AnonymBruker Skrevet 7. juni 2013 Del Skrevet 7. juni 2013 Midt på dagen i dag tok jeg ut en pakke løvtynn kyllingfilet fra fryseren. Var meninga jeg skulle ha den til middag i dag - men matlysten forsvant her Den lå på kjøkkenbenken et par timer - men la den i kjøleskapet når den fortsatt var littegrann frossen. Kan den ligge i kjøleskapet til i morgen, og brukes da?? Anonymous poster hash: 973f6...46c 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 7. juni 2013 Del Skrevet 7. juni 2013 Ja, men litt avhengig av hvor gammel den er hadde jeg ikke latt den ligge lenger enn til i morgen. Akkurat kylling og fisk blir lett bedervet og jeg er litt forsiktig der. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2013 Del Skrevet 7. juni 2013 Midt på dagen i dag tok jeg ut en pakke løvtynn kyllingfilet fra fryseren. Var meninga jeg skulle ha den til middag i dag - men matlysten forsvant her Den lå på kjøkkenbenken et par timer - men la den i kjøleskapet når den fortsatt var littegrann frossen. Kan den ligge i kjøleskapet til i morgen, og brukes da?? Anonymous poster hash: 973f6...46c Jeg ville stekt den i kveld for sikkerhets skyld, og varmet den i morgen Anonymous poster hash: 23e4c...732 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
la cerveza mas fina Skrevet 7. juni 2013 Del Skrevet 7. juni 2013 Ingenting å bekymre seg over. Stek den i morgen. Hvis den mot formodning har blitt dårlig, så vil du kjenne det. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2013 Del Skrevet 7. juni 2013 Det går helt fint, kjøtt, da også kyllingfilet kan godt tines dagen i forveien og spises dagen etterpå. Men den er nødt til å ligge i kjøleskapet om den skal ligge over natten, da bakterier sprer seg i varmen. Jeg har tint flere ganger kjøtt dagen i forveien og har aldri blitt matforgiftet. Når produktet er tint, skal den ikke ligge for lenge i varmen, da bakterier dobles på 10 minutter. Så kast den i kjøleskapet så kan du heller kose deg med den i morgen:) Klem fra en kokkestudent Anonymous poster hash: b9b20...8d9 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.