Gjest brow Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 så jeg lurer altså på hvilken olje som er best egnet til å ha i ferdigbrownies 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest brow Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 og så lurer jeg på hvorfor man ikke skal bruke spesielle typer olje . Brukte nå raps olje og det sto at det var svært velegnet til baking. Men syntes det satte en veldig rar smak på kaka 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298487 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Psyk av alt Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Soyaolje. Helt uten smak. Ellers har jeg kuttet ut olje bruk og bruker kun flytende Vita hjertegod, selv om det liksom er "smør" og ikke olje. Resultatet blir veldig bra og smaken enda bedre! Den er super til baking. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298490 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Odelia har en egen rapsolje for baking som fungerer helt greit hvis man vil bruke olje. Selv foretrekker jeg å bruke flytende bremykt når jeg først skal lage brownies. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298493 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mener jeg :-) Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Vanlig olivenolje eller som Wallace sier- flytende bremykt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298503 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Psyk av alt Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Vanlig olivenolje eller som Wallace sier- flytende bremykt Blir det ikke oliven smak med olivenolje? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298518 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mener jeg :-) Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Blir det ikke oliven smak med olivenolje? Brukte det akkurat nå fordi jeg bakte Nei blir ikke smak 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298519 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Psyk av alt Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Brukte det akkurat nå fordi jeg bakte Nei blir ikke smak Ok 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298627 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Blir det ikke oliven smak med olivenolje? Jo, det blir absolutt en bismak av olivenolje i bakst. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298637 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Psyk av alt Skrevet 7. februar 2012 Del Skrevet 7. februar 2012 Jo, det blir absolutt en bismak av olivenolje i bakst. Ja, det er det jeg og mener å huske, men Mener jeg :-) sier det ikke blir det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 8. februar 2012 Del Skrevet 8. februar 2012 Vanlig olivenolje eller som Wallace sier- flytende bremykt ''Vanlig olivenolje'' Bruker du virkelig olivenolje når du baker? Jeg hadde olivenolje i en pannekakerøre en gang, og det var ingen som spise mer enn én pannekake den dagen.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 8. februar 2012 Del Skrevet 8. februar 2012 Ja, det er det jeg og mener å huske, men Mener jeg :-) sier det ikke blir det. Olivenolje smaker ... olivenolje. Særpreget. Og denne smaken blir det på bakverk tilsatt olivenolje også uansett hva 'Mener jeg' sier.. Til baking skal man bruke en nøytral olje, f.eks rapsolje. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mener jeg :-) Skrevet 8. februar 2012 Del Skrevet 8. februar 2012 ''Vanlig olivenolje'' Bruker du virkelig olivenolje når du baker? Jeg hadde olivenolje i en pannekakerøre en gang, og det var ingen som spise mer enn én pannekake den dagen.... Det var det brownies vi snakket om, der har jeg i olivenolje. ALDRI olje i noe andre bakst. For å få frem glansen. Og nei det smaker ikke. Til andre ting bruker jeg bremykt, flytende :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298948 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annlovinda Skrevet 8. februar 2012 Del Skrevet 8. februar 2012 Soyaolje 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3298949 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 8. februar 2012 Del Skrevet 8. februar 2012 Jeg bruker bare raps i all mat for den smaker ikke noe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3299014 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mrs.Q Skrevet 8. februar 2012 Del Skrevet 8. februar 2012 Flytende bremykt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3299015 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Cinnamongirl Skrevet 8. februar 2012 Del Skrevet 8. februar 2012 Meierismør :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3299029 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 8. februar 2012 Del Skrevet 8. februar 2012 Vanlig olivenolje eller som Wallace sier- flytende bremykt Olivenolje setter jo smak på. Heller en dose rapsolje, som er uten karakteristisk smak 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3299030 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 8. februar 2012 Del Skrevet 8. februar 2012 Meierismør smaker jo desidert best. Flytende Bremykt kommer på andreplass. Om dette ikke er alternativer, så velg en kaldpresset kvalitetsolje uten smak, f.eks. kaldpresset rapsolje. Styr langt unna oljer som ikke er kaldpresset - de egner seg IKKE til mat 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3299031 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mener jeg :-) Skrevet 8. februar 2012 Del Skrevet 8. februar 2012 Olivenolje setter jo smak på. Heller en dose rapsolje, som er uten karakteristisk smak Gåsj skal ikke si imot dol-folkene skjønner jeg Jeg lager brownies med olivenolje. Og nei den smaker ikke olje Nigella Lawson bruker extra virgin og vanlig olivenolje, så bite me 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375755-hvilken-olje-er-best-i-brownies/#findComment-3299037 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.