AnonymBruker Skrevet 24. desember 2015 Del Skrevet 24. desember 2015 Jeg har forstått det slik at ribben skal stekes på 200 grader uansett størrelse. Men hvor lang tid skal den steke? Ribben jeg skal steke er liten, 830 gram (7 x 25 cm, 4 cm høy). Jeg antar at en såpass liten ribbe skal stekes kortere tid enn det som vanligvis står oppgitt. Er det noen måte jeg kan se utenpå ribben om den er ferdig? Må erkjenne at jeg aldri har stekt ribbe før... Anonymkode: 2db2f...071 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409134-hjelp-trenger-r%C3%A5d-om-steking-av-ribben/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trine Skrevet 24. desember 2015 Del Skrevet 24. desember 2015 http://www.matprat.no/matnyttig/metoder/steking/slik-steker-du-ribbe/Steketiden er den samme. 1-1 1/2 time for tynnribbe, 2-2 1/2 time for familieribbe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409134-hjelp-trenger-r%C3%A5d-om-steking-av-ribben/#findComment-3668641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2015 Del Skrevet 24. desember 2015 Hva er tynnribbe og hva er familieribbe? Er det tynnribbe hvis den er 4 cm tjukk? Anonymkode: 2db2f...071 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409134-hjelp-trenger-r%C3%A5d-om-steking-av-ribben/#findComment-3668651 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2015 Del Skrevet 27. desember 2015 Bruk termomenter for å holde styr på kjernetemperaturen. Da blir det ikke noe tull. Anonymkode: c04e7...c5c 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409134-hjelp-trenger-r%C3%A5d-om-steking-av-ribben/#findComment-3668884 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2015 Del Skrevet 27. desember 2015 Hva er tynnribbe og hva er familieribbe? Er det tynnribbe hvis den er 4 cm tjukk?Anonymkode: 2db2f...071Familieribben har kotelettkam (fint for de som ikke liker så mye fett), ellers er det det samme. Anonymkode: c04e7...c5c 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409134-hjelp-trenger-r%C3%A5d-om-steking-av-ribben/#findComment-3668885 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XbellaX Skrevet 27. desember 2015 Del Skrevet 27. desember 2015 Jeg har forstått det slik at ribben skal stekes på 200 grader uansett størrelse. Men hvor lang tid skal den steke? Ribben jeg skal steke er liten, 830 gram (7 x 25 cm, 4 cm høy). Jeg antar at en såpass liten ribbe skal stekes kortere tid enn det som vanligvis står oppgitt. Er det noen måte jeg kan se utenpå ribben om den er ferdig? Må erkjenne at jeg aldri har stekt ribbe før... Anonymkode: 2db2f...071Neste gang langtidssteker du den, mellom 10 og 20 timer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409134-hjelp-trenger-r%C3%A5d-om-steking-av-ribben/#findComment-3668914 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 27. desember 2015 Del Skrevet 27. desember 2015 Neste gang langtidssteker du den, mellom 10 og 20 timer.Det kan jeg også anbefale. Sist jeg lagde ribbe stekte jeg den på 80º. Først to timer med svoren ned, så 5 timer med svoren opp. Kunne godt tålt 2-3 timer til. Men fy søren så godt og saftig det ble! Beste svineribba jeg noen gang har spist. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409134-hjelp-trenger-r%C3%A5d-om-steking-av-ribben/#findComment-3668976 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XbellaX Skrevet 27. desember 2015 Del Skrevet 27. desember 2015 Det kan jeg også anbefale. Sist jeg lagde ribbe stekte jeg den på 80º. Først to timer med svoren ned, så 5 timer med svoren opp. Kunne godt tålt 2-3 timer til. Men fy søren så godt og saftig det ble! Beste svineribba jeg noen gang har spist. Ikke sant, så ufattelig mye bedre enn det tradisjonelle kjøttstykket med hjelm. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409134-hjelp-trenger-r%C3%A5d-om-steking-av-ribben/#findComment-3668982 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.