Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Herpes

Recommended Posts

AnonymBruker

Oppdaget for to dager siden, mens jeg behandlet noe jeg trodde var soppinfeksjon med Canesten, to «hvite sår» nedentil. Kan minne om slik munnskåld ser ut. Ikke vondt foruten når man kommer borti dem. Var hos lege, hun mente det kunne minne om herpes, tok prøve av det og skrev ut Valtrex tabletter til meg, tar de 2 ganger daglig. Smører også med Xylocain gel så det ikke skal svi. Aldri hatt herpes før - ihvertfall ikke som jeg vet om eller har lagt merke til. Kan jo ha gått med dette latent i kroppen selv, så hvor det kommer fra er jo bare tull å spekulere i. Eller at det jeg har trodd har vært gjentatte soppinfeksjoner kan ha vært herpesutbrudd..? Utover dagen i dag er det kommet flere blemmer. 

Akkurat nå føler jeg meg bare skitten og ekkel, og skammer meg veldig, av en eller annen grunn. Men jeg tok mot til meg og fortalte det til kjæresten min, som reagerte helt fantastisk, holdt rundt meg og tørket tårene mine. Kan noen være så snille å fortelle meg at herpes ikke er livets undergang selv om det føles slik nå?

Anonymkode: c1526...1ef

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Herpes er Absolutt ikke livets undergang! 

Jeg har det kun som munnsår, men venninna mi har samme type som du, husker hun fortalte hvor jævlig det var når blemmene "sprekker", for da blir det sår som iverstefall setter seg fast i hverandre, kommer jo selvfølgelig an på hvor på kjønnsorganet du har disse blemmene da. 

Samtidig så finnes det mange gode kjerringråd om du skulle være så uheldig og havne i akkurat denne situasjonen, og det trenger ikke å skje deg i det hele tatt heller! 

Men nå idag har hun ikke utbrudd lengre. Sist var vel for 3-4 år siden nå. Det kommer sjeldnere og sjeldnere, du får trøste deg med det. Og det fins gode medisiner mot det du har, du må bare være obs på symptomene før det blir utbrudd. 

Det kjenner du igjen etterhvert, så du får tatt medisin i tide før det bryter ut.😊

 

Men må huske på at dette er VELDIG smittsomt! Egentlig burde du og kjæresten bruke kondom fremover for å unngå at han blir smittet, siden det er litt vanskelig i starten å vite når man egentlig har utbrudd.. Usikker på om det kan smitte når du ikke har utbrudd.. 

Uansett, de to siste forholdene venninna mi har hatt (dette over ca 5 år) så har de brukt kondom når hun har vært "usikker" og uten ellers. Hun har aldri smittet noen iallefall. :-) 

 

Og til syvende og sist: Det går over! 🤗

Anonymkode: a70e0...aa9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...