Jump to content
Tussiladden

Har min datter på 10 blitt utsatt for overgrep? (langt innlegg)

Recommended Posts

Tussiladden

Jeg og barnefar har 50/50 ordning. 

Datteren min på 10 har nesten hele livet sitt hatt 3 hjem. Far til min datter har aldri klart å ta vare på jenta vår, hun har blitt sendt til farmoren sin mesteparten av dagene det er pappa uke. Farmor utfører alle oppgaver som dreier seg om den daglige omsorgen. Dette har som sagt pågått i MANGE MANGE år.

Min datter anser farmoren sin som sin far. 

For å gjøre en veldig lang historie kort ang farmor (dagens status):

Farmor henter min datter i fars bopel om morningen. Hun har med skoleantrekk (hun har klærne hos seg for å vaske å ha kontrollen), frokost og skolemat. De tar båten over til oss hvor hun går på skole. Far har fått innvilget gratis  taxi fra hans bopel - skole - hjem til hans bopel. Dette har han takket nei til siden farmor tar seg av alt som har med skolevei å gjøre. Far aner ikke hvilken buss hun skal ta fra skolen og ned til kaien engang. 

Datteren min anser hjemmet til farmor som sitt eget, hun sier selv at far aldri gjør pappa oppgaver. 

Min datter kom hjem for noen år siden å fortalte at hun ofte så sin farfar naken i dusjen, hun fikk gå på do mens han dusjet. Hun kunne beskrive hvordan farfar vasken penishode og testikler. Dette hadde hun sett flere ganger. Også at farfar gikk ut av dusjen mens hun satt på do, da fikk hun penis i øyehøyde. Hun fortalte også at hun satt på fanget en gang å da satt hun på en "svidd baguette". 

Jeg tok kontakt med far å informerte han om hva hun hadde sagt. Han beskyttet "farfar" (mannen til farmor). "stakkars han, han måtte ta sykemleding fra jobben, han er helt knust... han hadde nok bare sett noe på tv slik han fikk ståtiss..."

Dagen etter skulle far hente min datter på skolen, vi visste at det var farmor som skulle hente henne da far ikke har hjerneceller nok til å klare å tenke at det var veldig stort skritt å ta for min datter å fortelle dette. 

Farmor stiller på skolen, meg og min mor nekter henne å ta med seg barnet. 

Jenta gråter hysterisk å sier hun ikke vil bli med farmor hjem.

Dagen etterpå henter far henne på skolen og sender henne til farmor. 

Jeg kontaktet politiet og de ba meg snakke med far å be han få farmor til å kutte ut at vår datter får tisse på doen når farfar er i dusjen. 

Det ble slutt på både fang sitting og adgang til doen...

Farmor og farfar innførte også kyssing på munnen - noe jeg syntes va veldig ubehagelig da jenta var 5-6 år. Hun måtte kysse dem begge på munnen hver gang de tok avskjed. Farmor og min datter er på en måte voksne veninder. Når hun kommer til oss må vi be henne gå å vaske av sminken og nekte henne å gå i de super korte antrekkene. Jeg mener ei jente på 10 IKKE skal bruke masse sminke og korte "sexy" shortser.

Sist uke kommer min datter å sier "mamma! nå har jeg endelig bevis på at farfar er en gris! jeg har tatt bilde av skjermen til farfar, han surfer på masse porno mens jeg sitter i stua med farmor! SE! jeg snakker sant! se på beviset mamma!".

Jeg tar dette opp med far, da sier han bare: 

"nå kommer dem til å være med henne mens hun er på pcn".

Hun gruer seg litt til å dra til farmor igjen. 

Hun blir aldri trodd hos faren.

Det som også er så ufattelig rart er at hos far så er hun den perfekte snille jenta.

Hun sutrer ikke, hun er over lydig, ikke kverulerer hun, ikke gråter, går å legger seg av seg selv osv osv. Hun prøver å være prakt eksemplar hos far. Han sier selv han ikke har kjeftet på henne på flere år. Hos oss er hun super kverulant, åpen, snakker så nesten ørevoksen vår detter ut (noe hun ikke gjør hos far, hun klarer ikke snakke med han).

På facebook så er det kun voksne folk hun har som venner, og mesteparten er farmor sine venner ?!?!

Vi har snakket med barnevernet, de sier bare ta advokat...

Jeg fatter ikke... barnet har det jo ikke godt!

Hun sier selv at hun ikke ønsker å bo hos far mer enn annen hver helg og hun ringer snart barnevernet selv. 

Siden hun ikke snakker i hjemmet til far så får vi hjem ei frustrert jente som ikke er med venner, snakker kun om voksne ting - oppussing, bmw, særeie kontrakter, huslån, ja lista er lang, hun kommer hjem som ei 60 år gammel lita matralistisk kjerring. Farmor og mannen til farmor har testamentert villaen demmes i syden på min datter. Selv om mannen ti lfarmor har 2 barn og barnebarn. 

Min datter forteller også at vennene som låner huset i syden springer nakne...

Og at veninna til farmor og farfar er nesten naken hos dem. 

hu sier også at farfar alltid går med kosebukse uten truse på... og at han pleier å ha hånna si i lommen.

 

Far sin nye kone har 2 barn, disse har dem gitt bort til barnefar da de er så "stress". de har ikke felles økonomi, hun kjøper godt og klær/ting til sine barn, og far må kjøpe til min datter. Far har aldri i sitt liv kjøpt ett plagg til dattera mi (nå har han kjøpt regntøy siden farmor har fått nyssen i at vi har kontaktet flere instanser ang han er så dårlig far).

