AnonymBruker Skrevet 3. mai 2018 Del Skrevet 3. mai 2018 Vi er en gruppe i Oslo som møtes av og til og lager og spiser grønnsaksretter. Nå vil vi gjerne gå ut og spise alle sammen, men jeg sliter med å finne restaurant som har et godt utvalg av vegetariske retter. Vi har vært på Hare Krishna på Colosseum senter, men der er det ikke særlig koselig. Noen forslag? Mottas med takk. Anonymkode: e6026...4bc 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xtra Skrevet 3. mai 2018 Del Skrevet 3. mai 2018 https://www.visitoslo.com/no/spise-og-drikke/restaurant/vegetar/ Ellers pleier jo mange asiatiske restauranter ha et godt utvalg av vegetarretter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mina1 Skrevet 3. mai 2018 Del Skrevet 3. mai 2018 Skulle vært noen skikkelig vegetar-resturanter.. men tror det fins vegetar-menyer på de fleste resturanter .Jeg synes at vegetar-lasagne med grønnsaker i, istedet for kjøtt, er beste lasagnen jeg vet 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848172 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 3. mai 2018 Del Skrevet 3. mai 2018 3 timer siden, Mina1 skrev: Skulle vært noen skikkelig vegetar-resturanter.. men tror det fins vegetar-menyer på de fleste resturanter .Jeg synes at vegetar-lasagne med grønnsaker i, istedet for kjøtt, er beste lasagnen jeg vet Jeg lager en supergod vegetarlasagne med ferske tomater, crusha tomater, øøk, hvitløk, røde linser, kikerter, søtpotet + purre, spinat og grønnkål + ost + krydder. Mmmmmm! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848186 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mina1 Skrevet 3. mai 2018 Del Skrevet 3. mai 2018 4 timer siden, påskelilje skrev: Jeg lager en supergod vegetarlasagne med ferske tomater, crusha tomater, øøk, hvitløk, røde linser, kikerter, søtpotet + purre, spinat og grønnkål + ost + krydder. Mmmmmm! Høres herlig ut . Noe jeg må forsøke. Jeg elsker vegetarmat med grønnsaker! Tror vi snart skal utveklse matoppskrifter her inne. Jeg ble sulten da du skrev den sammensetningen du lagde 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848232 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pallida Skrevet 3. mai 2018 Del Skrevet 3. mai 2018 7 timer siden, påskelilje skrev: Jeg lager en supergod vegetarlasagne med ferske tomater, crusha tomater, øøk, hvitløk, røde linser, kikerter, søtpotet + purre, spinat og grønnkål + ost + krydder. Mmmmmm! Hørtes veldig godt ut. Deler du oppskriften? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848234 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 4. mai 2018 Del Skrevet 4. mai 2018 7 timer siden, Mari- skrev: Hørtes veldig godt ut. Deler du oppskriften? Slumper litt da, men gjør omtrent slik: Lager en rød saus og en grønn saus og legger lagvis med lasagneplater og ost. Rød saus: 2-3 hvitløksfedd, litt chili, 1/2 søtpotet og 1-2 løk finhakkes og surres i litt olje. Ha oppi 1-2 bokser crusha tomater og 4-5 fetske tomater kutta i biter. Ha oppi 1/3 boks med røde tørre linser og en boks kikerter eller hvite bønner. Og krydder. Jeg bruker pepper, salt, provencekrydder, koriander og et par ts sukker. La dette koke til alt er mørt (10-15 min) Grønn saus: 1 purrre hakkes og surres i olje sammen med 200 g spinat og 200-300 g hakket grønnkål. Alt legges lagvis i form med ost på toppen og stekes i ca 30 min på 200 grader. 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848243 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pallida Skrevet 4. mai 2018 Del Skrevet 4. mai 2018 2 minutter siden, påskelilje skrev: Slumper litt da, men gjør omtrent slik: Lager en rød saus og en grønn saus og legger lagvis med lasagneplater og ost. Rød saus: 2-3 hvitløksfedd, litt chili, 1/2 søtpotet og 1-2 løk finhakkes og surres i litt olje. Ha oppi 1-2 bokser crusha tomater og 4-5 fetske tomater kutta i biter. Ha oppi 1/3 boks med røde tørre linser og en boks kikerter eller hvite bønner. Og krydder. Jeg bruker pepper, salt, provencekrydder, koriander og et par ts sukker. La dette koke til alt er mørt (10-15 min) Grønn saus: 1 purrre hakkes og surres i olje sammen med 200 g spinat og 200-300 g hakket grønnkål. Alt legges lagvis i form med ost på toppen og stekes i ca 30 min på 200 grader. Tusen takk! Denne skal jeg glede min datter med i morgen! - og til Ts.; indiske restauranter har ofte god og rikholdig vegetarmeny! 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848244 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xtra Skrevet 4. mai 2018 Del Skrevet 4. mai 2018 1 time siden, påskelilje skrev: Slumper litt da, men gjør omtrent slik: Lager en rød saus og en grønn saus og legger lagvis med lasagneplater og ost. Rød saus: 2-3 hvitløksfedd, litt chili, 1/2 søtpotet og 1-2 løk finhakkes og surres i litt olje. Ha oppi 1-2 bokser crusha tomater og 4-5 fetske tomater kutta i biter. Ha oppi 1/3 boks med røde tørre linser og en boks kikerter eller hvite bønner. Og krydder. Jeg bruker pepper, salt, provencekrydder, koriander og et par ts sukker. La dette koke til alt er mørt (10-15 min) Grønn saus: 1 purrre hakkes og surres i olje sammen med 200 g spinat og 200-300 g hakket grønnkål. Alt legges lagvis i form med ost på toppen og stekes i ca 30 min på 200 grader. Høres godt ut. Men ingen hvit saus/bechamel? