Gjest Gargamel Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 16 timer siden, AnonymBruker skrev: Når du smører deg brødskiver, tar du forskjellig pålegg på hver skive, eller er du lat og tar samme pålegg på alle skivene? Anonymkode: 85946...1bc Tar det samme på begge knekkebrødene til frokost, og stort sett det samme hver dag. Hjernen takler ikke for mange inntrykk så tidlig, så det er blir en helt fast rutine. Er det dekket bord spiser jeg alt mulig. 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Er du thai? Anonymkode: d5a75...ebf Må man være thai om man er liten? 1 Siter
Lillemus Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 44 minutter siden, Gargamel skrev: Tar det samme på begge knekkebrødene til frokost, og stort sett det samme hver dag. Hjernen takler ikke for mange inntrykk så tidlig, så det er blir en helt fast rutine. Er det dekket bord spiser jeg alt mulig. Vanemenneske her og. To knekkebrød til frokost og to til lunsj vanligvis, samme pålegg på alle fire. Har spist det 2-3 år nå tenker jeg. Før det gikk det i et annet pålegg i mange år. 0 Siter
ISW Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 Eneste jeg spiser på brødskive til vanlig er ett eller annet magert kjøttpålegg (kalkun, kylling eller kokt skinke) og gulost. Så valget gir egentlig seg selv. 0 Siter
Bokormen123 Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 17 timer siden, AnonymBruker skrev: Det er ikke alle som har noen å dekke bordet med. Anonymkode: d5a75...ebf Nei, men spørsmålet var hva JEG gjorde, og derfor svarte jeg på det. Dessuten kan jeg nesten telle på én hånd hvor ofte vi har dekket frokost- eller kveldsmatbord også - som regel blir skivene smurt på kjøkkenbenken, og fortært i stua :-) 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 3 hours ago, Lillemus said: Må man være thai om man er liten? Nei, hadde jeg ment det hdade jeg vel ikke trengt å spørre... Anonymkode: d5a75...ebf 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 2 timer siden, issomethingwrong skrev: OEneste jeg spiser på brødskive til vanlig er ett eller annet magert kjøttpålegg (kalkun, kylling eller kokt skinke) og gulost. Så valget gir egentlig seg selv. Både ost og kjøtt, blir dobbelt opp med kalorer, det. Anonymkode: 85946...1bc 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 24 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nei, hadde jeg ment det hdade jeg vel ikke trengt å spørre... Anonymkode: d5a75...ebf Sånn er det nok. Anonymkode: 85946...1bc 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Nei, hadde jeg ment det hdade jeg vel ikke trengt å spørre... Anonymkode: d5a75...ebf Jeg har puslet med slektsgransking og i min slekt er det trøndere og nordleninger i generasjon etter generasjon bakover gitt. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 18 minutes ago, Lillemus said: Jeg har puslet med slektsgransking og i min slekt er det trøndere og nordleninger i generasjon etter generasjon bakover gitt. Noen kjente du er direkte etter? Anonymkode: d5a75...ebf 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Noen kjente du er direkte etter? Anonymkode: d5a75...ebf Nja, ingen storkjendiser, men en tipp-tipp var meget kjent i sin samtid og er faktisk skildret i en av de store, norske romanene. Men det er neppe mange på min alder og yngre som har hørt om den tror jeg. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 22 minutes ago, Lillemus said: Nja, ingen storkjendiser, men en tipp-tipp var meget kjent i sin samtid og er faktisk skildret i en av de store, norske romanene. Men det er neppe mange på min alder og yngre som har hørt om den tror jeg. Var han varulv? Anonymkode: d5a75...ebf 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Var han varulv? Anonymkode: d5a75...ebf Han var ikke svensk, vel. Anonymkode: 85946...1bc 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Var han varulv? Anonymkode: d5a75...ebf Er det noen av de store norske romanene som handler om varulver? 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 2 minutes ago, Lillemus said: Er det noen av de store norske romanene som handler om varulver? Tror Hamsun har noe om det. Anonymkode: d5a75...ebf 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tror Hamsun har noe om det. Anonymkode: d5a75...ebf Det er mulig, men det er ikke Hamsun som har skrevet denne romanen. Og den handler ikke om varulver, men det hadde vært litt kult å ha en varulv på stamtreet da! 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 Skrevet 15. februar 2017 12 minutes ago, Lillemus said: Det er mulig Jeg tror ikke det, men lykantropi er jo en del av norsk folketro. Står om dette i de gamle sagaene. Så det kan hende du er direkte etter varulv. Anonymkode: d5a75...ebf 0 Siter
FjellOgDalar Skrevet 17. februar 2017 Skrevet 17. februar 2017 Det blir gjerne ulike varianter av ost med noe på. Ost med kaviar og agurk. Ost og sennep i stedet for smør, ost med eplebiter, ost+skinke om jeg er litt eksra sulten. Leverpostei med sylteagurk eller rødbeter er en god nr.2. Makrell i tomat med majones er noe jeg har sånn periodevis lyst på. Om jeg har samme på begge brødskivene mine (sjelden jeg spiser mer enn 2) eller forskjellig er litt hip som hap. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2017 Skrevet 17. februar 2017 På 2/15/2017 den 13.49, laban skrev: Eh - nei? Vi har oppvaskmaskin hvis det er et poeng, men det er ikke for brødskivene sin skyld. Det smøres totalt sett fire brødskiver hjemme hos oss en vanlig morgen. Det skaper lite oppvask og foregår helt uproblematisk ved kjøkkenbenken. Ingen av oss bruker smør eller margarin, så det krever ikke mye bestikk. Dropper man margarin og bruker tubeost/kviar trenger man ikke bruke bestikk i det hele tatt. Anonymkode: 85946...1bc 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2017 Skrevet 17. februar 2017 8 hours ago, AnonymBruker said: Dropper man margarin og bruker tubeost/kviar trenger man ikke bruke bestikk i det hele tatt. Anonymkode: 85946...1bc Ta Polarbrød i stedet for vanlig, det smuler ikke og trenger ikke skjæres opp. Polarbrød med tubeost. Anonymkode: d5a75...ebf 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.