Gå til innhold
Gjest Anonym bruker

Kan jeg ha Klamydia?

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym bruker

Jeg er 34 år, har to barn. For 6 uker siden hadde jeg seksuell kontakt med en mann på 30 år. Han hadde såvidt penis innenfor i skjeden -to eller tre ganger, og det ble avbrutt. Ingen seksuell kontakt utover dette. Nå, 6 uker senere, har jeg merket svakt ubehag/litt sviing i underlivet. Det kjennes som en svak urinveisinfeksjon. Tidligere har jeg kun fått UVI etter sex, men jeg har ikke hatt sex siste tiden. Derfor har jeg begynt å tenke på om det kan være Klamydia. Kan så lite seksuell kontakt overføre klamydia? Og, kan symptomene først komme etter seks uker eller burde jeg merket dem tidligere? Jeg har lest at inkubasjonstiden er kortere. Takk for svar!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Miklos Degre, Dr Med Spesialist i mikrobiologi

Hei,

Jeg må desverre skuffe deg. Kontakten du beskriver er ganske tilstrekkelig til overføring av smitte. Selv om det vat kortvarig. Det er sikkert fornuftig å få tatt en prøve for å bekrefte at det er en klamydiainfeksjon. I tilfelle er det vanligvis greit å behandle med azytromycin.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her