stjernestøv Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Har kjøpt kalkunfilet og det står at den skal stå på 160 grader, er ikke det lite? Kan jeg ha den på 200 grader? Syns aldri ting blir gjennomstekt når jeg følger bruksanvisningen, de burde jo skrive rett? Eller burde jeg ha mer enn 200 grader? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Har kjøpt kalkunfilet og det står at den skal stå på 160 grader, er ikke det lite? Kan jeg ha den på 200 grader? Syns aldri ting blir gjennomstekt når jeg følger bruksanvisningen, de burde jo skrive rett? Eller burde jeg ha mer enn 200 grader?Blir mindre tørr hvis du steker lenger på lavere varme. Anonymkode: 8178a...60a 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669370 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. desember 2015 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2015 Blir mindre tørr hvis du steker lenger på lavere varme.Anonymkode: 8178a...60aÅ. Skulle steke i 50 minutter. Syns det var litt lite på 160 grader, tar det på 200 grader jeg i en time. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669372 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solemnity Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Jeg hadde fulgt instruksjonen. 200 i en time og den blir tørr. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669376 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Å. Skulle steke i 50 minutter. Syns det var litt lite på 160 grader, tar det på 200 grader jeg i en time. Ta det heller på 160 i 1 time og 15 min. Anonymkode: 8178a...60a 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669377 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. desember 2015 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2015 Ta det heller på 160 i 1 time og 15 min.Anonymkode: 8178a...60aJa kanskje det er bedre, men syns 160 grader var så lite. Er redd den skal være rå i midten da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669382 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. desember 2015 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2015 Jeg hadde fulgt instruksjonen. 200 i en time og den blir tørr.Ok får skru ned ovnen da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669383 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Momo Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Bruk steketermometer? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. desember 2015 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2015 Bruk steketermometer?Det har jeg ikke, blir for komplisert det for meg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669401 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. desember 2015 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2015 Noen som vet om det går an å fryse resten? Har jo vært fryst. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669402 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kitina Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Noen som vet om det går an å fryse resten? Har jo vært fryst. Ja, så lenge den er stekt kan du fryse resten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669414 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. desember 2015 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2015 Ja, så lenge den er stekt kan du fryse resten. Ok, bare gjorde det jeg 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669418 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Kalkun må være det tørreste kjøttet, vel. Anonymkode: 23b22...ff7 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669476 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Kalkun må være det tørreste kjøttet, vel.Anonymkode: 23b22...ff7Har du prøvd struts? Anonymkode: f2ce9...872 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669480 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. desember 2015 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2015 Kalkun må være det tørreste kjøttet, vel.Anonymkode: 23b22...ff7Ble mørt og godt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669484 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Det har jeg ikke, blir for komplisert det for meg. det er den enkleste måten å steike på. Anonymkode: f2ce9...872 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669485 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 30. desember 2015 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2015 det er den enkleste måten å steike på.Anonymkode: f2ce9...872Har aldri brukt det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669488 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Har du prøvd struts?Anonymkode: f2ce9...872Nei, det rekker ikke nav-pengene til, vel. Anonymkode: 23b22...ff7 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Nei, det rekker ikke nav-pengene til, vel.Anonymkode: 23b22...ff7Kutter du ned på sverdfisk-innkjøpene blir det nok 'årnings' med det, vel. Anonymkode: 8178a...60a 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669492 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2015 Del Skrevet 30. desember 2015 Kutter du ned på sverdfisk-innkjøpene blir det nok 'årnings' med det, vel.Anonymkode: 8178a...60aTror jeg må finne meg en rike dame. Det blir ikke en sugar daddy siden jeg det er en mann, sugar mama blir det vel da. Anonymkode: 23b22...ff7 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669526 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.