skrevet Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 Jo, samme prinsippet, men den er mye større og det tar lang tid. Det er mye arbeid!Hm... var kanskje litt dumt å kjøpe den, jeg kommer jo til å ha mat ut januar. Men men. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3593158 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 Nei, vet da søren hva jeg tenkte jeg. Jeg tenkte: KALKUN. Men man får tydeligvis bare voksen kalkun. Kjæresten min fikk en av ekspeditørene på Kiwi til å gå på lageret og lete frem den minste de hadde og fikk en på knapt 4 kg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3593160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrevet Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 Kjæresten min fikk en av ekspeditørene på Kiwi til å gå på lageret og lete frem den minste de hadde og fikk en på knapt 4 kg. Potato potato... Hvor mye trenger en voksen mann? 300 g? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3593164 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 Potato potato... Hvor mye trenger en voksen mann? 300 g? Problemet med å kjøpe en hel kalkun istedet for fileter er at i den hele kalkunen er det mye bein og sånt som man ikke kan spise. Men jeg regner med at siden vi er bare to som spiser kalkun så har vi nok for flere dager. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3593196 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 (endret) Hvor mye trenger en voksen mann? 300 g? 6kg holder til 12-14 porsjoner. Lager du 'no snadder av innmaten blir det er par bonusporsjoner i tillegg. Endret 21. desember 2014 av slabbedask 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3593266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrevet Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 6kg holder til 12-14 porsjoner. Lager du 'no snadder av innmaten blir det er par bonusporsjoner i tillegg. Saus, da? Eller tenker du sånn leverpostei eller lungemos? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3593271 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 Saus, da? Eller tenker du sånn leverpostei eller lungemos? Jeg tenkte nok helst på det siste (og var ikke helt seriøs) Men du kan koke fin kraft til sausen av innmaten. http://oppskrift.klikk.no/saus-til-kalkun/1016/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3593272 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 21. desember 2014 Del Skrevet 21. desember 2014 6kg holder til 12-14 porsjoner. Lager du 'no snadder av innmaten blir det er par bonus-porsjoner i tillegg. Snart blir du invitert:-) Men for å drepe gleden, kalkun er like mye risikosport som kylling, hvis den ikke er økologisk da Her jeg bor får man kastet kylling etter seg hvis man går på butikken skikkelig risikosport 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3593273 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 25. desember 2014 Forfatter Del Skrevet 25. desember 2014 Suppesesongen må nok utvides til hele vinterhalvåret - minst I dag ble det spinatsuppe med bacon. Hadde oppi frossen spinat, persillerot, og litt pastinakk. Som forventet smakte det vidunderlig 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3593912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesteleser Skrevet 2. januar 2015 Del Skrevet 2. januar 2015 I dag blir pinnekjøttrestene brukt til god gammeldags ertesuppe. Gule erter og byggryn har kokt en stund, så er spørsmålet hva annet som skal oppi gryta. Oppskriftene jeg finner inneholder gulrøtter, potet, kålrot, purre og løk i tillegg til hvitløk, laurbærblad og timian som krydder. Hva bruker du ha i ertesuppa utover gule erter og kjøtt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3595633 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 2. januar 2015 Forfatter Del Skrevet 2. januar 2015 I dag blir pinnekjøttrestene brukt til god gammeldags ertesuppe. Gule erter og byggryn har kokt en stund, så er spørsmålet hva annet som skal oppi gryta. Oppskriftene jeg finner inneholder gulrøtter, potet, kålrot, purre og løk i tillegg til hvitløk, laurbærblad og timian som krydder. Hva bruker du ha i ertesuppa utover gule erter og kjøtt? Jeg bruker ikke mer enn det du bruker - ikke alt engang Tenkte jeg skulle spørre hva jeg burde lage i overimorgen, men nå tror jeg at jeg vet svaret. Takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3595664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesteleser Skrevet 2. januar 2015 Del Skrevet 2. januar 2015 Jeg brukte hvitløk og laurbærblad som smaksetter + en buljongterning, erter og byggryn som sto natta over, og gulrot, løk og vårløk sammen med kjøtt, det ble veldig godt. Supergodt og billig med røkt svineknoke :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3595671 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 4. januar 2015 Forfatter Del Skrevet 4. januar 2015 Det ble en endring i planene siden det var søndag og ikke mulig å få kjøpt svineknoke: Paprika- og tomatsuppe med bacon! Åsågodtsågodt! Luktet blomster gjorde det også! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3596299 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesteleser Skrevet 4. januar 2015 Del Skrevet 4. januar 2015 Tidligere i uka ble det en nydelig kyllingsuppe på skroget av kyllingen jeg ovnsstekte,kokt i noen timer sammen med skinnet og hvitløk og gulrot. Så plukka jeg ut skroget og skinnet, jevnet suppa med stavmikser og tilsatte kokosmelk, karri, paprika, squash og kyllingkjøttet jeg hadde plukka av skroget. Ble servert med glassnudler. Herlig oransje farge :-) Fikk forresten tips om en liten teskje sennep i ertesuppa, gir smak og jevning! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3596313 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 16. januar 2015 Forfatter Del Skrevet 16. januar 2015 I kveld var det meningen at det skulle bli blomkålsuppe, men det ble altfor mye rart (stilkselleri var antakeligvis skurken) oppi til at det ble vellykket som blomkålsuppe, men det ble veldig vellykket som lysegrønn kremet grønnsakssuppe! Med baconterninger og -fett oppi. Nydelig og krydret smak, delikat og luftig konsistens. Til dessert (for dessert må man ha til en så kalorifattig middag (jeg klarer ikke mer enn to store tallerkner av sånn suppe)) ble det tapiokapudding med lønnesirup. Lykke 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3599974 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Toga Skrevet 24. januar 2015 Del Skrevet 24. januar 2015 Mat er godt det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3602189 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 24. januar 2015 Del Skrevet 24. januar 2015 Mat er godt det. Er cola mat? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/401622-h%C3%B8st-suppetid/page/5/#findComment-3602219 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.