Gå til innhold

"klikking" i ryggen


Gjest okidoki

Anbefalte innlegg

I ca. 1.5 år har jeg hatt en rar klikkelyd i ryggen.Det kjennes som om det er to ledd midt på ryggen som går ut av ledd for så og smette på plass igjen med en gang.Det kjennes veldig ubehagelig og det høres kjempegodt! Det er ikke vondt, og det opptrer ikke bestandig- kanskje ett par ganger om dagen. Og særlig hvis jeg er ute og går tur. Er bekymret for at disse leddene en dag ikke vil smette på plass igjen. Hva kan det være og finnes det noe behandlingsform på dette?Kan også opplyse at dette begynte da jeg gikk gravid, men er ikke blitt kvitt det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Nina Lindstad, spesialist i allmennmedis

Til okidoki vedr. klikking i ryggen.

Klikking i ledd eller ryggen har oftest ikke noe med sykdom å gjøre. Det er heller ikke selve leddet eller virvlene som beveger seg, men leddbånd eller leddhinner som utsettes for bevegelse, noen ganger et slags vakum-fenomen. Trening og bruk av leddene med fulle ledd-utslag pleier å redusere følelsen av klikking og låsning.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...