AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2014 Skrevet 12. oktober 2014 Hver jul går det bra. Den sedvanlige ribbekrisen løser seg. Butikkene fyller opp med importert dansk ribbe til 29,90 kr./kiloet. Men nå står vi overfor en ny type ribbekrise. Dansk og europeisk svin er smittet av bakterier som gir gule stafylokokker. Nesten 80 prosent av alt dansk svin som sendes til slakteriet har smitten. Det hender norske griser smittes, men da slaktes hele besetningen. Sykdommene fra svinebakterien er ikke så alvorlige. Men fordi disse bakteriene er blitt motstandsdyktige mot antibiotika kan de likevel bli farlige. Den siste tiden har fire dansker dødd av smitten fordi vanlig medisin ikke virker lenger. Saken er at vi ikke vet nok. Folkehelseinstituttet har satt i gang mer forskning, og vil vurdere risikomerking av kjøttet om det viser seg at det er helsefare knyttet til å spise det. http://www.vg.no/nyheter/meninger/mat/i-aar-blir-det-helsproe-bakterieribbe-til-jul/a/23310578/ Våger du deg på juleribben i år? Anonymous poster hash: f94ca...686 0 Siter
Health Freak Skrevet 12. oktober 2014 Skrevet 12. oktober 2014 Dette er bare en god unnskyldning for å holde seg til konfekten i stedet. 0 Siter
slabbedask Skrevet 12. oktober 2014 Skrevet 12. oktober 2014 Kjøp norsk ribbe da. Det er dyrt det vet du. Til julemiddagen er kun det billigste godt nok. 0 Siter
morsan Skrevet 13. oktober 2014 Skrevet 13. oktober 2014 Det er dyrt det vet du. Til julemiddagen er kun det billigste godt nok. Jepp! 0 Siter
tante bassa Skrevet 13. oktober 2014 Skrevet 13. oktober 2014 Det er klart det blir ribbe i år også 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2014 Skrevet 13. oktober 2014 http://www.vg.no/nyheter/meninger/mat/i-aar-blir-det-helsproe-bakterieribbe-til-jul/a/23310578/ Våger du deg på juleribben i år? Anonymous poster hash: f94ca...686 Om dere ikke bekymrer dere for basselusker, så kan vi kanskje appellere litt til samvittigheten. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=502856549818048&set=a.187452618025111.25595.100002811221236&type=1&theater For et liv disse grisene har hatt før de ble mat. Ikke fikk de være sammen med moren sin heller. Avlet opp for å bli mat. Der ser vi synet på livet. Vi får heller spise grønnsaksgrateng til jul tenker jeg. Eller ovnsgratinert laks eller torsk? Kalkun er nam...... og pinnekjøtt mmmmmmmmmm men så er de sistnevnte også levende vesener og. og grønnsaker... hva vet vel vi... kanskje har de og følelser? Hm, tror jeg heller spiser litt luft jeg. Tryggest det. Anonymous poster hash: b966c...14a 0 Siter
Health Freak Skrevet 13. oktober 2014 Skrevet 13. oktober 2014 Syns ikke det er noe verre å spise kjøtt som ser ut som et søtt lite dyr enn kjøtt som bare er most... Men hold deg unna gåseleveren. 0 Siter
FjellOgDalar Skrevet 14. oktober 2014 Skrevet 14. oktober 2014 Avisene er IKKE mye nådige mot de som er redde for å bli syke av noe. Tenker spes. på de som har tvangslidelser og ekstrem angst for bakterier, og helseangst når det kommer til alle førstesideopplagene om hvordan sånn og slik gjør en syk - eller hva man skal være obs på for å oppdage en sykdom tidlig. Personlig vil jeg bare si: Kalkun ruler, og kjøp økologisk 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.