Bella Dotte Skrevet 21. november 2014 Forfatter Del Skrevet 21. november 2014 Må ha søtning på bær som har vært fryst, ikke på friske bær. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3584578 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 21. november 2014 Del Skrevet 21. november 2014 (endret) Jobber du i Reitangruppen?? Nei, men jeg er lat og deprimert. Gidder ikke bruke timesvis på middag. Endret 21. november 2014 av slabbedask 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3584590 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrevet Skrevet 21. november 2014 Del Skrevet 21. november 2014 Det er ikke all bær som er så veldig søte da, jeg innrømmer at det er godt med et lite sukkerdryss på bringebær og jordbær om man skal ha melk eller fløte på... Sukrin smaker ikke godt om det blir mye av det og det blir for mye av det, det smaker så kaldt, mange blander det med stevia f.eks., da blir det bedre, eller bruker tagatesse, det skal ikke smake så kaldt visstnok. Syns det smaker metall... men men, smaken er som baken. Stevia er bedre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3584636 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 22. november 2014 Forfatter Del Skrevet 22. november 2014 Nei, men jeg er lat og deprimert. Gidder ikke bruke timesvis på middag. Kanskje du blir i bedre form om du spiser bedre. Det skjedde med meg (og jeg hadde ingen tro på det). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3584735 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 22. november 2014 Del Skrevet 22. november 2014 Kanskje du blir i bedre form om du spiser bedre. Det skjedde med meg (og jeg hadde ingen tro på det). Veldig, veldig godt poeng, Bella Dotte. Kostholdet har utrolig mye å si for helsen vår - så mye at mange ikke vil tro det før de opplever det på kroppen selv. Jeg merker stor forskjell i overskudd og energi om jeg spiser mye grønnsaker, frukt og ren mat fremfor de periodene jeg slurver mer i matveien. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3584750 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaptein Kaos Skrevet 22. november 2014 Del Skrevet 22. november 2014 Ja, er enig i det om mat. Det har mye å si for hvordan man har det. Man blir ikke manisk eller psykotisk av grandis, men sløv og uopplagt - ja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3584762 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 28. november 2014 Forfatter Del Skrevet 28. november 2014 Ukas suppe er Minestronesuppe, setter snart i gang nå! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3586577 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 13. desember 2014 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2014 Denne uka: Gulrotsuppe med kokosmelk, lime og ingefær 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3590803 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 13. desember 2014 Del Skrevet 13. desember 2014 Denne uka: Gulrotsuppe med kokosmelk, lime og ingefær Det er godt! Kan bruke gresskar og søtpotet (sammen) også, kjempegodt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3590806 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 13. desember 2014 Del Skrevet 13. desember 2014 Jeg laga denne på torsdag: http://www.nrk.no/mat/kremet-kyllingsuppe-med-eple_-varlok-og-estragon-1.6803887 Den var kjempegod. Vi hadde resten til lunsj i dag. Nam! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3590825 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 19. desember 2014 Forfatter Del Skrevet 19. desember 2014 Nå har jeg nettopp spist Summer Squash Bisque, fancy navn, hehe, men oppskriften er som følger: 1 ts smør 1 liten løk 1 fedd hvitløk 1 squash 1 buljongterning. salt, pepper, kokende vann Hakk grønnsakene, surr i smør, ha i krydder og buljong, kok mørt, kjør med stavmikser. Nam 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3592835 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrevet Skrevet 20. desember 2014 Del Skrevet 20. desember 2014 Nå har jeg nettopp spist Summer Squash Bisque, fancy navn, hehe, men oppskriften er som følger: 1 ts smør1 liten løk1 fedd hvitløk1 squash1 buljongterning.salt, pepper, kokende vannHakk grønnsakene, surr i smør, ha i krydder og buljong, kok mørt, kjør med stavmikser. Nam Bruker Dem buljongterninger? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3593069 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 21. desember 2014 Forfatter Del Skrevet 21. desember 2014 jupp jupp 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3593090 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrevet Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 jupp jupp Må være lov det. Noe "juksings" (noe sånt). Jeg har kjøpt kalkun. 6 kg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3593091 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 21. desember 2014 Forfatter Del Skrevet 21. desember 2014 Må være lov det. Noe "juksings" (noe sånt). Jeg tenker ikke på det som juks eller ulovlig. Jeg kjøper ferdig det som er fullstendig upraktisk for meg å lage selv - buljong, ost, leverpostei, knekkebrød, røkelaks, smør. Så lager jeg istedet supper, potetmos, smoothie. Kjøper råvarer med naturlig fettinnhold som derfor ikke trenger annet krydder enn salt og pepper. Kalkun er god mat Jeg har kjøpt kalkun. 6 kg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3593144 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 Må være lov det. Noe "juksings" (noe sånt). Jeg har kjøpt kalkun. 6 kg. Ska ni bjuda på kalas? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3593146 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrevet Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 Ska ni bjuda på kalas?Nei, vet da søren hva jeg tenkte jeg. Jeg tenkte: KALKUN. Men man får tydeligvis bare voksen kalkun. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3593149 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 Nei, vet da søren hva jeg tenkte jeg. Jeg tenkte: KALKUN. Men man får tydeligvis bare voksen kalkun. Bare husk at det er en halvdagsjobb å partere fuglen etter den er ferdigstekt. Så vær glad du ikke kjøpe så stor: 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3593152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrevet Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 Den fuglen der må jo ha vært farlig.Åh, er det vanskelig å skjære opp? Er det ikke cirka som en "kylling"? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3593154 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 Den fuglen der må jo ha vært farlig. Åh, er det vanskelig å skjære opp? Er det ikke cirka som en "kylling"? Jo, samme prinsippet, men den er mye større og det tar lang tid. Det er mye arbeid! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/4/#findComment-3593155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.