Gå til innhold

Kjønnsvorter - Hva kan jeg?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg var hos legen igår og fikk vite at jeg hadde kjønnsvorter, har lenge grublet på hva det egentlig var men fikk så endelig svar. Jeg vet at det ikke er noe farlig, det ser ikke ekkelt ut heller, men vet at det er smitsomt.
Jeg har ei jente som jeg driver på med litt som ennå er jomfru, og jeg vil jo helst ikke smitte henne. Tror jeg har fått kjønnsvortene gjennom bruk av samme shaver som far, hehe. Lite uhell. Men Ja hva kan jeg gjøre? Kan jeg ha sex med henne med kondom, eller blir hun smitta da også? Vortene sitter ikke på penis med i huden rett over, der man barberer seg. Kan vi ha oralsex, eller blir hun smittet gjennom munnen da?

På forhånd takk! :)Anonymous poster hash: 5e3ba...451
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Du bør oppsøke hudlege og få de fryst/skåret de bort. Du bør informere din partner om at du har kjønnsvorter og at hun risikerer å bli smittet om dere har sex. Om dere så velger å ha en eller annen form for sex, bør dere bruke kondom både ved penetrering og oralsex. Kondom beskytter ikke 100% mot smitte. Anonymous poster hash: a3dbd...40e
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar! Jeg har fått skåret de bort, og fryst de som ikke kunne skjæres. Men de er jo ikke helt borte ennå. Fortsatt mulig for henne å bli smittet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ja det er mulig for henne å bli smittet. Nye runde frysing kanskje? Det er ikke alltid man får bukt med de etter kun en behandling. Anonymous poster hash: a3dbd...40e
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...