Gå til innhold
aneliss

Fibroadenom

Anbefalte innlegg

aneliss

Noen her som har fibroadnom i brystet?

Jeg har veldig små pupper,str B, men det er alltid noe som dukker opp der. Har flere cyster og fibroadenomer. Hver gang jeg oppdager noen nye kuler så løper jeg til legen og blir henvist videre. Det er ganske belastende da jeg er drittredd for kreft hver gang ( har helseangst). Pluss at jeg er sykt redd for mammografi og det gjør meg utrolig redd og jeg gruer meg hver gang. 

Sist jeg oppdaget fibroadenom ble det sjekket med biopsi og jeg fikk ingen beskjed om å gå til oppfølging. Fikk bare beskjed om å glemme at den er der og så leve videre. Er det nok liksom? Bør man ikke ha noe kontroll og oppfølging? 

Jeg velger å gå til privat UL for å sjekke brystet og bekrefte at fibroadenom ikke veks. Jeg fikk beskjed fra UL lege om at jeg har "tette bryster", dvs mye kjertel. Dette er nok uvanlig for min alder ( snart 40). Så jeg er mer engstelig for at jeg kan utvikle noe herslig. 

Kan man få oppfølging med ultralyd (helst, da jeg grue så mye til mammo) fra det offentlige, Eller er det ingen håp og man må gå til privat hele tiden?

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×