Gå til innhold
anonym923

Henvisning til gynekolog. Cyster PCOS

Anbefalte innlegg

anonym923

Jeg har veldig uregelmessige menstruasjoner, og det kan gå flere måneder i mellom. Jeg er normalvektig men ser skikkelig gravid ut og fikk for noen dager siden spørsmål fra en kollega som lurte på om jeg venter barn. Så det er tydeligvis ikke bare jeg som ser det... Jeg er jomfru så er definitivt ikke gravid. Var til legen for et par måneder siden, for jeg hadde mistanke om PCOS og fikk tatt hormonprøver som var normale. Det ble ikke tatt noen gynekologisk undersøkelse. Nå her jeg lest mye på nettet om cyster i livmoren som kan gjøre at man ser gravid ut og er blitt litt urolig. Har skikkelig angst for å skulle ta en gynekologisk undersøkelse, men nå tror jeg kanskje jeg skulle gjort det likevel. Fastlegen min er mann og jeg måtte gått hos en dame om jeg skulle klare å gjennomføre det. Er 25 år så skulle sikkert tatt den livmorhalsprøven uansett. Lurer på om jeg kan ringe legekontoret å be om henvisning til livmorhalsprøve hos gynekolog? Og kan de da sjekke for cyster når jeg kommer dit, eller må det nevnes i henvisningen? Har ikke så lyst til å ta opp PCOS med fastlegen mer ettersom prøvene var normale sist og jeg ikke vil virke hysterisk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

jeg tror det er vanskelig for gynekologen her inne og oppfatte innleggene dine når du ikke skriver nytt hovedinnlegg. Skriv innlegget på nytt og legg det ut en gang til, så får du nok svar.

Anonymkode: f3afd...e93

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
FjellOgDalar

Det du opplever og engster deg for, skulle være god henvisningsgrunn det. Mange går til kvinnelig gynekolog for å få tatt celleprøver el.l. Fastlegen er nok ikke fremmed for at pasienter ønsker det.

Post ev. innlegget i gyn. forumet. Mette Moen er veldig flink till å svare der inne.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×