Jump to content
AnonymBruker

Hva er det?

Recommended Posts

AnonymBruker

Hei

Jeg fikk en betennelse i underlivet med en urinvegsinfeksjon., tok først en antibiotika den fungerte ikke, etterpå to forsjellige og hadde smerter i ryggen. Smertene flyttet seg på en måte. Jeg fykk smerter som krypet langs ryggsøylen og mellom skulderbladene og smerter i knee og bene, nakke og hode.Jeg fikk Tramadol, men bivirkninger og søvnløshet tvang meg å kutte det. Heldigvis visste jeg beskjed hvor farlig det var. Seponering var mild sagt ikke så bra. Nå få jeg Neurontin og det knocker meg også ut. Psyken min er også helt nede på grunn av mye dårlige opplevelser, føler meg som en zombie. Nå sa fastlegen at det kommer fra psyken min Kan man få så store smerter bare fra psyken?

Anonymkode: fe24d...a53

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

FjellOgDalar

Det er utrolig hva sinnet kan gjøre med kroppen. De av oss som opplever angstanfall, tror de dør eller får hjerteinfarkt. Det kjennes helt reelt der og da, så en del henvendelser til legevakt viser seg å være relatert til stress/angst heller enn problemer med hjertet. Har selv endt på akutten for et vanvittig angstanfall en gang, hvor jeg var overbevist om at jeg fikk slag eller noe slikt. Men til smerter. Jeg kan bare snakke ut ifra egen erfaring, men jeg sliter med smerter som følge av nerveskader i beina. Ubehandlet er det et h... Med behandling jeg får nå, er de til å leve med. MEN jeg blir absolutt mer sensitiv og opplever både mer konstante og intense smerter hvis jeg jeg har det dårlig psykisk. Stress er min fiende nr.1 i forhold til de fleste plagene mine.

Hva som er tilfelle for deg, kan jeg jo ikke si. Men har du vært hos spesialist(er) Gynekolog? Urolog? Tatt blodprøver for å få sjekket nyrefunksjon og leverfunksjon, og infeksjonsmakører som CRP? Om du ikke har vært hos noen av disse spesialistene, kunne det nok være lurt å få en henvisning. Jeg synes man alltid skal ta nyoppståtte smerter man ikke har opplevd tidligere på alvor, Man skal helst ha eliminert mulige fysiske årsaker før man går for at det er psykisk betinget. Og da mener jeg at bare et par antibiotikakurer og smertestillende du attpåtil ikke tåler ikke akkurat er presisjonsdiagnostikk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Betti 11

Legen har kjekket alt. Jeg var også hos gynekolog. Fastlegen fand en boreliautslag og han sir de er gammel. Sliter også mye med psyken hele livet. Om å beskjytte meg lukket jeg alle følelser inn. For to år siden begynnte det å utvikle seg dårlig med psyken og kroppen min. Jeg fikk smerter i ryggen og i flanken, hadde angst og var så utrolig trøtt. Sa til meg det er bare stress, det gir seg og kom senere infeksjoner. Nå er jeg nær kanten fysisk og psykisk. Jeg få panikk ut av det blå og alt hva jeg opplevd siden barndommen kom tilbake med en smell. Jeg har ingenting bearbeidet og det er mye. Jeg har en sterk trang å skade meg og tenker jeg har ingen verdi og vil heller dø. Jeg ser inn at jeg trenger hjelp, men jeg gjør det for min familie. Jeg er redd at nav tenker jeg simulerer, føler meg ikke bra å vare uten jobb.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FjellOgDalar

Jeg tror det er en god ide å be fastlegen din henvise til psykolog el. psykiater så du kan få hjelp til å bearbeide det du sliter med. Du har det vondt, og fortjener hjelp som finnes der ute. Smerter i rygg/flanke kan være muskelspenninger. Noen ganger kan det skyldes nyrestein, men det kommer som regel anfallsvis og svært intenst. Det kan utredes med en enkel ultralydundersøkelse.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Betti 11

Kanskje jeg har nyrestein også, skal spørre om ultralyd.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...