AnonymBruker Skrevet 6. juli 2017 Del Skrevet 6. juli 2017 Jeg bare lurer på noe. Ser at det står at all mat skal behandles ingenting eller lett. Så jeg lurer litt på de anbefalinger. Siden jeg tenker at med kreft så er jo immunforsvaret svakt, og med ubehandlet mat er man vel mer utsatt for div smitte. Feks leser at kjøtt skal lett stekes, men tenker at evnt bakterier ol i kjøtt dør ved høyere temperaturer. Noen som kan forklare meg disse anbefalingene? Anonymkode: 61520...97e 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/421939-kreft-og-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirabell Skrevet 6. juli 2017 Del Skrevet 6. juli 2017 Hvor leser du at kjøtt bare skal stekes lett? Det er nok ikke en pålitelig kilde. Riktig behandling av mat er viktig for folkehelsa, så ikke hopp på allverdens motedietter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/421939-kreft-og-mat/#findComment-3781344 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kjeks Skrevet 6. juli 2017 Del Skrevet 6. juli 2017 På bla kreftforeningens side og andre sider 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/421939-kreft-og-mat/#findComment-3781351 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 6. juli 2017 Del Skrevet 6. juli 2017 34 minutter siden, Kjeks skrev: På bla kreftforeningens side og andre sider Altså - det menes nok at kjøttet gjerne skal gjennomstekes (kylling SKAL gjennomstekes og under ingen omstendighet spises blodig eller rå!), men det skal heller ikke kremeres så det er svidd og svart, det er kreftfremkallende om man spiser mye av det. En svart grillpølse 2-3 ganger i løpet av sommeren spiller ingen rolle, men om du svartsvir maten din 3 ganger i uka hele året så kan du ligge tynt an. 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/421939-kreft-og-mat/#findComment-3781360 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.