Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har fått en steketakke og er totalt blank når det kommer til lefsebaking, men alt kan læres! Jeg har skjønt at jeg trenger rifla-/ruta-kjevle, lefsepinne, en melkost (fortrinnsvis av hestetagl for å tåle varmen på takka) og en bakstefjøl trukket med seilduk - alt dette er forhåpentligvis innen rekkevidde. Men trenger jeg noe mer? Og har noen noen gode tips til selve bakingen?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/412182-lefsebaking/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...