Gjest prust Skrevet 18. januar 2012 Del Skrevet 18. januar 2012 ''...det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet.'' Typisk for fiskepålegg uten tomatsaus. Stabburet prøvde makrell uten tomat rundt 1980, det het røkmestermakrell og var i samme type boks som de kjente gule, men den var rød. Jeg var antakelig den eneste som likte den varianten, for den forsvant. Husker jeg kjøpte "restopplaget" fra sånne binger med rot i matbutikkene. Nå kjøper jeg Sunnmøres peppermakrell nesten hver uke i håp om at den skal overleve. På Hattings "grove norske" smaker det helt fantastisk. Men det er nesten bare Rema som har den. Veldig enig i at det bør være like mye fiskepålegg som søtt. Måtte google den - det er denne du mener: http://www.matvareguiden.no/produkt/Sunnm%C3%B8re-Peppermakrell-i-olje ? Den har jeg ikke smakt! Skal prøves neste gang jeg finner den :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3288470 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 18. januar 2012 Del Skrevet 18. januar 2012 Måtte google den - det er denne du mener: http://www.matvareguiden.no/produkt/Sunnm%C3%B8re-Peppermakrell-i-olje ? Den har jeg ikke smakt! Skal prøves neste gang jeg finner den :-) Det er den, ja. Rema er forhandler. Ha den i kjøleskapet og hell av den oljen som er flytende når boksen åpnes, og prøv den på Hattings "norske" rundstykker. Med forbehold om at jeg muligens har sær smak, siden alle mine favoritter tas av markedet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3288474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 18. januar 2012 Del Skrevet 18. januar 2012 Det er den, ja. Rema er forhandler. Ha den i kjøleskapet og hell av den oljen som er flytende når boksen åpnes, og prøv den på Hattings "norske" rundstykker. Med forbehold om at jeg muligens har sær smak, siden alle mine favoritter tas av markedet. Skal gi en vurdering av din evt sære smak når jeg har prøvd den. Ikke ofte jeg handler på Rema, men skla gjøre det i løpet av uka for å finne denne fisken :-) Nå fikk jeg sabla lyst på peppermakrell! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3288477 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 18. januar 2012 Del Skrevet 18. januar 2012 Vossafår og Castello Blue (blåmuggost). Hver for seg, altså. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3288492 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gourmetz Skrevet 19. januar 2012 Del Skrevet 19. januar 2012 Ja, jeg skjønner jo at man ikke kan fortsette å produsere alt mulig, når det ikke er marked for det, men med tanke på at vi har ørten varianter av tubeost, ditto for saltpølsevarianter, syltetøy, søte-kliss-pålegg-med-el-uten-sjoko, så er det synd at det er så få fiskepålegg :-( Pleier kjøpe makrell i tomat på tube til ungene, de ELSKER den... men jeg syns den av og til kan være litt vrien å få ut innholdet av, vakuum eller hva som gjør det, mener åpningen er for liten. Driver og presser på og ingenting vil ut, så plutselig svusj kommer den spruten med makrellpålegg ut og treffer brødboksen... Tenkte skrive en "klage" til produsenten så de kan bedre tuben... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3288821 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 19. januar 2012 Del Skrevet 19. januar 2012 Det er den, ja. Rema er forhandler. Ha den i kjøleskapet og hell av den oljen som er flytende når boksen åpnes, og prøv den på Hattings "norske" rundstykker. Med forbehold om at jeg muligens har sær smak, siden alle mine favoritter tas av markedet. Kanskje jeg burde prøve denne? Har smakt Stabburets peppermakrell, da, uten å bli fristet til å gjøre det igjen. Jeg synes makrell i tomat er godt, men skraper bort så mye som mulig av tomatsausen. Den ferdig-hakkede varianten som de har i småbeger i kantiner o.l. er bare ekkel. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3289363 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 19. januar 2012 Del Skrevet 19. januar 2012 Pleier kjøpe makrell i tomat på tube til ungene, de ELSKER den... men jeg syns den av og til kan være litt vrien å få ut innholdet av, vakuum eller hva som gjør det, mener åpningen er for liten. Driver og presser på og ingenting vil ut, så plutselig svusj kommer den spruten med makrellpålegg ut og treffer brødboksen... Tenkte skrive en "klage" til produsenten så de kan bedre tuben... Jeg er ikke så glad i den tubevarianten der - det blir for mye tomatsaus - for sammenblandet. Jeg kjøper på boks og skraper av sausen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3289364 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 19. januar 2012 Del Skrevet 19. januar 2012 ''Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. '' Dette har jeg oppdaget nylig. Har ikke smakt naturell, men den som heter laksepastrami. Fra Fiskemannen. Overraskende godt! Husker det for noen år siden fantes en påleggstube med noe tunfiskgreier - det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet. Svenskene har (minst) to typer tunfiskpålegg på tube. Begge likes av alle er i huset, vi har et lager i kjøleskapet vi vedlikeholder hver Harrytur... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3289371 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 19. januar 2012 Del Skrevet 19. januar 2012 ''Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. '' Dette har jeg oppdaget nylig. Har ikke smakt naturell, men den som heter laksepastrami. Fra Fiskemannen. Overraskende godt! Husker det for noen år siden fantes en påleggstube med noe tunfiskgreier - det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet. https://butik-hemlangtan-com.loopiasecure.com/varor/abba.pastej.tonfisk.jpg https://butik-hemlangtan-com.loopiasecure.com/varor/abba.tonfisk.palagg.jpg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3289375 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 19. januar 2012 Del Skrevet 19. januar 2012 Svenskene har (minst) to typer tunfiskpålegg på tube. Begge likes av alle er i huset, vi har et lager i kjøleskapet vi vedlikeholder hver Harrytur... Oi, det skal jeg prøve å huske! Vi er ikke ofte på Harry-tur, da, men kanskje jeg bør begynne med det nå :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3289403 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Kanskje jeg burde prøve denne? Har smakt Stabburets peppermakrell, da, uten å bli fristet til å gjøre det igjen. Jeg synes makrell i tomat er godt, men skraper bort så mye som mulig av tomatsausen. Den ferdig-hakkede varianten som de har i småbeger i kantiner o.l. er bare ekkel. Stabburet har jo kommet med noen småbokser nå, uten tomatsaus. Men jeg synes Sunnmøres er _mye_ bedre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3289461 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 ''Et relativt nytt laksepålegg, tror det heter "påleggslaks" eller noe sånt. Runde skiver, finnes i naturell og med krydder. Jeg foretrekker naturell. '' Dette har jeg oppdaget nylig. Har ikke smakt naturell, men den som heter laksepastrami. Fra Fiskemannen. Overraskende godt! Husker det for noen år siden fantes en påleggstube med noe tunfiskgreier - det var også veldig godt, men slo tydeligvis ikke an, for det forsvant fra markedet. Vi har også testet Fiskemannens laksepastrami nå. Den smaker helt fint, og den er mindre klissete enn den andre påleggslaksen (som er veldig nær en veldig tynn skive røkelaks). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3289463 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Oi, det skal jeg prøve å huske! Vi er ikke ofte på Harry-tur, da, men kanskje jeg bør begynne med det nå :-) Har aldri vært på Harry-tur, jeg! Hvs jeg ikke regner med den gangen vi stoppet på Nordby etter venninne-hyttetur til Strömstad for mange år siden. Husker jeg var litt sjokkert over hvordan noen av jentene lasset på handlevognen! Ble trangt hjem, for å si det sånn. Jeg tenkte jeg kunne huske noen smarte ting, men var typisk nærmest blank i den store butikken... Men fikk supplert mitt finske servise i butikken ved siden av - tul halv pris! :-). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3289469 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Svenskene har (minst) to typer tunfiskpålegg på tube. Begge likes av alle er i huset, vi har et lager i kjøleskapet vi vedlikeholder hver Harrytur... Det må jeg prøve å huske neste gang jeg skal på harrytur. De tubene vi hadde her en kort stund ble godt likt av flere hjemme hos oss også, så synd de forsvant 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3289472 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Har aldri vært på Harry-tur, jeg! Hvs jeg ikke regner med den gangen vi stoppet på Nordby etter venninne-hyttetur til Strömstad for mange år siden. Husker jeg var litt sjokkert over hvordan noen av jentene lasset på handlevognen! Ble trangt hjem, for å si det sånn. Jeg tenkte jeg kunne huske noen smarte ting, men var typisk nærmest blank i den store butikken... Men fikk supplert mitt finske servise i butikken ved siden av - tul halv pris! :-). Inntil høstferien i år hadde jeg ikke vært på Harry-tur, ihvertfall tolket som at man drar ens ærend for å shoppe - tur-retur på samme dag. Men har stanset på Nordby på vei hjem fra Gøteborg et par ganger. Synes det hadde vært tåpelig å ikke benytte seg av muligheten når den blir kasta på en slik, men jeg har generelt sett ikke noe sansen for å kjøre langt for å handle. Jeg synes SmartClub er i lengste laget ;-) Men altså høstferien: Sønnen mente at han var den eneste i hele klassa som ikke hadde dratt på harrytur, he he, så en dag i høstferien dro jeg på tur med han og et par venner av han. Det var jo helt ok, men ikke noe jeg prioriterer å bruke fridager på sånn ellers. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3290307 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Stabburet har jo kommet med noen småbokser nå, uten tomatsaus. Men jeg synes Sunnmøres er _mye_ bedre. I dag handlet jeg på Rema 1000 - og fant fisken din :-) KJøpte to bokser, så nå skal jeg smake den til frokost i morgen! Snakk om å bli påvirket av DOL.... ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3290328 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Axcia Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Roastbeef m/remulade el. litt majones, og sylteagurk, pepper og purreløk. Svigermors hjemmelagede bringebærsyltetøy. Peppermakrell m/majones. Norvegia m/kaviar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3290345 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Okserull, oksetunge, hardkokt egg med kaviarmix, bare kaviarmix, eggeomelett og nøkkelost. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3290348 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Okserull, oksetunge, hardkokt egg med kaviarmix, bare kaviarmix, eggeomelett og nøkkelost. Uff, her var det ikke mye jeg likte. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3290352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 21. januar 2012 Del Skrevet 21. januar 2012 Uff, her var det ikke mye jeg likte. Nei, det var jo ikke så mye franskt, fancy og dilldall der 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/374838-favorittp%C3%A5legg/page/2/#findComment-3290359 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.