Farmor planlegger sååå mye med dattera mi, bare voksen ting... hun overstyrer hele farsrollen. ALT som har med dattera mi å gjøre er det hun som har kontroll over. Far har ikke sett på timeplanen hennes engang. Jeg føler hun er pappa, farmor, "mamma", veninde. hun er egoistisk, hun vet ikke hvor mye hun ødelegger for far og datter. hun har jo ikke en far.

Jeg kontaktet helsesøster slik min datter kan få snakke med henne.

Jeg vet at hun kommer til å beskytte farmor/farfar og far med alt hun har.

farmor er jo en person hun er ufattelig glad i, og det forstår jeg.

min datter sier at pappa gjør alt farmor sier for han hører på henne. hun presser gjennom alt hun ønsker for seg selv og min datter, far har ikke noen andre valg enn å godta alt hun sier.

Min datter ser på sin far som en evnesvei idiot, men alikevel er hun glad i han?

Hva kan jeg gjøre? Dette spiser meg opp, bekymringene mine spiser meg og min samboer opp. hjelp....

Det ble mye rot her... men jeg har 3 A4 sider med hva min datter mener er omsorgssvikt i far sitt hjem... her har jeg kun tatt opp det jeg mener er det mest alvorlige... hva prøver dattera mi å si? hun synes jo det er ekkelt å dra til farfar. 

hun vet jo at de ikke tror henne å dysser det ned. lokker med MASSE voksen ting, ut å spise på restauranter, ferier, voksen liv voksen liv og voksen liv. 

Vi SLITER med å få det til å fungere i hjemmet vårt, vi får en VOKSEN unge hjem som minner om paris hilton!

Er det bare jeg som føler det skjer noe som ike bør skje i farmor sitt hjem? Noe jækla svineri?!

Hvorfor i alle dager kjøper farmor shorts som viser hele rumpeballen når hu bøyer seg litt?? farmor VET jeg er kjempe streng ang korte klær.

Jeg trenger råd, dette ødelegger oss.... Mitt største ønske er at barnevernet skal gripe inn, jeg håper hun kan åpne seg litt til helsesøster til uka... 

Vi har snakket med ressurshelsetjenesten, 2 helsesøstere, lege, flere personer hos barnevernet... Har noen av dere opplevd lignendes? 

Om man elsker en person over alt på jord, kan man da dekke over og godta "beføling" fra feks en farfar for å bevare freden? hun vet jo at hun ikke blir trodd og vil jo for alt i verden ikke skuffe noen. livet hennes dreier seg om å være den perfekte, hun skal gjøre alle glade. 

Edited by Tussiladden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Lillemus

Kontakt en advokat med stor kompetanse på området (flyfly kan hjelpe deg her!) og start en sak om å få all omsorg for barnet. Farmor har jo ikke noen som helst samværsrett og ut fra det du forteller høres det ikke ut som forholdene der er gode akkurat.

 

Nå har jo vi bare hørt din side av saken, men om du føler at ting absolutt ikke er som de skal og heller ikke barnevernet er villige til å høre på deg så gjør som de sier - skaff deg en advokat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Madelenemie

Hei!

 

Uff så fryktelig trist :(

 

Hjelp barnet ditt ta advokat, den der gamle mann og dame virker ikke bra:-(

 

Skulle ønske du ikke sendte henne dit mer, det er en tid nå, med fokus på overgrep og mishandling, dvs det er lettere at barn blir trodd.

 

Jeg håper du klarer beskytte å skjerme barnet ditt for flere overgrep fra voksne :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
stjernestøv

Sier som de andre her, kontakt advokat og ikke la barnet være hos sin farmor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tussiladden

Tusen takk for mange gode svar! Vi har bedt helsesøster snakke med jenta mi, så var vi innom å snakket i 1,5 timer. Dette gjorde utrolig godt. 

Helsesøster fikk ikke intrykk over at det var skjedd noe overgrep, men at hun syntes det var litt "ekkelt".

Alt dette med farmor hadde vår datter verifisert, helsesøster mente også at samværet og oppgavene farmor har tatt på seg er riv ruskende galne :)

nå får vi se hvordan saken utarter seg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Det finnes en avdeling på Ullevål sykehus som kan sjekke om barnet ditt har blitt utsatt for overgrep. Du kan få henvisning dit av fastlegen.

Anonymous poster hash: 67717...979

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Gargamel

Tusen takk for mange gode svar! Vi har bedt helsesøster snakke med jenta mi, så var vi innom å snakket i 1,5 timer. Dette gjorde utrolig godt.

Helsesøster fikk ikke intrykk over at det var skjedd noe overgrep, men at hun syntes det var litt "ekkelt".

Alt dette med farmor hadde vår datter verifisert, helsesøster mente også at samværet og oppgavene farmor har tatt på seg er riv ruskende galne :)

nå får vi se hvordan saken utarter seg :)

Det var en lettelse å lese. Jeg tenkte at det å kjenne "stellet" til noen når man sitter i fanget *kan* skje uten at det er noen stygge intensjoner bak, men hele livsstilen med å gå uten truse og være mye naken legger jo opp til sånne episoder. Det virker veldig creepy. Jeg synes sminke i den alderen er for tidlig. Jeg har barn i samme alder, og sminke er ikke vanlig. Veldig korte shorts er faktisk vanlig, og jeg gikk byen rundt i sommer for å finne noen jeg ville kjøpe til datteren min :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...