Gå til innhold

arr etter kvise på leggen som klør


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei!

 

For hele 7 måneder siden fikk jeg en kvise (!) på leggen. Vi skulle til syden i vinterferien, og barberte legger og slikt- som man gjør når man skal sole og bade. Jeg vet ikke om det kom seg av dette, men fikk altså av alle ting en kvise på leggen. Etter hvert dempet kvisen seg, men har klødd mye på arret, men resultat at det danner seg sår og skorpe igjen og igjen. Noen ganger når arret klør hever det seg utover, og jeg klør på det, så blir det sår og skorpe. Så heles det igjen, for så å begynne hele greia med kløe på nytt....

 

Her om dagen leste jeg at føflekk kreft også kan opptre slik, og ble selvsagt livredd. Det skal sies at jeg aldri har hatt noen føflekk på det stedet tidligere. Jeg fikk time hos hudlege, som rett og slett gikk over alle ting jeg lurte på ved huden min. Han mente at dette arret var helt ufarlig.

 

Akkurat da jeg var der var det skorpe på, etter å ha klødd igjen. Nå er skorpen falt av, men arret er veldig rødt- og det kan godt begynne å klø- IGJEN- og hele greia i reprise.

 

Det jeg vel EGENTLIG sitter å lurer på, er om jeg kan stole på at dette ikke er noe farlig? Kan jeg stole på hudlegen, liksom? Jeg føler at det kanskje blir litt rart av meg å reise tilbake enda en gang, og liksom betvile hans vurdering.... Noen som har vært borte i lignende, synspunkter? Blir jo litt gal av meg selv, og klarer ikke helt bedømme om jeg nå har en reell redsel eller tvangstanker av noen art....Anonymous poster hash: 46951...010
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er overbevist om at du kan stole på hudlegens vurdering.

 

Når det gjelder såret på leggen, så synes jeg du skal smøre med litt Bacimycin eller tilsvarende og sette på et plaster eller kompress en periode. På den måten får arret/såret være i fred, du får ikke så lett klort det opp igjen dersom du har såret dekket til.

 

Dersom det nå er helt tørt og fint, så kan det også være et alternativ å bare smøre med litt fet krem for å unngå at det begynner å klø igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...