Gå til innhold

Det verste pålegget du har smakt?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 100
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • morsan

    9

  • frosken

    7

  • candyqueen_83

    7

  • Lillemus

    6

Kaviar kommer på en god andreplass, men øverst troner makrell i tomat. Fatter ikke at ingen har nevnt det her før i tråden. Det både lukter og smaker helt ukristelig, og det er i mine øyne et fullstendig uspiselig produkt.

Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk?

Kaviar kommer på en god andreplass, men øverst troner makrell i tomat. Fatter ikke at ingen har nevnt det her før i tråden. Det både lukter og smaker helt ukristelig, og det er i mine øyne et fullstendig uspiselig produkt.

Makrell i tomat er namnam! Jeg spiser masse av det! :o)

Gjest Elextra

Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk?

Antakelig for å kamuflere den fremtredene dau-mann-smaken?

;)

(ikke glad i makrell, hverken solo eller sauset)

Annonse

Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk?

''Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk?''

Det gjør vi vel ;-) Sardiner i tomatsaus, baccalao, tomatsild...

Jeg kan forøvrig ikke fordra sildepålegg, tror jeg. Jeg har så sterk aversjon at jeg aldri kommer til å smake på det. Har smakt på ansjos _en _ gang og kan enda kjenne vemmelse.

Pålegg jeg _aldri_ kommer til å være villig til å smake på: Silderetter, gammelost, pultost, blåmuggost...

Blant de jeg har smakt på, så kommer sirup og sunda høyt opp på hatlisten. Det samme gjelder sardiner i olje...

''Blant de jeg har smakt på, så kommer sirup og sunda høyt opp på hatlisten.''

Godt brød med smør. sirup og brunost er da nydelig... Men jeg spiser det ekstremt sjeldent altså. :o)

Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk?

Nettopp. Makrell i seg sjøl er helt ok. jeg spiser peppermakrell på brødskiva iblant, og makrell på grillen om sommeren er nydelig! Men den tomatsausen får jeg helt vemmelse bare av å tenke på.

Makrell i tomat er namnam! Jeg spiser masse av det! :o)

Datra liker det også. Jeg begrenser det til sånne små porsjonsbegre, så jeg slipper lukta i kjøleskapet, og så må hun smøre skivene eller knekkebrødene med det sjøl. ;)

Annonse

candyqueen_83

Pålegg jeg _aldri_ kommer til å være villig til å smake på: Silderetter, gammelost, pultost, blåmuggost...

Blant de jeg har smakt på, så kommer sirup og sunda høyt opp på hatlisten. Det samme gjelder sardiner i olje...

Da går du glipp av mye. Jeg ELSKER gammalost og pultost. Har gjort det siden jeg var bitte liten :o)

Da går du glipp av mye. Jeg ELSKER gammalost og pultost. Har gjort det siden jeg var bitte liten :o)

''Da går du glipp av mye. Jeg ELSKER gammalost og pultost. Har gjort det siden jeg var bitte liten :o)''

Det får så være. Jeg har kun luktet og stirret på dem, helt siden jeg var liten ;-)

Bestefaren min forsøkte å premiere de av barnebarna som ville spise gammelost samt et og annet rått egg. Jeg lot meg aldri lure!

Gjest Elextra

''Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk?''

Det gjør vi vel ;-) Sardiner i tomatsaus, baccalao, tomatsild...

Jeg kan forøvrig ikke fordra sildepålegg, tror jeg. Jeg har så sterk aversjon at jeg aldri kommer til å smake på det. Har smakt på ansjos _en _ gang og kan enda kjenne vemmelse.

Men sild er jo kjempegodt, om de er god! ;)

Og helst bør en ha en lille en til.

Men sild er jo kjempegodt, om de er god! ;)

Og helst bør en ha en lille en til.

''Men sild er jo kjempegodt, om de er god! ;)

''

Jeg har vokst opp med spekesild til middag. Det klarte seg i massevis! En av fordelene med å være voksen er at man ikke lenger trenger å spise "en liten bit" for å få neste rett ;-)

''Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk?''

Det gjør vi vel ;-) Sardiner i tomatsaus, baccalao, tomatsild...

Jeg kan forøvrig ikke fordra sildepålegg, tror jeg. Jeg har så sterk aversjon at jeg aldri kommer til å smake på det. Har smakt på ansjos _en _ gang og kan enda kjenne vemmelse.

''Det gjør vi vel ;-) Sardiner i tomatsaus, baccalao, tomatsild...''

Og ingen av de tingene du nevner over er matretter som jeg vil klassifisere som spiselige. Baccalao kan jeg til nød få ned, men sardiner og sild står på ikke-lista.

Gjest Elextra

''Men sild er jo kjempegodt, om de er god! ;)

''

Jeg har vokst opp med spekesild til middag. Det klarte seg i massevis! En av fordelene med å være voksen er at man ikke lenger trenger å spise "en liten bit" for å få neste rett ;-)

Enig, spekesild til middag er ingen høydare. Den er arkivert i samme barndomsskuff som torskerogn, blodpudding og lever

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...