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848252 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2018 Del Skrevet 4. mai 2018 Takk for alle svar. Jeg fant en palestinsk/lebanesisk restaurant på listen over vegetariske restauranter i Oslo og jeg har bestilt bord og Mezah vegetar for alle sammen. Min største matopplevelse var i Beirut i Lebanon. Jeg skal også prøve denne vegetariske lasagnen. Har noen helt andre oppskrifter. Siden det er ost blir den ikke helt vegansk og hvit saus (bechamel) er heller ikke vegansk, men jeg er ikke veganer eller vegetarianer. Jeg spiser en god del fisk og kjøtt til jul og andre høytider. Etter at jeg ble alene begynte jeg å eksperimentere med grønnsaksretter og har oppdaget at jeg har det mye bedre uten kjøtt. Anonymkode: e6026...4bc 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848253 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 4. mai 2018 Del Skrevet 4. mai 2018 2 timer siden, påskelilje skrev: Slumper litt da, men gjør omtrent slik: Lager en rød saus og en grønn saus og legger lagvis med lasagneplater og ost. Rød saus: 2-3 hvitløksfedd, litt chili, 1/2 søtpotet og 1-2 løk finhakkes og surres i litt olje. Ha oppi 1-2 bokser crusha tomater og 4-5 fetske tomater kutta i biter. Ha oppi 1/3 boks med røde tørre linser og en boks kikerter eller hvite bønner. Og krydder. Jeg bruker pepper, salt, provencekrydder, koriander og et par ts sukker. La dette koke til alt er mørt (10-15 min) Grønn saus: 1 purrre hakkes og surres i olje sammen med 200 g spinat og 200-300 g hakket grønnkål. Alt legges lagvis i form med ost på toppen og stekes i ca 30 min på 200 grader. Høres kjempegodt ut! Om man vil ha det uten gluten så kan man bruke tynne skiver av squash isteden for lasagneplater. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848254 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 4. mai 2018 Del Skrevet 4. mai 2018 1 time siden, Xtra skrev: Høres godt ut. Men ingen hvit saus/bechamel? Nei. Er bare vant med Toro-lasagne fra før, og der er ingen hvit saus. Denne vegetarlasagnen er veldig smakfull pga alle grønnsakene. Kan sikkert ha hvit saus og, men jeg har ikke det. Har imidlertid litt ost midt i i tillegg til på toppen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848255 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xtra Skrevet 4. mai 2018 Del Skrevet 4. mai 2018 49 minutter siden, påskelilje skrev: Nei. Er bare vant med Toro-lasagne fra før, og der er ingen hvit saus. Denne vegetarlasagnen er veldig smakfull pga alle grønnsakene. Kan sikkert ha hvit saus og, men jeg har ikke det. Har imidlertid litt ost midt i i tillegg til på toppen. Sikkert kjempegod I Toro-lasagnen blander man jo i masse melk, og sausen man bruker er egentlig en blanding av rød og hvit saus. Vanlig italiensk lasagne har jo rød kjøttsaus og en bechamel-saus, gjerne med ost. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848262 Del på andre sider Flere delingsvalg…
påskelilje Skrevet 4. mai 2018 Del Skrevet 4. mai 2018 3 minutter siden, Xtra skrev: Sikkert kjempegod I Toro-lasagnen blander man jo i masse melk, og sausen man bruker er egentlig en blanding av rød og hvit saus. Vanlig italiensk lasagne har jo rød kjøttsaus og en bechamel-saus, gjerne med ost. Det er sant. Jeg har hevet oppi en skvett fløte et par ganger i lasagnen min, forresten. Da blir den mildere og lysere i fargen, og fyldigere smak. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mina1 Skrevet 4. mai 2018 Del Skrevet 4. mai 2018 3 timer siden, påskelilje skrev: Slumper litt da, men gjør omtrent slik: Lager en rød saus og en grønn saus og legger lagvis med lasagneplater og ost. Rød saus: 2-3 hvitløksfedd, litt chili, 1/2 søtpotet og 1-2 løk finhakkes og surres i litt olje. Ha oppi 1-2 bokser crusha tomater og 4-5 fetske tomater kutta i biter. Ha oppi 1/3 boks med røde tørre linser og en boks kikerter eller hvite bønner. Og krydder. Jeg bruker pepper, salt, provencekrydder, koriander og et par ts sukker. La dette koke til alt er mørt (10-15 min) Grønn saus: 1 purrre hakkes og surres i olje sammen med 200 g spinat og 200-300 g hakket grønnkål. Alt legges lagvis i form med ost på toppen og stekes i ca 30 min på 200 grader. Høres fantastisk ut Kom igjen påskelilje...du må virkelig dele en del oppskrifter med oss. Den her noterer jeg meg .Jeg elsker å lage vegetarmat. Du virker til å være en flink kokk!!!. Takk for oppskriften! .Tar den med meg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/442241-gr%C3%B8nnsaksrestauranter/#findComment-3848268 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.