi. ) Altså frukten kiwi, ikke butikken Kiwi. 0 Siter
Ferskenblomst Skrevet 10. desember 2011 Skrevet 10. desember 2011 Jeg pleier å ha melon og tynne gulrotstaver til. Selv er jeg ikke så glad i det men ser at mange serverer oliven. 0 Siter
morsan Skrevet 10. desember 2011 Skrevet 10. desember 2011 Du har fått mange tips. Jeg synes appelsin i skiver kan være godt, og purreløk! :-) 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 10. desember 2011 Skrevet 10. desember 2011 Honningglaserte (grovhakkede) valnøtter er kjempegodt til blåmugg, og chilichutney er knall til brier og camembert. 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 10. desember 2011 Skrevet 10. desember 2011 Du har fått mange tips. Jeg synes appelsin i skiver kan være godt, og purreløk! :-) Ja, purreløk er et must. Takk for at du minte meg på det:) 0 Siter
Gjest Nickløsheletida Skrevet 10. desember 2011 Skrevet 10. desember 2011 Men jeg har nok overdrevet litt. Har nesten kjøpt alt dere har foreslått :-) Blir ihvertfall nok tilbehør seg jeg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.