Gå til innhold

Plagsom hoste


Gjest Freaker

Anbefalte innlegg

Eg har vore plaga i det siste med ein kjedeleg forkjølelse. Når eg til slutt trudde eg var frisk etter ei veke tok ikkje hosten slutt. No har det gått over to veker. Pusten er framleis ikkje heilt god, og hosten kjem i form av nokre kraftige hostebyger i løpet av dagen. Eg har forresten astma, men har aldri hatt ein slik hoste. Den kan minne om det eg les om Kikhoste, for av og til hoster eg slik at eg omtrent mister pusten.

Kva er gale, og kva skal eg evt. gjere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Wenke Lunde, Sykepleier

Hei

Beklager sent svar, du har kanskje blitt kvitt hosten nå. Det er i allefall ikke unaturlig at hoste kan sitte i lenge. Din astma kan også ha med dette å gjøre, i og med at hoste er et av sykdommens symptomer. Astmatikere blir ikke oftere forkjølet enn andre, men de blir liksom mer forkjølet. Derfor har mange astmatikere lært seg til å ta dobbelt dose astmamedisin ( inhalasjonssteroider) når de merker at forkjølelsen kommer. Om du ennå ikke er frisk, så prøv dette og se om det kan bedre noe på hosten. Du kan ikke forvente noen bedring før det er gått ett par dager.

Lykke til

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...