Jump to content
Sign in to follow this  
aneliss

Fibroadenom

Recommended Posts

aneliss

Noen her som har fibroadnom i brystet?

Jeg har veldig små pupper,str B, men det er alltid noe som dukker opp der. Har flere cyster og fibroadenomer. Hver gang jeg oppdager noen nye kuler så løper jeg til legen og blir henvist videre. Det er ganske belastende da jeg er drittredd for kreft hver gang ( har helseangst). Pluss at jeg er sykt redd for mammografi og det gjør meg utrolig redd og jeg gruer meg hver gang. 

Sist jeg oppdaget fibroadenom ble det sjekket med biopsi og jeg fikk ingen beskjed om å gå til oppfølging. Fikk bare beskjed om å glemme at den er der og så leve videre. Er det nok liksom? Bør man ikke ha noe kontroll og oppfølging? 

Jeg velger å gå til privat UL for å sjekke brystet og bekrefte at fibroadenom ikke veks. Jeg fikk beskjed fra UL lege om at jeg har "tette bryster", dvs mye kjertel. Dette er nok uvanlig for min alder ( snart 40). Så jeg er mer engstelig for at jeg kan utvikle noe herslig. 

Kan man få oppfølging med ultralyd (helst, da jeg grue så mye til mammo) fra det offentlige, Eller er det ingen håp og man må gå til privat hele tiden?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×