Gå til innhold

Legen finner ikke ut hva det er, tror jeg.


merterje

Anbefalte innlegg

jeg har tatt mange prøver hos fastlegen, og venter  nå siste prøve i neste uke, jeg har forskjellige plager og er sikker på at det ikke er psykisk, men noe annet, mine plager er kanskje vanskelig å forklare, men slapphet, maglende interesse for sex, dårlig følelse i underlivet, svetter mye, m.m. legen fikk urinprøve av meg, jeg lurer på om det kan være lavt testoteron nivå, har samme symptomer da, men hvis ikke, så er det noen som vet om et rehabliteringssenter hvor en tar tester og prøver, og sjekker hele kroppen. Hvis noen vet om slik rehab, så har jeg lyst å vite det ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Rehabilitering handler om å bedre mestrings- og funksjonsevne ved ulike tiltak og er vel trolig ikke det du søker. Sjekke hele kroppen får man ikke gjort på et sted. Kanskje du bør videresendes til urolog? Noen ganger kan bytte av lege gi nytt syn på saker og ting. En del private aktører har også ofte en litt annen tilnærming til saker og ting. Og kan ha samlet ulike leger med spesialfelt samlet under samme tak. Det koster mye, men har man pengene, kan det være verdt det for å gjenvinne helsa si. Anonymous poster hash: f4e70...69e
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...