Jump to content
Sign in to follow this  
Guest kjigkjghjhjh

Sopp og eksem under brystene

Recommended Posts

Guest kjigkjghjhjh

De siste fire år har jeg hatt utslett og kløe under brystene. Det kom etter at jeg fødte barn og la på meg, slik at brystene mine begynte å henge. Det er spesielt mye når det er varmt og jeg svetter. Jeg kan heller ikke gå med BH da det blir mye verre da. Min lege sider det er en blanding mellom sopp og eksem. Første gang fikk jeg Daktacort og andre gang fikk jeg Daktacort og Mildison Liptid. Disse hjelper bare helt minimalt, nesten ingenting. Det som hjelper best er Fugoral shampo som jeg har på noen minutter før jeg skyller det vekk. Men dette hjelper heller ikke godt nok. Har du forslag til flere ting jeg kan prøve? Vurderer ellers å operere brystene slik at det ikke kommer hud mot hud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest prøv det

Har du prøvd å sove med Fugoral shampoo? Hvis ikke og du vil prøve det vil jeg tro det er viktig at området under brystene får puste så sikkert best å prøve sove på ryggen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dorthe

Prøv og bruk uparfymert deodorant der.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest veldig ubehagelig

Har du prøvd med canesten-krem? Sinksalve? Det har faktisk hjulpet meg noen ganger. Jeg hadde også slike problemer tidligere, og da hjalp det med en BH som ikke var så stram, og så la jeg absorberende gas-kluter inne i bh-en.

Ingen parfymerte produkter på huden i området er en selvfølge, samme med uparfymerte vaske- og skyllemidler for undertøyet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jon Langeland, hudlege

Hei 1 Det du beskriver er en form for eksem som ganske riktig kommer fordi det blir tett og fuktig.. Dette gir tendens til hudirritasjon og som regel også grobunn for sopp og bakterier. Dersom det er fuktig og væsker, kan det være best å starte med et fuktig omslag 20 min om dagen , med linkluter fuktet med Alsols løsning som er tynnet halvparten med vann ca 20 min.Gjøre dette dgl i 4-5 dgr om morgenen. Deretter smøre Dactacort som på føres om kvelden og Fucidin Hct om dagen. Når det begynner å ordne seg, fortsette Dactacort og Locobase repair, etterhvert bare Locobase Repair supplert med Dactacort i perioder. Mvh Hudlegen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...