-På Dol av og til Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Sunda! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290643 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-På Dol av og til Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Jeg elsker honning. Hater Sunda. Samme her:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290644 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helmi Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Pultost. Dvs. har ikke en gang smakt. Bare lukten gjør meg dårlig... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290648 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Kaviar kommer på en god andreplass, men øverst troner makrell i tomat. Fatter ikke at ingen har nevnt det her før i tråden. Det både lukter og smaker helt ukristelig, og det er i mine øyne et fullstendig uspiselig produkt. Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290659 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Kaviar kommer på en god andreplass, men øverst troner makrell i tomat. Fatter ikke at ingen har nevnt det her før i tråden. Det både lukter og smaker helt ukristelig, og det er i mine øyne et fullstendig uspiselig produkt. Makrell i tomat er namnam! Jeg spiser masse av det! ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290661 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk? Antakelig for å kamuflere den fremtredene dau-mann-smaken? (ikke glad i makrell, hverken solo eller sauset) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290663 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Pultost. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Pultost. Dvs. har ikke en gang smakt. Bare lukten gjør meg dårlig... To på rad! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290665 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk? ''Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk?'' Det gjør vi vel ;-) Sardiner i tomatsaus, baccalao, tomatsild... Jeg kan forøvrig ikke fordra sildepålegg, tror jeg. Jeg har så sterk aversjon at jeg aldri kommer til å smake på det. Har smakt på ansjos _en _ gang og kan enda kjenne vemmelse. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290671 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Pålegg jeg _aldri_ kommer til å være villig til å smake på: Silderetter, gammelost, pultost, blåmuggost... Blant de jeg har smakt på, så kommer sirup og sunda høyt opp på hatlisten. Det samme gjelder sardiner i olje... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290672 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Pålegg jeg _aldri_ kommer til å være villig til å smake på: Silderetter, gammelost, pultost, blåmuggost... Blant de jeg har smakt på, så kommer sirup og sunda høyt opp på hatlisten. Det samme gjelder sardiner i olje... ''Blant de jeg har smakt på, så kommer sirup og sunda høyt opp på hatlisten.'' Godt brød med smør. sirup og brunost er da nydelig... Men jeg spiser det ekstremt sjeldent altså. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290675 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk? Nettopp. Makrell i seg sjøl er helt ok. jeg spiser peppermakrell på brødskiva iblant, og makrell på grillen om sommeren er nydelig! Men den tomatsausen får jeg helt vemmelse bare av å tenke på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290677 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Makrell i tomat er namnam! Jeg spiser masse av det! ) Datra liker det også. Jeg begrenser det til sånne små porsjonsbegre, så jeg slipper lukta i kjøleskapet, og så må hun smøre skivene eller knekkebrødene med det sjøl. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290678 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Pålegg jeg _aldri_ kommer til å være villig til å smake på: Silderetter, gammelost, pultost, blåmuggost... Blant de jeg har smakt på, så kommer sirup og sunda høyt opp på hatlisten. Det samme gjelder sardiner i olje... Da går du glipp av mye. Jeg ELSKER gammalost og pultost. Har gjort det siden jeg var bitte liten ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290679 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Da går du glipp av mye. Jeg ELSKER gammalost og pultost. Har gjort det siden jeg var bitte liten ) ''Da går du glipp av mye. Jeg ELSKER gammalost og pultost. Har gjort det siden jeg var bitte liten )'' Det får så være. Jeg har kun luktet og stirret på dem, helt siden jeg var liten ;-) Bestefaren min forsøkte å premiere de av barnebarna som ville spise gammelost samt et og annet rått egg. Jeg lot meg aldri lure! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290682 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 ''Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk?'' Det gjør vi vel ;-) Sardiner i tomatsaus, baccalao, tomatsild... Jeg kan forøvrig ikke fordra sildepålegg, tror jeg. Jeg har så sterk aversjon at jeg aldri kommer til å smake på det. Har smakt på ansjos _en _ gang og kan enda kjenne vemmelse. Men sild er jo kjempegodt, om de er god! Og helst bør en ha en lille en til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290683 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Tror det må være gammelost. Banos er heller ikke godt. Liker ikke diverse feite kjøttpålegg heller. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290685 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 Men sild er jo kjempegodt, om de er god! Og helst bør en ha en lille en til. ''Men sild er jo kjempegodt, om de er god! '' Jeg har vokst opp med spekesild til middag. Det klarte seg i massevis! En av fordelene med å være voksen er at man ikke lenger trenger å spise "en liten bit" for å få neste rett ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290686 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 ''Jeg kan heller ikke forstå den trangen til å putte makrellen (som smaker godt i seg selv) i tomatsaus. Vi gjør ikke det med annen fisk?'' Det gjør vi vel ;-) Sardiner i tomatsaus, baccalao, tomatsild... Jeg kan forøvrig ikke fordra sildepålegg, tror jeg. Jeg har så sterk aversjon at jeg aldri kommer til å smake på det. Har smakt på ansjos _en _ gang og kan enda kjenne vemmelse. ''Det gjør vi vel ;-) Sardiner i tomatsaus, baccalao, tomatsild...'' Og ingen av de tingene du nevner over er matretter som jeg vil klassifisere som spiselige. Baccalao kan jeg til nød få ned, men sardiner og sild står på ikke-lista. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 22. januar 2012 Del Skrevet 22. januar 2012 ''Men sild er jo kjempegodt, om de er god! '' Jeg har vokst opp med spekesild til middag. Det klarte seg i massevis! En av fordelene med å være voksen er at man ikke lenger trenger å spise "en liten bit" for å få neste rett ;-) Enig, spekesild til middag er ingen høydare. Den er arkivert i samme barndomsskuff som torskerogn, blodpudding og lever 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375102-det-verste-p%C3%A5legget-du-har-smakt/page/3/#findComment-3290689 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.