Gjest hvilken er best Skrevet 17. desember 2011 Skrevet 17. desember 2011 Trenger en ny kjøkkenmaskin. Den må kunne elte deig til 2 brød samtidig. Den trenger ikke ha sånn høy greie til å lage smoothies o.l. i, for jeg har en stavmixer jeg bruker til sånt. Den skal primært brukes til å bake brød og kaker samt piske krem i. Greit med kuttefunksjoner også, men dette har jeg så og si aldri brukt på min gamle maskin. Økonomi spiller også inn, men kvalitet og holdbarhet er viktigere. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 17. desember 2011 Skrevet 17. desember 2011 Kenwood. Jeg har major med kjøttkvern, det finnes uten også. Stor eltebolle og kapasitet. Jeg har hatt min i 5-6 år, svigermor sin i ca 30 år, svigerbestemor hatt sin enda lengre og de går enda. 0 Siter
-ssi Skrevet 17. desember 2011 Skrevet 17. desember 2011 Kenwood, uten tvil. Har nå fått min andre Kenwood, begge var brukt da jeg fikk dem. Den første holdt i over 20 år med nesten daglig bruk. De bråker litt, men er absolutt best. Hadde en Bosch som jeg gav bort. Bollen var altfor liten til brødbakst. 0 Siter
BobbyPeru Skrevet 17. desember 2011 Skrevet 17. desember 2011 Da ville jeg kjøpt en assistent (for deig), og en håndmikser i tillegg. http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.908369 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.