Toga Skrevet 4. mars 2015 Del Skrevet 4. mars 2015 Jeg bruker mer vann enn det står i oppskriften. Da blir de ikke tørre, men liddli' saftige og fine. Brød er for menn, kaker er for damer. Så sånn er det nok muligens med det. Bare noe jeg tenkte på. Men men. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/404404-bake-br%C3%B8d-med-cottage-cheese/page/2/#findComment-3614728 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kalevaala Skrevet 5. mars 2015 Del Skrevet 5. mars 2015 Brød er for menn, kaker er for damer. Så sånn er det nok muligens med det. Bare noe jeg tenkte på. Men men. Av en eller annen grunn smiler jeg ofte når jeg leser innleggene dine :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/404404-bake-br%C3%B8d-med-cottage-cheese/page/2/#findComment-3614823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 5. mars 2015 Del Skrevet 5. mars 2015 Jeg elsker cottage cheese! Nå er det mange måneder siden jeg spiste det sist, fikk veldig lyst på det! ble det godt i brødet? Jeg lager brødene mine av følgende ingredienser: 1 pk tørrgjær 1-2 ts salt En neve linfrø En neve solsikkefrø En neve rugmel To never havregryn To never sammalt hvetemel 14 dl lunka vann En skvett (1-2 dl) olivenolje Blander alt dette, og har så i fint hvetemel til deigen er passe. Lar heve. Knar deigen, deler i tre, smører former med olivenolje og litt grovt salt, og lar dem etterheve. Pensler med olivenolje og litt grovt salt, og stekes i 1 time og 15 minutter nederst i ovnen på 200 grader. Nydelig brød!!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/404404-bake-br%C3%B8d-med-cottage-cheese/page/2/#findComment-3614876 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. mars 2015 Del Skrevet 5. mars 2015 Jeg elsker cottage cheese! Nå er det mange måneder siden jeg spiste det sist, fikk veldig lyst på det! ble det godt i brødet? Jeg lager brødene mine av følgende ingredienser: 1 pk tørrgjær 1-2 ts salt En neve linfrø En neve solsikkefrø En neve rugmel To never havregryn To never sammalt hvetemel 14 dl lunka vann En skvett (1-2 dl) olivenolje Blander alt dette, og har så i fint hvetemel til deigen er passe. Lar heve. Knar deigen, deler i tre, smører former med olivenolje og litt grovt salt, og lar dem etterheve. Pensler med olivenolje og litt grovt salt, og stekes i 1 time og 15 minutter nederst i ovnen på 200 grader. Nydelig brød!!!! Brødene ble gode. Det hadde jo vært kjekt hvis de også ble ekstra sunne med cottage cheese. Jeg har ikke oppskrift når jeg baker brød, men har i forskjellige typer mel,bl.a. hvetemel, havregryn og rug, litt salt, 2 pk gjær. Når jeg har blandet det har jeg 1,6 dl.vann, 2 egg, litt sirup, litt olje, og nå en boks cottage cheese. Så blir det mer mel til passe deig. Jeg liker ikke for grove brød, så det kan godt bli mellom en 1/4 til halvparten hvetemel. Når deigen er ferdig hevet og eltet en gang til så tar jeg alt i langpannen og deler brødene der. Anonymous poster hash: a0f69...fd6 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/404404-bake-br%C3%B8d-med-cottage-cheese/page/2/#findComment-3614880 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.