Gå til innhold

Kalkunfilet.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Har kjøpt kalkunfilet og det står at den skal stå på 160 grader, er ikke det lite? Kan jeg ha den på 200 grader? Syns aldri ting blir gjennomstekt når jeg følger bruksanvisningen, de burde jo skrive rett? Eller burde jeg ha mer enn 200 grader?

Blir mindre tørr hvis du steker lenger på lavere varme.

Anonymkode: 8178a...60a

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/409215-kalkunfilet/#findComment-3669370
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...