Jump to content
Sign in to follow this  
påskelilje

Smerter bak øret

Recommended Posts

påskelilje

Jeg er av og til (1-2-3 ganger pr år) plaget av smerter bak øret - altså i beinet/i skallen bak øret på venstre side, mot nakken. Dette kommer helt plutselig, og varer som regel en dag eller to. Smertene er som hogg med syl, og jeg pleier å trykke og massere mens det står på som verst. Ibux og paracet pleier å hjelpe en del. Etter en slik dag, er det ofte ømt dagen etter - enten pga opprinnelige smerter, eller pga masseringen.

 

Denne gangen har det vart mye lenger. Det begynte på tirsdag, og jeg masserte og trykket i nakken og på hodet i løpet av kvelden. Det satt også mer i nakken og frem mot halsen i forhold til hva som er vanlig. Neste dag var det ømt og hovent - slik det pleier. Det fortsatte imidlertid på torsdag, og jeg måtte gå hjem fra jobb midt på dagen. Måtte ta paralgin forte - og det gjør jeg så å si aldri. Fredagen var det bedre, og i helga har det vært nesten borte. Men ikke helt. Jeg kjenner fremdeles små hogg på samme sted (bak øret). Jeg har aldri nevnt dette for legen, fordi det kommer så pass sjelden, og fordi det som regel går over etter en dag eller to.

 

Det rare er at jeg nevnte dette for min søster og min mor denne uka. Begge to har det på samme måte! Og min mor har hatt det i flere dager denne uka hun og - vanligvis er det bare en dag eller to. Min søster sa at hun pleier å ta smertestillende til det går over, hadde heller ikke snakket med lege om det.

 

Hva er dette? Bør jeg/vi nevne det for legen?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...