Gå til innhold

Hvor mye pinnekjøtt?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

1 time siden, emilie321 skrev:

Jeg har aldri hatt pinnekjøtt kaldt. Det har alltid vært godt og ingen har blitt syke.

Før hørte jeg det skulle være i kjøleskapet eller i frysen så gjorde det, men så oppdaget jeg at det lå ute i butikken. Så da var det vel ikke så nøye. 

6 minutter siden, stjernestøv skrev:

Før hørte jeg det skulle være i kjøleskapet eller i frysen så gjorde det, men så oppdaget jeg at det lå ute i butikken. Så da var det vel ikke så nøye. 

Det er faktisk ikke så mange år siden man trodde at pinnekjøtt var kjølevare. Nå vet man at pinnekjøtt kan lagres i romtemperatur såfremt varen er forskriftsmessig laget (at kjøttet er tørket til en gitt vannprosent) og saltinnholdet er riktig. 

Endret av issomethingwrong
2 minutter siden, issomethingwrong skrev:

Det er faktisk ikke så mange år siden man trodde at pinnekjøtt var kjølevare. Nå vet man at pinnekjøtt kan lagres i romtemperatur såfremt varen er forskriftsmessig laget (at kjøttet er tørket til en gitt vannprosent) og saltinnholdet er riktig. 

Ja det er visst nok mat i kjøleskapet. 

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...