AnonymBruker Skrevet 13. mai 2019 Del Skrevet 13. mai 2019 Jeg har et svært begrenset kosthold grunnet allergi og intoleranser, og uutredet sykdom. Jeg spiser i praksis kun lyst brød, poteter, kjøtt og meieriprodukter. Ingen grønnsaker, ikke frukt. Og nå er jeg tykk. Altså, det sier sikkert seg selv... Men uansett: Hvordan bør måltidene mine se ut for at jeg går ned i vekt? Kan jeg spise en kvart baguett med sylte og bittelitt bremykt på til frokost, lunsj og kvelds? Dvs at jeg fortærer 1 hel baguett i løpet av dagen, i tillegg til middagen, bare at jeg fordeler den utover dagen. Hva bør middagen bestå av? (Hvor mye). Er det for mye med 2 koteletter og 4 poteter liksom? Må man alltid spise én porsjon? Hva med på lørdag? Jeg har overdrevet kraftig med tanke på boller, krumkaker, pepperkaker, muffins, kake osv. Og der kutter jeg 100%. Men maten ellers må det være noe i veien med den og. Anonymkode: 4d541...d6d 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/448329-hvordan-regne-ut-kalorier-hvordan-g%C3%A5-ned-i-vekt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 13. mai 2019 Del Skrevet 13. mai 2019 21 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg har et svært begrenset kosthold grunnet allergi og intoleranser, og uutredet sykdom. Jeg spiser i praksis kun lyst brød, poteter, kjøtt og meieriprodukter. Ingen grønnsaker, ikke frukt. Og nå er jeg tykk. Altså, det sier sikkert seg selv... Men uansett: Hvordan bør måltidene mine se ut for at jeg går ned i vekt? Kan jeg spise en kvart baguett med sylte og bittelitt bremykt på til frokost, lunsj og kvelds? Dvs at jeg fortærer 1 hel baguett i løpet av dagen, i tillegg til middagen, bare at jeg fordeler den utover dagen. Hva bør middagen bestå av? (Hvor mye). Er det for mye med 2 koteletter og 4 poteter liksom? Må man alltid spise én porsjon? Hva med på lørdag? Jeg har overdrevet kraftig med tanke på boller, krumkaker, pepperkaker, muffins, kake osv. Og der kutter jeg 100%. Men maten ellers må det være noe i veien med den og. Anonymkode: 4d541...d6d Matmengde er umulig å anslå uten å vite vekt og høyde. Er du i ferd med å bli utredet? Det er jo første punkt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/448329-hvordan-regne-ut-kalorier-hvordan-g%C3%A5-ned-i-vekt/#findComment-3905581 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sunset90 Skrevet 19. mai 2019 Del Skrevet 19. mai 2019 (endret) Ofte er det for mye av feil karbohydrater det ligger, raske typer med mye sukker. ved vektnedgang bør man også øke proteiner noe, kroppen bruker 25+% mer energi og og bearbeide det kontro karbohydrat. ved dietter om mål om ned i vekt og redusere fette, reduserer man karbohydrater og øker proteiner. Man må spise de rette tingene som holder blodsukkret i balanse for og være mett og unngå søtsug. Kombinasjonen kosthold og trening ilag er og foretrekke. Det sies at 80% av resulatene ligger i naturligvis i hva vi spiser, det er på kjøkkenet det skjer. Midagen bør stå av rent kjøtt,magert, kylling,kalkun,fisk,biff,tunnfisk osv. Fullkornsprodukter inneholder mer næring, eks pasta,ris, andre Det finnes helt sikkert typer grønnsaker du kan spise? du sier du ikke spiser det. Du spør om man alltid skal spise 1 porsjon? Ofte tar det noe tid og registerer hvor mett man er, vis man spiser fort/mye på kort tid er dette noe man ikke merker før etterhvert. Man kan vell kose seg på lørdag, vis man er flink i ukedagene er mit forslag. Endret 19. mai 2019 av Sunset90 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/448329-hvordan-regne-ut-kalorier-hvordan-g%C3%A5-ned-i-vekt/#findComment-3906797 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.