AnonymBruker Skrevet 22. november 2017 Del Skrevet 22. november 2017 Eller er det verboden? Anonymkode: aa1a9...202 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 22. november 2017 Del Skrevet 22. november 2017 Skal på julebord midt i desember og da skal jeg spise julemat. Utenom dette så spiser jeg ikke julemat før på julaften. Da er jeg også forsynt med ribbe, det er ikke favoritt maten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805149 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 22. november 2017 Del Skrevet 22. november 2017 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Eller er det verboden? Anonymkode: aa1a9...202 Jeg er ikke noen storfan av ribbe, elsker svoren når kjæresten lager ribbe, men selve ribbekjøttet er ikke spesielt godt. Skal på julebord og julelunsj i midten av desember så da blir det jo julemat, men jeg tror ikke det blir til at jeg lager noe selv før til jul nei. I år blir det forøvrig kalkun på julaften hos oss, men med medisterkaker og julepølser til da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805150 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XbellaX Skrevet 22. november 2017 Del Skrevet 22. november 2017 54 minutter siden, Lillemus skrev: Jeg er ikke noen storfan av ribbe, elsker svoren når kjæresten lager ribbe, men selve ribbekjøttet er ikke spesielt godt. Skal på julebord og julelunsj i midten av desember så da blir det jo julemat, men jeg tror ikke det blir til at jeg lager noe selv før til jul nei. I år blir det forøvrig kalkun på julaften hos oss, men med medisterkaker og julepølser til da. Si at han må steke den i 8-10 timer, først da blir kjøttet spiselig. Og svitsje fra familieribbe til tynnribbe ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805156 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. november 2017 Del Skrevet 22. november 2017 20 minutter siden, XbellaX skrev: Si at han må steke den i 8-10 timer, først da blir kjøttet spiselig. Og svitsje fra familieribbe til tynnribbe ;-) På hvor mange grader da? Anonymkode: aa1a9...202 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805161 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XbellaX Skrevet 22. november 2017 Del Skrevet 22. november 2017 17 minutter siden, AnonymBruker skrev: På hvor mange grader da? Anonymkode: aa1a9...202 1.) 40 min med svor ned og vann opp til halve ribba er dekt i formen, legg folie over: 40 min - 180grader 2.) Ta ut ribba, snu den, fjern folie og legg noe under så fettet får rent av. La vannet være i formen. Skru ovnen ned til 80 grader (ikke sett ribba inn før ovnen er på 80). Stek i ca 8- 10 timer. 3.) Skru opp til 250 grader noen minutter for sprø svor. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805162 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 23. november 2017 Del Skrevet 23. november 2017 1 time siden, XbellaX skrev: 1.) 40 min med svor ned og vann opp til halve ribba er dekt i formen, legg folie over: 40 min - 180grader 2.) Ta ut ribba, snu den, fjern folie og legg noe under så fettet får rent av. La vannet være i formen. Skru ovnen ned til 80 grader (ikke sett ribba inn før ovnen er på 80). Stek i ca 8- 10 timer. 3.) Skru opp til 250 grader noen minutter for sprø svor. I alle dager, er ikke dette alt for tidlig?!? Ribbesteking en måned før julaften.. (Jeg har forresten allerede spist full julemiddag, pinnekjøtt og multekrem, på jobbseminar.) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805178 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 23. november 2017 Del Skrevet 23. november 2017 7 timer siden, XbellaX skrev: Si at han må steke den i 8-10 timer, først da blir kjøttet spiselig. Og svitsje fra familieribbe til tynnribbe ;-) Han er kjempeflink med slik mat, det er bare jeg som ikke er så glad i svin lenger. Koteletter er greit, men ribbe er ikke så godt, selv svinesteik er jeg ikke så glad i heller, har spist mest vilt de siste 10-15 årene når det kommer til rent kjøtt til store middager. :) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XbellaX Skrevet 23. november 2017 Del Skrevet 23. november 2017 5 timer siden, frosken skrev: I alle dager, er ikke dette alt for tidlig?!? Ribbesteking en måned før julaften.. (Jeg har forresten allerede spist full julemiddag, pinnekjøtt og multekrem, på jobbseminar.) Men ribbe er liksom ikke julemat for meg. Ribbe er desembermat (det er jo snart desember!). Pinnekjøtt derimot er helt hellig. :-) 28 minutter siden, Lillemus skrev: Han er kjempeflink med slik mat, det er bare jeg som ikke er så glad i svin lenger. Koteletter er greit, men ribbe er ikke så godt, selv svinesteik er jeg ikke så glad i heller, har spist mest vilt de siste 10-15 årene når det kommer til rent kjøtt til store middager. Vilt er fantastisk :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 23. november 2017 Del Skrevet 23. november 2017 Ja, jeg liker å tjuvsmake på julemat før jul. Må ha meg iallfall en lutefiskaften. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805203 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xtra Skrevet 23. november 2017 Del Skrevet 23. november 2017 Jeg er ikke spesielt glad i typisk julemat, så for meg holder det med ribbe og sånt på julaften. Er man litt sosial skal det godt gjøres å holde unna for julemat før jul. Men jeg er typisk den som sitter med en biff mens de andre bestiller lutefisk og pinnekjøtt ;). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805205 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gargamel Skrevet 23. november 2017 Del Skrevet 23. november 2017 Jeg er invitert på en lutefiskaften i en annen by. Må bare prøve å få på plass nok jobb-møter til å forsvare en tur 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805208 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 23. november 2017 Del Skrevet 23. november 2017 Jeg liker helst å vente til jul med julematen - da smaker pinnekjøttet best! Som regel blir det likevel noe julemat på jobben i løpet av desember. Det smaker ikke så godt som hjemme i jula, men godt er det jo da 😊 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 23. november 2017 Del Skrevet 23. november 2017 10 timer siden, XbellaX skrev: Men ribbe er liksom ikke julemat for meg. Ribbe er desembermat (det er jo snart desember!). Pinnekjøtt derimot er helt hellig. :-) Vilt er fantastisk :-) Har smakt pinnkjøtt noen ganger på julebord, men helt ærlig så ser jeg ikke stasen med det... Vilt derimot! Mmmm! Vi har god tilgang på vilt gjennom en jeger på jobben til kjæresten og bytter gjerne mot noe fra taxfree-kvota f.eks. Praktisk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805258 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eva Sofie Skrevet 23. november 2017 Del Skrevet 23. november 2017 Jeg spiser ikke julemat før jul, men det gjør jeg for så vidt ikke i jula heller, siden jeg ikke tåler feit mat og ikke synes det er noe godt heller... Men kalkun er godt, men det er nyttårsmat for meg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/423926-spiser-du-julemat-f%C3%B8r-jul/#findComment-3805261 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.